Кърджалийски регион

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Re: Кърджалийски регион

Мнение от Vesko1 »

antivik написа:Весе, тая красавица колкот една Жигула чини бре... :rolleyes: , я кат сте ги показаби тука да ви питам кое е по-добро, 4-кракото или 3-кракото, що мен все ми се чини, че с 4 крака ше да е по-стабилно/може би що моята е с 4/ :?
Най -стабилното Вик е ...магарето с 4 позиции на краката,ама ...магарето на Джи Ер Си-инокс е...към 550 кинта ...па на Солар към 900...и то с 3-ка бъзбарове.Някой ден и аз ще си ги закупя...ама няма да е тая година... май....че пострадах нещо с ногата ..утре май ще се гипсираме,ама да видим, квото кажат докторите....;)
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Ей Весе, манекен такъв,със здраве да си я ползваш.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Антон Тонев написа:Ей Весе, манекен такъв,със здраве да си я ползваш.
Тенкю...много риби и на теб с твоята 5-ца...;)
ИзображениеИзображение
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

:o Стига бе... 500-900лв., да няма аз да се мятам на тях..., че то по-арно за тези пари да фана електрожена и сам да си отмаам едно магаре от :lol: арматура сам. Повече от 200 кинта ми се чини прекалено, па и то кога стабилизирам малце финанса и оборудвам гемията за лятото :wink: , за сега ще си карам с моята малечката и тя си върши работата.
Весе, гледай да не е сериозна работата с ногата и бързо да се оправиш.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

antivik написа::o Стига бе... 500-900лв., да няма аз да се мятам на тях..., че то по-арно за тези пари да фана електрожена и сам да си отмаам едно магаре от :lol: арматура сам. Повече от 200 кинта ми се чини прекалено
Човек знае и 2..и 200 Вик.Е те тва излиза към 1200лв с четворка барове...дето се вика "мерцедеса" на стойките,секънд хенд е към 700.Ама пусти кинти....дагоеба
http://shop.fishbg.org/stoyka-za-ribolo ... -4373.html" onclick="window.open(this.href);return false;

забележи кво пишат в сайта...
Комплекта се предлага

4 броя къси крака и 2 броя дълги крака.

Комплекта не включва бъз барове
единия бъзбар е към 100 долара само...."яндък гюлюм" както казват нашите приятели турците... :lol:
ИзображениеИзображение
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Е-е-ех мечти , мечти.... :( ма кат на времето ма учиха само да бачкам, а не и да мога да крада...
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
Поморийския
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Поморийския »

Vesko1 написа:
antivik написа::o Стига бе... 500-900лв., да няма аз да се мятам на тях..., че то по-арно за тези пари да фана електрожена и сам да си отмаам едно магаре от :lol: арматура сам. Повече от 200 кинта ми се чини прекалено
Човек знае и 2..и 200 Вик.Е те тва излиза към 1200лв с четворка барове...дето се вика "мерцедеса" на стойките,секънд хенд е към 700.Ама пусти кинти....дагоеба
http://shop.fishbg.org/stoyka-za-ribolo ... -4373.html" onclick="window.open(this.href);return false;

забележи кво пишат в сайта...
Комплекта се предлага

4 броя къси крака и 2 броя дълги крака.

Комплекта не включва бъз барове
единия бъзбар е към 100 долара само...."яндък гюлюм" както казват нашите приятели турците... :lol:
Абре вие полудяхте ли :rolleyes:
Заслужава ли си толкова пара да се дава :?:
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Поморийския написа: Абре вие полудяхте ли :rolleyes:
Според мен..да,ако можеш да си го позволиш.И веднага се аргументирам защо...народа е казал "Всеки късно или рано...стига до шимано.." така е и със стойките...купуваш нещо за 200..тъпите пластмасови врътки се прецакват за един сезон...после отиваш на стругар и ти правят едни от неръждавейка за 60-70лв...и пак не е като фабричното.Относно позиционирането...много малко стойки могат да се позиционират както трябва на различни брегове...единствено по скъпите модели имат тези възможности.Ето при мен се налагаше преди години да слагам едни правени допълнителни крака за да вдигна стойката вертикално и за избегна водораслите отпред.Относно материала...едно е алуминий,който се драска и хаби от всяка прашинка...оксидира се ,след всеки риболов я пастираш...лъскаш...смазваш резбите,второ е прахово боядисаните боклуци на повечето фирми..дето се белят след 3 излета .А съвсем друго е висококачествената шведска стомана,която хем си "тежи на мястото" и не се налага да закачаш отдолу кофата със захранка за тежест...хем и при екстремни условия на ползване запазва първоначалния си външен вид-не ръждясва ,клеясва ,оксидира люпи и т.н.
И в този ред на мисли...искам да ви кажа приятели,че "хубаво евтино няма"...така че който може да си позволи скъпи такъми,нека не гледа цената а да взима най-качественото.От опит казвам че качественото не е за един сезон а изкарва...5-6...10 години и изплаща цената си многократно,а относно кефа да ползваш хубави такъми-спор няма предполагам.

Ето каква е например моята шаранджийска мечта....една хубава стойка Солар 4-ка,..там с хубави регулируеми бъдгрибове инокс естествено,...па да им туря 4 FLAJZAR FISHTRON Q9 и станция ...+ охранителния модул...па да си туря 4 Сенчърита пръчки...с 4 броя Shimano Aero Technium MGS 12000 XTB ...,па да си опъна палатката Оутуел Оклахома,и риб-а с мотора меркюри да си е на котва отстрани,снабдена с висококачествения цветен сонар с камера,дето Краси Върхара го ползва...па да си сипа една ракия със шопска ,гледайки залеза...и ако ще да кълве...дагоеба.Ма това дето го изредих е към...20 бона .....
Та ...това е...дагоеба... :?
ИзображениеИзображение
Аватар
888
новобранец
новобранец

Мнение от 888 »

Vesko1 написа:
Поморийския написа: Абре вие полудяхте ли :rolleyes:
Според мен..да,ако можеш да си го позволиш.И веднага се аргументирам защо...народа е казал "Всеки късно или рано...стига до шимано.." така е и със стойките...купуваш нещо за 200..тъпите пластмасови врътки се прецакват за един сезон...после отиваш на стругар и ти правят едни от неръждавейка за 60-70лв...и пак не е като фабричното.Относно позиционирането...много малко стойки могат да се позиционират както трябва на различни брегове...единствено по скъпите модели имат тези възможности.Ето при мен се налагаше преди години да слагам едни правени допълнителни крака за да вдигна стойката вертикално и за избегна водораслите отпред.Относно материала...едно е алуминий,който се драска и хаби от всяка прашинка...оксидира се ,след всеки риболов я пастираш...лъскаш...смазваш резбите,второ е прахово боядисаните боклуци на повечето фирми..дето се белят след 3 излета .А съвсем друго е висококачествената шведска стомана,която хем си "тежи на мястото" и не се налага да закачаш отдолу кофата със захранка за тежест...хем и при екстремни условия на ползване запазва първоначалния си външен вид-не ръждясва ,клеясва ,оксидира люпи и т.н.
И в този ред на мисли...искам да ви кажа приятели,че "хубаво евтино няма"...така че който може да си позволи скъпи такъми,нека не гледа цената а да взима най-качественото.От опит казвам че качественото не е за един сезон а изкарва...5-6...10 години и изплаща цената си многократно,а относно кефа да ползваш хубави такъми-спор няма предполагам.

Ето каква е например моята шаранджийска мечта....една хубава стойка Солар 4-ка,..там с хубави регулируеми бъдгрибове инокс естествено,...па да им туря 4 FLAJZAR FISHTRON Q9 и станция ...+ охранителния модул...па да си туря 4 Сенчърита пръчки...с 4 броя Shimano Aero Technium MGS 12000 XTB ...,па да си опъна палатката Оутуел Оклахома,и риб-а с мотора меркюри да си е на котва отстрани,снабдена с висококачествения цветен сонар с камера,дето Краси Върхара го ползва...па да си сипа една ракия със шопска ,гледайки залеза...и ако ще да кълве...дагоеба.Ма това дето го изредих е към...20 бона .....
Та ...това е...дагоеба... :?
Веско хапни си "сни_ _рса" ще се чувстваш по-добреее :D
haga
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от haga »

Веско хапни си "сни_ _рса" ще се чувстваш по-добреее :D
:lol:
Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

888 написа: Веско хапни си "сни_ _рса" ще се чувстваш по-добреее :D
"сни_ _рса" явно ти си го хапвал и знаеш как се чувства човек после... :lol:
ИзображениеИзображение
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Весе, как е крака братле. :(
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Антон Тонев написа:Весе, как е крака братле. :(
няколко скъсани и разтегнати мускулни връзки...разтегнати сухожилия,навяхване на глезена и оток.Отървах се без счупвания слава Богу (малкия Дявол)...иначе половината шарански сезон отиваше "на трупчета".Имам уверението на травматолога, че в срок от 15 дни до месец ще се възстановя напълно...ама си боли дагоеба..куцук куцук...мазила хапчуляци и крака на възглавничка почти цял ден.Не си е работа ша знаиш Тонка...як съклет.
ИзображениеИзображение
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Макарета+ сопи.Мани ги тия Сенчърита.Басси, потекоха ми лигите. :D
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
888
новобранец
новобранец

Мнение от 888 »

Vesko1 написа:"сни_ _рса" явно ти си го хапвал и знаеш как се чувства човек после... :lol:
Кво да правим бате , като нямаме възможности ; почваме да мечтаем . Като мечтаем много , от време на време трябва да се съвземем "и се чувстваме по-добреее" :lol:
Vesko1 написа:няколко скъсани и разтегнати мускулни връзки...разтегнати сухожилия,навяхване на глезена и оток.Отървах се без счупвания слава Богу (малкия Дявол)...иначе половината шарански сезон отиваше "на трупчета".Имам уверението на травматолога, че в срок от 15 дни до месец ще се възстановя напълно...ама си боли дагоеба..куцук куцук...мазила хапчуляци и крака на възглавничка почти цял ден.Не си е работа ша знаиш Тонка...як съклет.
Не знам какво ти е случило , но пожелавам най скоро време да се оправиш :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”