Разкази за сома от залива на девиците

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Разкази за сома от залива на девиците

Мнение от Troli Rapala »

yankosan написа: да ти регулира емоционалната стабилност 8)
Това ми е предимството,вместо да съм бездушен и кух,като Вас! :wink: :mrgreen: :drinkers: Вие нямате Усещане за жена или към Сом и за това сте .......,такива каквито сте......! :mrgreen: И чеп за зеле не стаа от вази! :mrgreen: :drinkers: Ти си овца от стадото на Телето! :finga: Гордейте се с това! :mrgreen: А не с нещо което си сътворил,като Тигела на Троли от Жребеца-примерно! :wink: :drinkers: Ще ви смачкам фалшивото самочувствие на целото стадо тая година,само нема да пискате! :finga: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

yankosan написа:Хохо,не ми се превръща класическия сомолов на кльонк със стръв в спининго-джигитски такъв за да хванеш на всяка цена :wink:
Кво ти разбира тиквата от Класическия сомолов,че не се сещам? :shock: :mrgreen: Кое ти е Класическото,да следваш бракониерското кльонкане на Емо и другите телета? :mrgreen: Голем смех сте и трагедията ви е,че не го осъзнавате! :mrgreen: :drinkers: Шматки без патки!! :finga: :drinkers: Чукайте на сухо,па дано ви дойде и да свършите набързо,кат пубер със снимка от Плейбой! :finga: :mrgreen: :drinkers:
x-wild
новобранец
новобранец

Мнение от x-wild »

Незнам какво тролиш обаче на теб и в Карлуково не могат да ти помогнат.А и троли.... от сомолов НИЩО НЕ РАЗБИРАШ! Пробвай се на плувка :drinkers:
xoxo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от xoxo »

yankosan написа:Хохо,не ми се превръща класическия сомолов на кльонк със стръв в спининго-джигитски такъв за да хванеш на всяка цена :wink:
Да,знам, навремето като го писах ,имаше и снимки ама аз изтрих всички и вече не качвам по форумите. тогава Емо ми пишеше че той ползва някакви пискюли с маниста и то било същото...
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

x-wild написа:Незнам какво тролиш обаче на теб и в Карлуково не могат да ти помогнат.А и троли.... от сомолов НИЩО НЕ РАЗБИРАШ! Пробвай се на плувка :drinkers:
И бреее,какво гениално умозаключение от професор по психология от ливадите на долно нанагорнище! :shock: Много съм впечатлен от интелекта на поредния......! :mrgreen: На плувка съм велик само,ако ще те ползвам за стръв! :wink: Всеки си избира дали да е безлично теле от безбройното стадо или Унменшен според Нитцше! :wink: :mrgreen: :drinkers:Нитц,шееее! :mrgreen: :drinkers:
Последно промяна от Troli Rapala на Пон Мар 05, 2018 10:02 pm, променено общо 2 пъти.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

xoxo написа:тогава Емо ми пишеше че той ползва някакви пискюли с маниста и то било същото...
Голяма гордост ти е да си поредното теле от стадото! :mrgreen: Дигай му рейтинга на бракониерчето,за да бъдете жалки пред света и велики на село! :mrgreen: Само сте забравили да снимате клип като ората,от който да не ви е срам! :shock: :mrgreen: Да ти пусна как ловите сом по бракониерски с разпорване с тройки или големи куки на въженце докато рибата се бори за живота си и да се сравните с някой културен риболовец от цивилизована Европа? :mrgreen:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

yankosan написа:Че ся да бъзикна Троли,че ми е скучно :D
yankosan написа: да ти регулира емоционалната стабилност 8)
Браво,получиха ти се нещата и няма да ти е скучно с мен,че помня като слон! :wink: Явно не ставаш за тая работа,да ми регулираш емоционалната стабилност и търсиш некой друг да те отърве! :mrgreen: Споко,сам си срещу моята Стабилност и няма да ти доскучае доо.........! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Хубавото е,че у Франция се научих да похапвам половин метрови Тележки пържоли и то,Алангле ! :wink: Ще ви демонстрирам как става номера,скоро! :mrgreen: :drinkers:
x-wild
новобранец
новобранец

Мнение от x-wild »

Ама ти от от колко години демонстрираш ....как не се лови сом :lol: :lol: обаче за сметка на това даваш акъл насекъде и на хора ловящи сериозно.Явно много те е яд ..не е добре за здравето ! Аиде със здраве :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Троли бил луд,щот не е овца или теле в риболова на сом? :mrgreen: Ебаси вица! :mrgreen: Никъде по света не са такива бракониери в риболова на сом,кът тука! :wink: Ся че качим у Евросом-Джърмани кви лешпери са се завъдили у булгарско,да тармъчат рибите на кука за акули с въженца и да ви секне селското самочувствие! :mrgreen: :drinkers: Одете по цивилизования свят да праите зулуми,па да ви видим до дека,ке стигнете! :mrgreen: :drinkers: Па после,немало сомове и що давахме кинти за такъми? :rolleyes: А що спряха риболова на бяла над гнездата,а? :mrgreen: Щот пак същите "сомаджии" бракониери ги търмъчеха по 30броя на ден,хайверни риби! :mrgreen: Така,че стане и с куките на въженце,ша ви трескат докат ви доде акъла! :mrgreen: :drinkers:
x-wild
новобранец
новобранец

Мнение от x-wild »

Е и там ли им обясняваш как се лови сом с френски такъми....сигурно много ти се радват като ние тук
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

x-wild написа:като ние тук
Не знам кои сте Вие и не ме интересува! :mrgreen: :drinkers:
x-wild
новобранец
новобранец

Мнение от x-wild »

Ние сме тия които наричаш бракониери и некадърници :arrow: :fishing5: Обаче пишеш кога както ти е удобно.... не е мъжко :P
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

x-wild написа:Ние сме тия които наричаш бракониери и некадърници :arrow: :fishing5: Обаче пишеш кога както ти е удобно.... не е мъжко :P
Аре ми цитирай,га съм нарекъл някой некадърник? :shock: Напротив,моята битка е да помагам и да направя хората по-добри риболовци и хора! :wink: Те са свързани нещата!Не може да претендираш,че си достоен и играеш честно спрямо рибите и хората,а на тъмно да използваш бракониерски уреди на въженце!Тези,които ги ползват много добре знаят,че съм прав и не е редно да се нарушават правилата на Любителския риболов с използване на уреди за Професионален!Но го правят и хитреят! :wink: И кво печелят в крайна сметка? :roll: Нищо! :mrgreen: Който има нет,може да види клипове от цял свят и да сравни!Никъде не се ползват или продават тия бракониерски уреди,освен у нас!Това ви го гарантирам!А кой е мъж,с три ташака,с лилава коса,двуженец или е за лудницата,нема нищо общо с риболова! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

x-wild написа:.... не е мъжко :P
Тролина се пребори сама с 20-ка на финни такъми,та когато ти или твоята половинка се справите по-добре,няма да получите от нас оплюване,а уважение! :wink: :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”