Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кърджалийски регион
Модератор: dantho.mihov
- Антон Тонев
- сериозен играч
Re: Кърджалийски регион
Ш`та вържа със стягите дето са за лодкатаantivik написа:Да бе, да да зема и да се изтърколя от него, че хептен да ме вземете за мезе![]()
и на земята си ми е добре, койт` търси легло - да си седи дома и да не се мота по дивото
![]()

Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Тончо честито бре!Да си я позваш със здраве и много шаранета!Пиши ми на лични колко пари я взе тази стойка.И недей я разваля с разни простотийки.Антон Тонев написа:Нещо такова искам да станеhaga написа:Стойката не трябва да се отразява във водата от слънцето!Трябва ми за стойката.Материала е алуминий.![]()
В гората също трябва да скрива!
Рибите се плашат!![]()
http://www.nalov.com/forum/index.php?showtopic=40250" onclick="window.open(this.href);return false;
Има зелено маскировъчно, ама скъпо мамка му
http://www.armadapontica.com/shop/produ ... ductID=248" onclick="window.open(this.href);return false;
ПП В тоя ред на мисли да се похваля и аз.![]()
![]()
Георги Тенев
- antivik
- кандидат преподавател
Туй с връзването нещо не ми допадаАнтон Тонев написа:Ш`та вържа със стягите дето са за лодкатаantivik написа:Да бе, да да зема и да се изтърколя от него, че хептен да ме вземете за мезе![]()
и на земята си ми е добре, койт` търси легло - да си седи дома и да не се мота по дивото
![]()

Тони, туй магаре кат го гледам става и дърва да се бичат на него бре

Последно промяна от antivik на Съб Мар 08, 2014 12:04 pm, променено общо 1 път.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Антон Тонев
- сериозен играч
Гого, това е бюджетна стойка.Аз си искам от на бай Васил магарета, ама нема кинти братле 

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Антон Тонев
- сериозен играч
Да продължа със новостите-3 бр от тези.Не са Шимано, или Дайва, но все пак

+ 3бр от тези
[/quote]

+ 3бр от тези

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Vesko1
- сериозен играч
А така...браво Тонка,вече оборудването става пълно..стойка,макари и сопи.Сега ще чакаме следващите покупки да се похвалиш...то шаранджията винаги има нещо да купува.У нас едната стая е вече склад...3 калъфа сопи ,раници,стойки палатки,класьори ,столове калъфи....жената вече ще ме изгони от къщи... 

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- dimo4ko
- научил се да хвърля
Честито Колега, със здраве и късмет да ги ползваш новите такъми.
Аз имам почти същите макари, може би само марката е друга. Въпреки, че много специалисти ми препоръчваха да не ги купувам, ами да събера пари за Дайва или Шимано вече две години ми вършат страхотна работа!
Аз имам почти същите макари, може би само марката е друга. Въпреки, че много специалисти ми препоръчваха да не ги купувам, ами да събера пари за Дайва или Шимано вече две години ми вършат страхотна работа!
Истината е някъде там ...
- Антон Тонев
- сериозен играч
Щото не си видял на Вик, оръжейно-рибарската стая.Vesko1 написа:А така...браво Тонка,вече оборудването става пълно..стойка,макари и сопи.Сега ще чакаме следващите покупки да се похвалиш...то шаранджията винаги има нещо да купува.У нас едната стая е вече склад...3 калъфа сопи ,раници,стойки палатки,класьори ,столове калъфи....жената вече ще ме изгони от къщи...

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- antivik
- кандидат преподавател
Хъ те сега вече шъ требе да се чака некоя по-топла събота ил неделя и да одим да сефтосаме новостите, па ако ще и на Даскалово да е
. Екстра придобивки имаш Тонка, магарето доста ма заинтересува, колко е голямо, колко тежи, лесно ли се пакетира, па и колко му са кинтите?... 

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Вик Чисто нова Диксъна ми я достави за 150лв преди 3-4 месеца. Най евтино в нета може да се намери за 143лв но с доставката пак излиза толкова. На мен Дидо ми я поръча от тук :antivik написа:Хъ те сега вече шъ требе да се чака некоя по-топла събота ил неделя и да одим да сефтосаме новостите, па ако ще и на Даскалово да е. Екстра придобивки имаш Тонка, магарето доста ма заинтересува, колко е голямо, колко тежи, лесно ли се пакетира, па и колко му са кинтите?...
http://www.bulit2000.com/carp-pro-rod-pod-132-alu" onclick="window.open(this.href);return false;
може да става доста висока и е много стабилна. Идеална е за неравен терен. Много лесно се хоризизонтира. В калъфа е с размери 30Х70Х4см. Недостатък е само че когато я извадиш от калъфа всичко и се мандахерца свободно и едно по едно започваш да стягаш
Когато няма риба.......не кълве!
- Антон Тонев
- сериозен играч
Прясно инфо за Долното море.Вятър бол, липсва всякаква уклейка.На Траса, също я няма.Равносметката за 4 часа-една мерна Сулка около кило.Пътя към Звезделина е кален, но се влиза.Към помпата на Широко поле, е по добре, но до водата е кално.До кораба не стигнах.Водата се е качила с около 2-2,5м, и е много мътна.
ПП Гошо, да му оправиш огледалото на тоя Шаран.

ПП Гошо, да му оправиш огледалото на тоя Шаран.

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Антон Тонев
- сериозен играч
Да де, ти ми донесе.Иначе наистина няма.georgi30 написа:Що лъжиш че нема уклей, нали ти донесох бре?
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Vesko1
- сериозен играч
И аз са наточих с едно "ДжъРсИ"...както казва един приятел шаранжия.Е те това...ама с 4-ка бъзбар,да може като пиша репортаж да ма критикува Пачо за 4-тата пръчка...
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=2123" onclick="window.open(this.href);return false;

ето я красавицата...

http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=2123" onclick="window.open(this.href);return false;

ето я красавицата...

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- antivik
- кандидат преподавател
Весе, тая красавица колкот една Жигула чини бре...
, я кат сте ги показаби тука да ви питам кое е по-добро, 4-кракото или 3-кракото, що мен все ми се чини, че с 4 крака ше да е по-стабилно/може би що моята е с 4/