Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от toci23 »

Поморийския написа:Ей много сте кодирани бре :lol:
:lol: :lol: :lol: То кога ли Янко е бил по конкретен :fishing5: Ама така е-ценностите трябва да се съхраняват :fishing7: :rolleyes: Наздраве на всички сомаджии :drinkers:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Кво бе Тоци,казах къде и как :fishing5: Времето на кълване за различните водоеми може да е различно:някъде-към 10.30 като се вдигне мъглата и филма свърша,другаде-духне ли вятър влизай :drinkers:
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Нали трябва да изкараш два дни денонощно за да се разбере кога/къде :!: После бачкаш два пъти на ден за по два часа и :fishing1: :D
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Малко ми прилича да копах едно време лозето,2 ч. сабахлен и 2 ч. надвечер :lol: една вечер сънувах че цял ден копам и сутринта се събудих с мазоли и вече не копам :mrgreen:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

yankosan написа:Кво бе Тоци,казах къде и как :fishing5: Времето на кълване за различните водоеми може да е различно:някъде-към 10.30 като се вдигне мъглата и филма свърша,другаде-духне ли вятър влизай :drinkers:
Ееее Хеееее :fishing3: Вино ще се леееееее :fishing6:
yankosan написа:Нали трябва да изкараш два дни денонощно за да се разбере кога/къде :!: После бачкаш два пъти на ден за по два часа и :fishing1: :D
Е тва е друга бира ся Бравооо :drinkers: ...ся ако покажеш и някоя снимка-да се накефим :fishing6: ...и почвам да пия от сабале :mrgreen: щото ся от обед :drinkers: Ареее Янко-знам че сте хваналии :fishing6: и е имало :fishing1: гол след гол :rolleyes:и минавам пак на ракия :oops: :oops: :oops:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Фотото не съм го вадил изобщо от торбата за под два метра :lol:
Ще разкажа нещо,всеки да си вади заключения:
Тегав риболов,голямо мамене,чупки и чалъми.Вдигат се няколко мудни и лениви риби като стари баби с голямо блъскане,еднократно,погледне стръвта и беж повече не се връща.
От един час празен екран чак рибите заспаха :lol: Мярна се нещо отстрани,едната пръчка се вижда на сонара,но другата от дрейфа ту се покаже,ту изчезне.Блея си значи аз и тази страничната туп,помислих си че се размести,повдигнах я леко да я наместя на мястото и взимам кльонка,обръщам се надясно да тропна и кът мъ изпра дръжката в ташаците... :evil:
Взе ми костура 300+гр.мамата,бабата,лелята и на обедна ракия :lol: :lol: :lol:
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

yankosan написа:Фотото не съм го вадил изобщо от торбата за под два метра :lol:
Ще разкажа нещо,всеки да си вади заключения:
Тегав риболов,голямо мамене,чупки и чалъми.Вдигат се няколко мудни и лениви риби като стари баби с голямо блъскане,еднократно,погледне стръвта и беж повече не се връща.
От един час празен екран чак рибите заспаха :lol: Мярна се нещо отстрани,едната пръчка се вижда на сонара,но другата от дрейфа ту се покаже,ту изчезне.Блея си значи аз и тази страничната туп,помислих си че се размести,повдигнах я леко да я наместя на мястото и взимам кльонка,обръщам се надясно да тропна и кът мъ изпра дръжката в ташаците... :evil:
Взе ми костура 300+гр.мамата,бабата,лелята и на обедна ракия :lol: :lol: :lol:
:D :D :D Видя ли че е имало какво да разкажеш :smt023 :smt038 И ти кат мен май-мислиш повече за обедната ракия :partyman: за дълбочина на която е удара и дълбочината на която ти е била стръвта-нема да питам,че да не ставам нахален :oops: :oops: Последните ми риби-хубуу че ми се прееба сонара,та си гледах въдиците :lol: че колко пъти кат погледна въдицата сгъната :twisted: и кат я пусне и тя претропа на балона-че да я видим :rolleyes: Вонзи ден-същото не щяне беше :lol: хубаво че на колегата му се закачи въдицата някъде по дъното :rolleyes: :lol: че изпищя като ухапах- :mrgreen: и кат се почна едно дърпанееее-докат разберем че е закачена :lol: :lol: :lol: Усещах си сърцето във ботушите :twisted: :drinkers: Аре Наздраве :drinkers:
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Тоци,гледам бая си нахъсан,това е добре :D ,но дано не ти мине хъса след година две, че кльонка стана като тотото,не 6 - ца ами 3 - а да улучиш ще се радваш :lol: гледай бати ви Ристьо как тръгна с рогата напред,с въдиците и кльонките де :D преди известно време, но нещо взе да олабва и той,та мина на песни и китари :drinkers: ,Янко....той си е свикнал на амджурките по Ямболските дупки и големия язовир му се видя скучен :wink: ония дето гонят сома по нощите на 18 - 23 м. стръфта за 2 ч. а през останалото време :drinkers: и те ще клекнат още година две :wink: тъй че кльонка отдавна умря като дисциплина за рекорд :lol: ще остане серсемлъка и ахмалъка да бухаш с няква пръчка....ама за кво,само тоя дето го прави няма да го разбере :D
пиша без капка негативизъм,но истината е това :D :drinkers:
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Don4o_62 написа:Тоци,гледам бая си нахъсан,това е добре :D ,но дано не ти мине хъса след година две, че кльонка стана като тотото,не 6 - ца ами 3 - а да улучиш ще се радваш :lol: гледай бати ви Ристьо как тръгна с рогата напред,с въдиците и кльонките де :D преди известно време, но нещо взе да олабва и той,та мина на песни и китари :drinkers: ,Янко....той си е свикнал на амджурките по Ямболските дупки и големия язовир му се видя скучен :wink: ония дето гонят сома по нощите на 18 - 23 м. стръфта за 2 ч. а през останалото време :drinkers: и те ще клекнат още година две :wink: тъй че кльонка отдавна умря като дисциплина за рекорд :lol: ще остане серсемлъка и ахмалъка да бухаш с няква пръчка....ама за кво,само тоя дето го прави няма да го разбере :D
пиша без капка негативизъм,но истината е това :D :drinkers:
Сигурно си прав :? ама мен много много не ме бърка,както и дали ще хвана или не,дори самата риба не представлява нещо много повече от спомен и снимка.Просто аз имам много свободно време-и съм решил от преди много години-да си го прекарвам на ГОЛЕМИТЕ държавни язовири :D без значение какъв риболов ще практикувам-или дали изобщо ще хващам,просто при толкова много ходене-няма как да не се хване някоя риба.Тази година за пръв път се пробвам с кльонка-защото АЗ си мисля -че в риболова на мирни риби-няма какво още да науча-и към какви рекорди да се стремя :lol: след тези които вече съм постигнал,и като за първа година хванах доста сочета -а ми удариха два истински сома.Не съм човек който се отказва лесно-или при по голяма трудност,най-малко със себе си няма как да се примиря,така че каквото стане.Винаги ще съм по язовирите-дали с кльонка или със шаранските -или на тролинг джиг или нещо друго :lol: Единствено с бракониерски методи не се занимавам-а и не се примирявам-около мен да се практикуват,така че само да сме живи и здрави-А на здраве на всички :drinkers:
Славее
новобранец
новобранец

Мнение от Славее »

yco написа:кво знаеш ... :lol: ....и ти.... :lol:

....лично го видях в Четвъртак (Петък и Събота-Не!)..:lol: , щото и аз там бях... :mrgreen: :lol: ), а от Понеделник до Четвъртак ми казаха, че това се повтаря всяка вечер и сутрин на едно и също място...а се вижда ясно 200 м без бинокъл...а със... :lol: ., като не носиш очила не означава, че другите не те виждат..... :lol:
...и не ми излизайте с номера, че там са ловели рибки... :lol: там не че няма... :lol: , ама на скаличките има повече, така че е много тъпо да пътуваш 700 м за да си провериш пощата за два костура... :lol:
Ицко в грешка си.......това което си видел е Жоро енергото и не му пука колко километра ще измине за два костура от Софииските коли които си видел и говорил с тех съм сигурен,че нема пробив в системата.....
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Разбрах де... :lol: , ама каракудата е номер 1, както казва Франко. Първият ден слязох с 4-и в едно съдче за нескафе с 1 л вода, две пробихме, като едната я влачих 5-6 ч на 30-35 м дълбочина, свалихме ги и пак в бурканя без смяна на вода си стояха в лодката три дена....без една да умре... :mrgreen:
Яка работа-водолаз си пада... :lol: ..е две загубихме при закачки..
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
Franko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Franko »

Това пък кога съм го казал :D .Каракудата,че даяни-даяни(и не само в кофата),но чак пък №1.
За първото място спорят мряната и кефала,те това по моята класация.Шаранчето също,но е извън морала.
http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Мряната е шампион.... :D преди 20 г. ме светнаха на Студения и ходехме по Перперешката ряка с едно местно серкме :lol: ,оня де местния ги ловеше за стръв,после от Чая съм ги носил в бидонче,но често им се сменя водата където има чешма,иначе обръщат коремите,лятото си взех помпа с батерий,но не я ползвам щото просто не ходя щото нямам облегалка и бързо ме заболява кръста :lol: един колега ми беше обещал :D и като ми я прати и аз тръгвам :mrgreen:
иначе ударите са в пъти повече от другата стръв и от кефала даже,харесва я че и тя е дънна риба и по лесно я намира а не че е мряна :D
Последно промяна от Don4o_62 на Пон Ное 17, 2014 12:42 pm, променено общо 1 път.
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Franko написа:Това пък кога съм го казал :D .Каракудата,че даяни-даяни(и не само в кофата),но чак пък №1.
За първото място спорят мряната и кефала,те това по моята класация.Шаранчето също,но е извън морала.
:D
Някъде го мярнах, ама не помня... :D
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Франкоо, намерих го.. :lol:, ама много помня....еей... :D :lol:

http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... 80#p856813" onclick="window.open(this.href);return false;
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”