Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
lusienn
и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от lusienn »

Та драги колеги в тая тема,която още не съм чел отначало и не ме интересува идеята на автора,пък и не го познавам е сега си цъкнах на ника и гледам ми е най посещаваната тема :D :P Тука сега ако бъркам нещо моля да ме поправите ама си пишем едни и същи от тоя форум и даже не сме се виждали никога на живо :D Я да ви питам-ние може ли да се скараме и за какво.Обеснявам за мен-най миролюбивия човек съм и прощавам без грам злоба и на най големия си враг-не искам да имам такива :D
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
lusienn

Мнение от lusienn »

:D Айде бе пичове в моменнта на линия сме 101 далматинци :D Ебати силата сме А :?: От редовните всички сте тук ма не искате и добър вечмер да кажете-Защо-не знам :?: :arrow:

Риболовци.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

lusienn написа:... Я да ви питам-ние може ли да се скараме и за какво...
Люси направо ме разби с този лаф :lol: !
Ама то няма за какво, бре :D !
Нали тук пишем за наше и общо удоволствие !!!

Имаше само един съавтор - Годзилата го нарече "Сандокан" :lol: , та той влизаше малко резко в темата, ама накрая се обясни в "мир и любов" със своите опоненти и всичко приключи с наздравици, след което прехода продължи равноускорителния си ход, всеки служи на себе си и докладва на останалите :lol: !
Само дето риболова замря, единствено П.Иванов твърди, че ги лови /и пуска, може би :D /,
Останалите само подсмърчаме :D !

Разбира се, и Люсиен готви риба, ама не разбрах той ли я хвана, щъркела ли я донесе :lol: !
lusienn

Мнение от lusienn »

Е ти па сега ще ме караш да казвам-то за такиева дребни за мен и вас рибки нема сми-нали така :P А иначе не съм се и съмнявал че с такъв харабия човек няма да си лафиме и за в бъдеще,ако искаш де-то жена ми си легна а аз още щракам и ям риба с вас :lol: Но според мен жегата си каза думата и народа е отпуска или бачка ей така и бърза да се събере с приятна компания без досадници да му дават акъл и наклон на шмайзера :lol:

Риболовци.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

А по този повод да попитам Люсиен -
Защо пържите уклея с главите ?
После ядете ли ги ?
Щото аз ги откъсвам, че да се опържи подобре, а и ям само дребния уклей, по 10-12 см, едрия по не ми харесва !
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

G.Petkov написа:... че ги лови /и пуска, може би :D ...
Не "може би" а направо задължително кога иде реч за баш от тия реки :lol: :lol: :lol: Нема да светим после като крушка в радиоактивно зелено след консумация на риба от там я :?
Инак хрупкав , дребен уклей с главата опържен ...... абе чупиш парче сирене , отваряш ледена бира и си рупаш ли рупаш с най-голямо задоволствие . Главата придава много приятно хрупкащ вкус :D Тва за дребният уклей де , на едрият е по-твърдоскроена и после много трудно се вади от между зъбите :?
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
lusienn

Мнение от lusienn »

Е специялно за вас току що си олизъх пръстите с тая платика,да ме прощават колегите ама си е вкусна нищо че е с кокълиИзображение А от както госпожа Емилова ме стресира по пресата си ям риба лично уловена от мен в нормата с кеф :D Е дано не ме скиват от сомския раздел,ще станем за резил :lol: :oops:А за Искъра го обикалям половината и знам къде какво става-тоест с въдица за риба няма никакви ядове-няма да свърши никога.

Риболовци.
lusienn

Мнение от lusienn »

Е най после падна 3 минути слаб дъждец,ама още си е жега.Нощния живот си кипи на вън.

Риболовци.
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

G.Petkov написа:А по този повод да попитам Люсиен -
Защо пържите уклея с главите ?
После ядете ли ги ?
Щото аз ги откъсвам, че да се опържи подобре, а и ям само дребния уклей, по 10-12 см, едрия по не ми харесва !
Чета и немея и продължавам да го правя.....
Че кой яде уклей, това е храна за котките. Също като цацата. Сега пускам цаца в ресторанта си и всички са доволни - наливна бира с цаца за 2 лв. - върховно и евтино блаженство :lol:
На път съм да се гръмна... и ако не спра да гледам това от близо, сигурно ще го направя, или българина е ама много, много зле финансово (което смятам, че е това) или си е изгубил вкуса за хубавите неща?
Лично, никога не бих ял цаца или уклей, абе човек никога не трябва да казва никога, щото знае ли се кВо ще дойде? Наливната бира си е супер, ама с нея си предпочитам сом, бяла, да не казвам калмари, рапани, миди и пр...
Инак, прехода си върви супер - харчим повече отколкото изкарваме, както и винаги си е било...
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

Един лаф и от мен - винаги е свалял напрежението, въпреки, че тук готдавна го няма:)
...... специално за Люсиеннннн:

"Готов скандал не се разваля"
"Забъркан материал не се хвърля"
И така натататък...
Та - за какво да си захвърляме насъбраното спокойствие и кеф, за да гоним Михаля със някакви илюзорни скандали, Люси?:)

А за виждането на живо ви предложих 01.10.2012 Синеморец.
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Ей, ама мноооого до късно сте го откарали снощи... :D ...на Люс му е било скучно сам да си пие бялото вино, май? :wink:

Аз драсвам за село, че помпата се е прееб@л@, та отивам да купя части, после да викам майстор, после да пусна шерпа да полива, а аз да отмарям в басейна....а там водата е чай, май ще излея една част и ще вкарам свежа и студена от мотора....довечера, ако ме домързи, може да остана за уикенда... :roll: ......офффффф..........ПАК е жегаааааааа!!! :evil:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

GODzillata написа:....Аз драсвам за село, че помпата се е прееб@л@, та отивам да купя части, после да викам майстор, после да пусна шерпа да полива, а аз да отмарям в басейна....
Кире,ти кат някъв шейх,бре!
GODzillata написа:...Ето ви едно интересно филмче ---> Salmon Fishing in the Yemen / Риболов в пустинята (2011)
Що не палнеш джипчето и не отскочиш до Йемен,хем ще провериш дали след смяната на радиатора загрява,хем ще половиш и малко сьомги!!! :D
Изображение
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

lusienn написа:...... току що си олизъх пръстите с тая платика.....
Аз пък неделя се лизнах у гората за е тие платики и сега съм на сух док за 10-15 дни с навехнат глезен.
P1110993-1.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
lusienn

Мнение от lusienn »

А добър ден.Е камик-нема сега да се сърдиш,ама некой път маже и да прочета ферманите дето са писани отначало.По морето ходя септември,че тогава дава риба,а и ходя на гости в Приморско.Всяка година ходя с мойта партия Жорката и семействата и децата-тая ще сме голема група с много деца.Моя приятел повече от 2 часа не издържа да лежи на плажа-само ме кара по риболов в реките и вечер с лодката за сафрид.На бате Гошо му казвам че уклея го ям с главите-дребния.А годзилата ако го прочете човек,който галено го е кръстил-шерп,може да отнесе некоя клетва.И за мене са бачкали хора,ама никога не съм им мачкал самочуствието-винаги са имали процент за тях.Сега са трудни икономически времена и дребен бизнес почти не върви-дори и кръчмите.Та да нека силата да бъде с нас и да сме живи и здрави.

Риболовци.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Vid написа:...Че кой яде уклей, ... Също като цацата...
Аааааааааа , да ми ядеш ушите тука значи :lol: :lol: :lol: Това са две от малкото риби които въобще ям и при това го правя с удоволствие :D Единствените ми риболови които правя с плувка са целенасочените такива за уклей . Уклея и цацата съчетани с биричка или бяло винце са си вид амброзия значи . Те примерно Диканите го посещавам най-вече че след като съм помятал максимум четири часа железа , дървета или мухички разни изкуствени , с блаженство се отпускам поне още четири часа в капанчето на стената и омаавам няколко порции цаца с наливна бира :D Виж шарани , каракуди , платики , скобари , морунажи и пр. гнясове не консумирам по никакъв повод .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Заключено

Обратно към “Разни”