Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Днеска мисля е тук да ги дърпам,местото ми е запазено и тая въдица на снимката е мойта
Ония ден като си тръгвах удариха за 15 минути 4 такива тави,иначе са по дребни щото водата се стопли много и рибата възира на по студена вода.Ето ти и рибата за мерка
тука ловим с 3 фидера заметнати един до друг,и който е най близо засича и се занимава.
Днеска ще сваря 1 кило жито и ще захраня с лодка мястото.Но целта е плажа,обещах на детето да се къпе тук,защото е чисто и красиво и няма опасност да си набоде крака в някое стъкло
Айде ще почивам и за вас,защото съм отпуска.

Риболовци.
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Люси,
Може ли вече да се стъпва на дигата на Язовира ?
Може ли вече да се стъпва на дигата на Язовира ?
Не може още,имам и снимки и от там ама сега тръгвам и немам време.

Риболовци.
- stonetales
- разбира нещата
Въх си мари Божке, Люси - ни са занимавъй с глупоскье:)
Тъй убаво си живееш живота и си ловиш платиките - за какво ти е да се ровиш в миналото?
Аз самия не се чета, камо ли друг да карам да го прави....
добре, че си ти да извадиш по някоя риба на фото, че и тук "сушата удари" - вчера сутринта влязохме с лодка за попчета, ама сме забравили котвата и само някакви бледи, единични миджитки излязоха.
Тъй убаво си живееш живота и си ловиш платиките - за какво ти е да се ровиш в миналото?
Аз самия не се чета, камо ли друг да карам да го прави....
добре, че си ти да извадиш по някоя риба на фото, че и тук "сушата удари" - вчера сутринта влязохме с лодка за попчета, ама сме забравили котвата и само някакви бледи, единични миджитки излязоха.
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- GODzillata
Хопа-хопа, ето ме пак в града за малкоlusienn написа:...А годзилата ако го прочете човек,който галено го е кръстил-шерп,може да отнесе некоя клетва.И за мене са бачкали хора,ама никога не съм им мачкал самочуствието-винаги са имали процент за тях.

@Люс, що се касе до "шерпа", той не може да чете, глухоням е, но бачка здраво, споко, глезкам си го - сутрин - закуска и кафе, после обяд и накрая 20 кинта...даже в тая криза май му е множко.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- G.Petkov
GODzillata,
Какво стана с делото за превишената скорост,
Спомена нещо, пък не довърши ?
"Пичелиш" или не ?
И ако "пичелиш" - дай неква схема как го правиш ?
Не, че имам такива проблеми, ама съм любопитен да науча нещо ново, стига да не е "ноу хау"
!!!
А иначе, тази седмица не мога да кажа, че съм послужил с нещо на себе си
!
Пълна "гола вода" !
Ама утре е ден за риболов, та съм настроен оптимистичо - изпивам си пиенето и към възглавницата, че утре да съм пръв, ама и аз не си вярвам
!
Винаги има много преди мен !
Какво стана с делото за превишената скорост,
Спомена нещо, пък не довърши ?
"Пичелиш" или не ?
И ако "пичелиш" - дай неква схема как го правиш ?
Не, че имам такива проблеми, ама съм любопитен да науча нещо ново, стига да не е "ноу хау"

А иначе, тази седмица не мога да кажа, че съм послужил с нещо на себе си

Пълна "гола вода" !
Ама утре е ден за риболов, та съм настроен оптимистичо - изпивам си пиенето и към възглавницата, че утре да съм пръв, ама и аз не си вярвам

Винаги има много преди мен !
-
- кандидат преподавател
Яки поздравления на "сичкото Асан" от пишещите по темата на Камика,независимо от насоката,която й е дадена!Една част от нас се налага да работим-което извъобще не означава,че не вървим през прехода и когато може-да служим и на себе си.Точно в този период се налага да служа повече от обичайното и на близките с оглед обострянето на техни заболявания,но вероятно всеки има такъв период от живота си,така,че съвсем в положителен план, ви заявявам пълната си подкрепа и съпричастност към благородната цел за достигане на стр.200.
Люс,мисля,че през изминалото време,е станало детайлно ясно с кого мога да се скарам и с кои от вас извъобще не-поради множество конкретни причини и основания.По това време,точно по тази тема, някак си не е редно да се разпростирам,моля да ме извините,с най-добри чувства ви пожелавам здраве и предлагам пореден
Люс,мисля,че през изминалото време,е станало детайлно ясно с кого мога да се скарам и с кои от вас извъобще не-поради множество конкретни причини и основания.По това време,точно по тази тема, някак си не е редно да се разпростирам,моля да ме извините,с най-добри чувства ви пожелавам здраве и предлагам пореден

- stonetales
- разбира нещата
Ако изобщо някой си спомня, по едно време, доста преди тези страници, бях "постановил" страница 888:)
Е - когато се срещнем там, ракията ще е от мен:)
Във всеки случай - ентусиазма и личното намерение на Г. Петков, темата да се "установи" и надскочи Асеновградската такава, работят перфектно:)
Наздраве - изпратих едни от гостите си на бар "Кораба", а други по леглата:)
Утре щели всичките те да стават и да дишат Йодни изпарения....
Изпарения ще да са - ала какви?:)
Инкубус, Телескоп - надявам се да сте разбрали, че темата отдавна вече не е моя.
Тя е ваша - на всички, които пишат в нея............
Е - когато се срещнем там, ракията ще е от мен:)
Във всеки случай - ентусиазма и личното намерение на Г. Петков, темата да се "установи" и надскочи Асеновградската такава, работят перфектно:)
Наздраве - изпратих едни от гостите си на бар "Кораба", а други по леглата:)
Утре щели всичките те да стават и да дишат Йодни изпарения....
Изпарения ще да са - ала какви?:)
Инкубус, Телескоп - надявам се да сте разбрали, че темата отдавна вече не е моя.
Тя е ваша - на всички, които пишат в нея............
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- G.Petkov
Днес,
Рано, но не съвсем прекалено
,
Бях на първия язовир, имах някакъв успех, но твърде съмнителен
,
Та се преместих на друг гьол, там вече хванах разни хищни риби за вечеря на жена ми!
Голямото предимство и на двете места бе, че все бях на сянка
,
Така съм ги изчислил, че на второто, тези които са го заели в 4.00 сутринта - в 15.00 вече са напълно слънчасали и идвам на освободеното от най-неистовите ентусиасти място
!
Вече няколко пъти го правя този номер и все сработва
!
Ама жега голяма, рибките /моите/ почти ги няма, а другите рибки или ги давам на съседите-пенсионери или обратно във водата
!
Утре плаж със студени бири
!
Камък,
Хубаво, че се върна в темата,
Според мен с това темпо ще се преборим за ....
Да речем 5-6 място на рибарска олимпиада
!
Усещам в себе си невероятен подем на графоманство
!
Рано, но не съвсем прекалено

Бях на първия язовир, имах някакъв успех, но твърде съмнителен

Та се преместих на друг гьол, там вече хванах разни хищни риби за вечеря на жена ми!
Голямото предимство и на двете места бе, че все бях на сянка

Така съм ги изчислил, че на второто, тези които са го заели в 4.00 сутринта - в 15.00 вече са напълно слънчасали и идвам на освободеното от най-неистовите ентусиасти място

Вече няколко пъти го правя този номер и все сработва

Ама жега голяма, рибките /моите/ почти ги няма, а другите рибки или ги давам на съседите-пенсионери или обратно във водата

Утре плаж със студени бири

Камък,
Хубаво, че се върна в темата,
Според мен с това темпо ще се преборим за ....
Да речем 5-6 място на рибарска олимпиада

Усещам в себе си невероятен подем на графоманство

- stonetales
- разбира нещата
Бат Георге,
когато се видяхме за първи път, имах намерение само да изкажа насъбраните мисли и да се оттегля.
Идеята за разтягане на темата напред във времето беше лично твоя и аз я приех, защото ми хареса:)
Щом ти е кеф и ти доставя удоволствие - защо не.
В края на краищата - всяко едно списване тук е отваряне на торбата със спомени и избиране на особено приятни и скъпи такива.
Наистина - защо не?:)
Аз пък - докато съм на работа долу - на лодката - скачам в неопрена и тренирам точна стрелба по мидички и далдисване в коридора на катамарана. Нищо особено, но пък ми доставя огромно удоволствие а и ми плащат за това:)
Въпреки че оня ден във вълнение и източен вятър теглих далдисал катамаран, отнесен почти до Ахтопол - към Синеморец. Като за първо каране на гумена моторница в живота ми - докарах ги със перфектен заход срещу вятъра и вълните:)
когато се видяхме за първи път, имах намерение само да изкажа насъбраните мисли и да се оттегля.
Идеята за разтягане на темата напред във времето беше лично твоя и аз я приех, защото ми хареса:)
Щом ти е кеф и ти доставя удоволствие - защо не.
В края на краищата - всяко едно списване тук е отваряне на торбата със спомени и избиране на особено приятни и скъпи такива.
Наистина - защо не?:)
Аз пък - докато съм на работа долу - на лодката - скачам в неопрена и тренирам точна стрелба по мидички и далдисване в коридора на катамарана. Нищо особено, но пък ми доставя огромно удоволствие а и ми плащат за това:)
Въпреки че оня ден във вълнение и източен вятър теглих далдисал катамаран, отнесен почти до Ахтопол - към Синеморец. Като за първо каране на гумена моторница в живота ми - докарах ги със перфектен заход срещу вятъра и вълните:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- GODzillata
Опа-опа!
I'm back дет' се вика!
Кратък рапорт само, по-късно ще метна и някоя снимка.
В резюме - шахтата на мотора вече е с аларма, баси държавата сме, ей!
Делото срещу КАТ мина очаквано - от тяхна страна никой не се яви, аз си направих искане за изискване на доказателства, насрочиха делото за една сакрална дата - 11 септември, та вече тогава, както Сусама бил Гладен бутна кулите преди години, та така и аз на тази дата ще бутна НП-то.
@Жоре, ноу-хау - ако ти дойде до главата - ще те консултирам..., че е дълго за обяснение.
Днес чух едно инфо за митични шарани и хамури, та може би тази седмица ще се пробвам най-накрая да хвана.

I'm back дет' се вика!

Кратък рапорт само, по-късно ще метна и някоя снимка.
В резюме - шахтата на мотора вече е с аларма, баси държавата сме, ей!

Делото срещу КАТ мина очаквано - от тяхна страна никой не се яви, аз си направих искане за изискване на доказателства, насрочиха делото за една сакрална дата - 11 септември, та вече тогава, както Сусама бил Гладен бутна кулите преди години, та така и аз на тази дата ще бутна НП-то.

@Жоре, ноу-хау - ако ти дойде до главата - ще те консултирам..., че е дълго за обяснение.

Днес чух едно инфо за митични шарани и хамури, та може би тази седмица ще се пробвам най-накрая да хвана.

Опа,м араба групата днес преди малко се завърнах от язовира.Първата снимка е тази-храним рибите с жито
следващите са към 200 но няма да пускам всичко а само последната,отразяваща жегата на 50 метра от язовира на слънце днес
Но геройски устискахме с къпане и стоене под чедъра
Е тука детето хващата първата платика сама
Хранихме я като за световно по 3 пъти на ден,много плува много търча и много ме слуша
Днеска на язовира имаше над 2000 човека,половината бяха от ромите на плаж,скара и чалга музика.Дано си съберат боклуците след тях.По натам може още некоя друга за цвят да пусна.

Риболовци.
Та е да размърдам пак репортажа.В петък слетобяд взех леля Лили и детето и първо на Мечката на чешмата за вода.Естествено и детето побърза да и се покатери на гърба
От там на устието захраних и понеже беше топло отидох на плаж.Е тука се плува с топка
Тука топка вече няма,куче и топка-мисията невъзможна
Е тука нови къщички за туризъм на сянка в гората
Ние сме на палатка
Тия са най бързи за разпъване и най леки.Събират 3 ма човека.Та е тука детето дебне пръчките
Хвана набързо 3 малки риби
Още не може да ги замята надалече,ама тренира.Време е за вечерята приготвенна от леля Лили
Слънцето се скрива
Вечер е за горни дрехи-17 градуса
На другия ден пак малко платики и един клен на рибе
Температурата към 11 часа мина 30 градуса и пак на плаж,и разходка с лодка
Следва приготвяне на обяда.Единодушно се реши 2 тенджери рибена чорба от сом
Е тая беше 2рата
Станаха перфектни и децата около 8 хапнаха по 2-3 купички,ние също.айде стига толкова за днес

Риболовци.
Е сега се сетих,че най добре след като се нахраниш се спи на такова място
Шезлонга се слага близо до водата,за да те охлажда лекия бриз,и задължително чадър против изгаряне за децата.Когато има екстри трябва да се ползват задължително.На другия ден с изгрева се излюпих от палатката и заметнах да хвана нещо за обяд.
Хванах 3 парчета и седнах на кафе и закуска
Бивака се събуди и решиха като най млад от групата аз да хода до Самоков за студени напитки,и провизии
Е и реката в Самоков,бистра само за мухари
Тоя ден обаче жегата беше уникална.Толкова показваше външна температура в Самоков сутриннта преди 10.
Хубавото е че деня го прекарахме пак нпо същия начин плаж и под чадърите.Рапорт даден.

Риболовци.
- GODzillata
Люс, щерката ти хваща повече от теб май?
Суперски репортажи, все едно и аз съм там, чак ме е срам да пусна мой от днес.
Изгорях, подхлъзнах се и паднах като талпа в калта, ядоха ме комари, мухи, мравки, паяци и водни кончета...
Риба не хванах, иде ми да запаля целия гараж с такъми и да си намеря друго хоби...я шиене на гоблени, я някой хор за стари градски песни...

Суперски репортажи, все едно и аз съм там, чак ме е срам да пусна мой от днес.

Изгорях, подхлъзнах се и паднах като талпа в калта, ядоха ме комари, мухи, мравки, паяци и водни кончета...
Риба не хванах, иде ми да запаля целия гараж с такъми и да си намеря друго хоби...я шиене на гоблени, я някой хор за стари градски песни...