Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
аз за 3 дена на Текето само един МНОГО красив шаран хем дълъг див хем гол просто уникален (5кг) Отново на царевица но вчера ми се прееба лодката че сега заминава за Стара Загора и малко ще изпусна от риболова 

-
- вече хвърля и на тежко
Снимка има ли този прословут красавецribarq92 написа:аз за 3 дена на Текето само един МНОГО красив шаран хем дълъг див хем гол просто уникален (5кг) Отново на царевица но вчера ми се прееба лодката че сега заминава за Стара Загора и малко ще изпусна от риболова

-
- вече хвърля и на тежко
Браво колега,
абе голям звяр ще излезеш ти 

-
- кандидат преподавател
Не е звяр а просто е постоянен и упорит а така се учиш и ловишmmirchev71 написа:Браво колега,абе голям звяр ще излезеш ти

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
благодаря ви на всички а утре случайно още някой ако иска да половим на фидер малко таранки на Текето да пише

Ще видим ко ще направимribarq92 написа:благодаря ви на всички а утре случайно още някой ако иска да половим на фидер малко таранки на Текето да пише![]()

Бягай риба!!Аз ИДА!!
Днес ми беше първото капо за тази година. Бях на р. Янтра и рибата упорито не искаше да кълве на плувка. Пробвах на жито, бял, торен и царевица. На белия червей хванах малки облезчета ама ги оставих да си живеят. На жито преди скъсвах таранките, обаче днес ...
От моста за Долна Студена - до моста за Ценово, всичките колеги рибари, които ги бях питал дали имат улов, клатеха глава отрицателно. Имаше и един колега на блесна и той се оплака, че само малки кефалчета му удряли. Исказа предположение, че реката била много бистра и затова нямало, а аз като гледам е паднало нивото малко... Незнам на какво се дължи това некълване.

- трапера
- сериозен играч
Два дена нямах нет
. Неделния риболов на Люляка беше меко казано отчайващ.По тъмно вече се бях вързал за един чукан, хвърлих 3кг сухар и една шепа олово в един стар живарник и го вързах под лодката-ей тъй за захранка докато разгъна фидерите.След десетина минути първия косат около педя беше в живарника.Имаше много празни удари хубаво сгъване на пръчката,засечка и нищо.На трите пръчки бях сложил куки 14;12 и 10 номер като празните удари бяха и на трите фидера.Риба вадехме едва през 15-тина минути-много изнервящо при положение,че играе наоколо а не се хваща.Особено като се изплющи някой шаран до нас.
В 11часа ми писна и-обратно на острова да се успокояваме с ледена бира и топла скара
Трима човека имахме точно 1,700кг риба,но какво да се прави не може всеки път да се "пазарува"яко
На връщане питах всички колеги (петима)които хвърляха за шаран из чуканите,но никой нямаше хванат шаро. Мисля да се ориентирам към кльонка,нищо,че и там няма
Между другото от сухара се интересуваше само облеза 

лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
Днес аз и w3rn3r спретнахме един риболов на фидер на Текето резултата аз 2 таранки много добри а колегата нищичко
И още по добрата новина че лодката ми е оправена и в други ден вече ще е при мен и отново на Текетооооооо

Мдааа аз се капотирах на текето,а 30 мин след като се прибрах хукнах с наще за Дунава на Мартен.Резултата е 2 сомчета,1 наше и 1 на колегата на майка.Иначе колегата на майка много къса тежести 

Бягай риба!!Аз ИДА!!
- iko05
- новобранец
- Обратна връзка:
Аз за два дена на Дунава-капо.Във вторник тръгнах за хижата,но уви там една педя вода.От там към скалите след хижата на "Аристон".Това беше към 13.30 часа.До 19.00 часа, няколко слаби побутвяния и 4-и извадени попчета.Днес бях на корабната-малко преди портала.От 06.00 часа до 18.30 часа-няколко бутания(анемични),една извадена малка платика и едно едро попче.Колегата до мен обаче, към 05.30 часа, беше извадил една мряна около 2-2,5 кг.Жалко,че не ме огря да отида до р.Янтра.Там може би уловът щеше да е по успешен.Наслука на всички!
не се отчайвай колега без капота не е интересно .... миналото лято имах 1 седмица риболов без битване пак с лодка с сичко както си му е реда но НЕ и НЕ .... Има време сега есента предстоят хубавите риболовиiko05 написа:Аз за два дена на Дунава-капо.Във вторник тръгнах за хижата,но уви там една педя вода.От там към скалите след хижата на "Аристон".Това беше към 13.30 часа.До 19.00 часа, няколко слаби побутвяния и 4-и извадени попчета.Днес бях на корабната-малко преди портала.От 06.00 часа до 18.30 часа-няколко бутания(анемични),една извадена малка платика и едно едро попче.Колегата до мен обаче, към 05.30 часа, беше извадил една мряна около 2-2,5 кг.Жалко,че не ме огря да отида до р.Янтра.Там може би уловът щеше да е по успешен.Наслука на всички!

- iko05
- новобранец
- Обратна връзка:
Прав си колега.И аз се надявам, че като позахладнее ще се промени малко ситуацията.