Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
lusienn
и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от lusienn »

Днеска мисля е тук да ги дърпам,местото ми е запазено и тая въдица на снимката е мойта :P Изображение Ония ден като си тръгвах удариха за 15 минути 4 такива тави,иначе са по дребни щото водата се стопли много и рибата възира на по студена вода.Ето ти и рибата за меркаИзображение тука ловим с 3 фидера заметнати един до друг,и който е най близо засича и се занимава.Изображение Днеска ще сваря 1 кило жито и ще захраня с лодка мястото.Но целта е плажа,обещах на детето да се къпе тук,защото е чисто и красиво и няма опасност да си набоде крака в някое стъклоИзображение Айде ще почивам и за вас,защото съм отпуска.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Люси,
Може ли вече да се стъпва на дигата на Язовира ?
lusienn

Мнение от lusienn »

Не може още,имам и снимки и от там ама сега тръгвам и немам време.

Риболовци.
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

Въх си мари Божке, Люси - ни са занимавъй с глупоскье:)
Тъй убаво си живееш живота и си ловиш платиките - за какво ти е да се ровиш в миналото?

Аз самия не се чета, камо ли друг да карам да го прави....

добре, че си ти да извадиш по някоя риба на фото, че и тук "сушата удари" - вчера сутринта влязохме с лодка за попчета, ама сме забравили котвата и само някакви бледи, единични миджитки излязоха.
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

lusienn написа:...А годзилата ако го прочете човек,който галено го е кръстил-шерп,може да отнесе некоя клетва.И за мене са бачкали хора,ама никога не съм им мачкал самочуствието-винаги са имали процент за тях.
Хопа-хопа, ето ме пак в града за малко :D , мина ми проверката от ДФЗ, всичко е ток и жица, моЕ и да отпуснат някой лев :mrgreen: , помпата ще се прави утрин сутрин, смятам да сложа обемен датчик, аларма и жисием дайлер, та ако някой по нощите тръгне пак да ми гепи мотора, ще си остане в шахтата напраО! :evil: :axe:

@Люс, що се касе до "шерпа", той не може да чете, глухоням е, но бачка здраво, споко, глезкам си го - сутрин - закуска и кафе, после обяд и накрая 20 кинта...даже в тая криза май му е множко. :roll:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

GODzillata,
Какво стана с делото за превишената скорост,
Спомена нещо, пък не довърши ?
"Пичелиш" или не ?
И ако "пичелиш" - дай неква схема как го правиш ?
Не, че имам такива проблеми, ама съм любопитен да науча нещо ново, стига да не е "ноу хау" :D !!!

А иначе, тази седмица не мога да кажа, че съм послужил с нещо на себе си :mrgreen: !
Пълна "гола вода" !

Ама утре е ден за риболов, та съм настроен оптимистичо - изпивам си пиенето и към възглавницата, че утре да съм пръв, ама и аз не си вярвам :lol: :lol: :lol: !
Винаги има много преди мен !
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Яки поздравления на "сичкото Асан" от пишещите по темата на Камика,независимо от насоката,която й е дадена!Една част от нас се налага да работим-което извъобще не означава,че не вървим през прехода и когато може-да служим и на себе си.Точно в този период се налага да служа повече от обичайното и на близките с оглед обострянето на техни заболявания,но вероятно всеки има такъв период от живота си,така,че съвсем в положителен план, ви заявявам пълната си подкрепа и съпричастност към благородната цел за достигане на стр.200.
Люс,мисля,че през изминалото време,е станало детайлно ясно с кого мога да се скарам и с кои от вас извъобще не-поради множество конкретни причини и основания.По това време,точно по тази тема, някак си не е редно да се разпростирам,моля да ме извините,с най-добри чувства ви пожелавам здраве и предлагам пореден :drinkers:
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

Ако изобщо някой си спомня, по едно време, доста преди тези страници, бях "постановил" страница 888:)
Е - когато се срещнем там, ракията ще е от мен:)

Във всеки случай - ентусиазма и личното намерение на Г. Петков, темата да се "установи" и надскочи Асеновградската такава, работят перфектно:)

Наздраве - изпратих едни от гостите си на бар "Кораба", а други по леглата:)

Утре щели всичките те да стават и да дишат Йодни изпарения....
Изпарения ще да са - ала какви?:)

Инкубус, Телескоп - надявам се да сте разбрали, че темата отдавна вече не е моя.
Тя е ваша - на всички, които пишат в нея............
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Днес,
Рано, но не съвсем прекалено :D ,
Бях на първия язовир, имах някакъв успех, но твърде съмнителен :lol: ,
Та се преместих на друг гьол, там вече хванах разни хищни риби за вечеря на жена ми!
Голямото предимство и на двете места бе, че все бях на сянка :lol: ,
Така съм ги изчислил, че на второто, тези които са го заели в 4.00 сутринта - в 15.00 вече са напълно слънчасали и идвам на освободеното от най-неистовите ентусиасти място :lol: !
Вече няколко пъти го правя този номер и все сработва :lol: !
Ама жега голяма, рибките /моите/ почти ги няма, а другите рибки или ги давам на съседите-пенсионери или обратно във водата :D !

Утре плаж със студени бири :D !

Камък,
Хубаво, че се върна в темата,
Според мен с това темпо ще се преборим за ....
Да речем 5-6 място на рибарска олимпиада :lol: !
Усещам в себе си невероятен подем на графоманство :lol: !
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

Бат Георге,
когато се видяхме за първи път, имах намерение само да изкажа насъбраните мисли и да се оттегля.
Идеята за разтягане на темата напред във времето беше лично твоя и аз я приех, защото ми хареса:)

Щом ти е кеф и ти доставя удоволствие - защо не.
В края на краищата - всяко едно списване тук е отваряне на торбата със спомени и избиране на особено приятни и скъпи такива.

Наистина - защо не?:)

Аз пък - докато съм на работа долу - на лодката - скачам в неопрена и тренирам точна стрелба по мидички и далдисване в коридора на катамарана. Нищо особено, но пък ми доставя огромно удоволствие а и ми плащат за това:)

Въпреки че оня ден във вълнение и източен вятър теглих далдисал катамаран, отнесен почти до Ахтопол - към Синеморец. Като за първо каране на гумена моторница в живота ми - докарах ги със перфектен заход срещу вятъра и вълните:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Опа-опа! :D

I'm back дет' се вика! :mrgreen:
Кратък рапорт само, по-късно ще метна и някоя снимка.
В резюме - шахтата на мотора вече е с аларма, баси държавата сме, ей! :evil:

Делото срещу КАТ мина очаквано - от тяхна страна никой не се яви, аз си направих искане за изискване на доказателства, насрочиха делото за една сакрална дата - 11 септември, та вече тогава, както Сусама бил Гладен бутна кулите преди години, та така и аз на тази дата ще бутна НП-то. :mrgreen:
@Жоре, ноу-хау - ако ти дойде до главата - ще те консултирам..., че е дълго за обяснение. :wink:

Днес чух едно инфо за митични шарани и хамури, та може би тази седмица ще се пробвам най-накрая да хвана. :lol:
lusienn

Мнение от lusienn »

Опа,м араба групата днес преди малко се завърнах от язовира.Първата снимка е тази-храним рибите с житоИзображение следващите са към 200 но няма да пускам всичко а само последната,отразяваща жегата на 50 метра от язовира на слънце днесИзображение Но геройски устискахме с къпане и стоене под чедъраИзображение Е тука детето хващата първата платика самаИзображение Хранихме я като за световно по 3 пъти на ден,много плува много търча и много ме слушаИзображение Днеска на язовира имаше над 2000 човека,половината бяха от ромите на плаж,скара и чалга музика.Дано си съберат боклуците след тях.По натам може още некоя друга за цвят да пусна.

Риболовци.
lusienn

Мнение от lusienn »

Та е да размърдам пак репортажа.В петък слетобяд взех леля Лили и детето и първо на Мечката на чешмата за вода.Естествено и детето побърза да и се покатери на гърбаИзображение От там на устието захраних и понеже беше топло отидох на плаж.Е тука се плува с топка Изображение Тука топка вече няма,куче и топка-мисията невъзможнаИзображение Е тука нови къщички за туризъм на сянка в горатаИзображение Ние сме на палаткаИзображение Тия са най бързи за разпъване и най леки.Събират 3 ма човека.Та е тука детето дебне пръчкитеИзображение Хвана набързо 3 малки рибиИзображение Още не може да ги замята надалече,ама тренира.Време е за вечерята приготвенна от леля ЛилиИзображение Слънцето се скриваИзображение Вечер е за горни дрехи-17 градусаИзображение На другия ден пак малко платики и един клен на рибеИзображение Температурата към 11 часа мина 30 градуса и пак на плаж,и разходка с лодкаИзображение Следва приготвяне на обяда.Единодушно се реши 2 тенджери рибена чорба от сомИзображение Е тая беше 2рата Изображение Станаха перфектни и децата около 8 хапнаха по 2-3 купички,ние също.айде стига толкова за днес

Риболовци.
lusienn

Мнение от lusienn »

Е сега се сетих,че най добре след като се нахраниш се спи на такова мястоИзображение Шезлонга се слага близо до водата,за да те охлажда лекия бриз,и задължително чадър против изгаряне за децата.Когато има екстри трябва да се ползват задължително.На другия ден с изгрева се излюпих от палатката и заметнах да хвана нещо за обяд.Изображение Изображение Изображение Хванах 3 парчета и седнах на кафе и закускаИзображение Бивака се събуди и решиха като най млад от групата аз да хода до Самоков за студени напитки,и провизии Изображение Е и реката в Самоков,бистра само за мухариИзображение Тоя ден обаче жегата беше уникална.Толкова показваше външна температура в Самоков сутриннта преди 10.Изображение Хубавото е че деня го прекарахме пак нпо същия начин плаж и под чадърите.Рапорт даден.

Риболовци.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Люс, щерката ти хваща повече от теб май? :wink:
Суперски репортажи, все едно и аз съм там, чак ме е срам да пусна мой от днес. :oops: :oops:

Изгорях, подхлъзнах се и паднах като талпа в калта, ядоха ме комари, мухи, мравки, паяци и водни кончета...
Риба не хванах, иде ми да запаля целия гараж с такъми и да си намеря друго хоби...я шиене на гоблени, я някой хор за стари градски песни... :roll:
Заключено

Обратно към “Разни”