Разкази за сома от залива на девиците

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Разкази за сома от залива на девиците

Мнение от Troli Rapala »

x-wild написа:.... не е мъжко :P
Според мен не е нормално един Мъж на 40години да не пие вечер в Лагера,но има Мъже на които алкохола им избива в адска агресия и не пият,за да не стане беля! :wink: Та трезвениците пак са си Мъже,както и пиячите кат Мен! :mrgreen: Не мога да ти схвана логиката за мъжкото,щот всеки се опитва да не пада по гръб!Но пред истината и фактите,нема мърдане! :wink: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Ако някой е умен и се вгледа в детайлите,то още на първото гледане на клипа с "канджите" ще чуе едно въпросче:А,тоя такъм за какво е,тройката с въженцето? :mrgreen: :drinkers: С внимание към детайла! :mrgreen: А който е ловил големи риби,няма нужда да го убеждавам,че е невъзможно за 10-15минути да се пребори честно 100кила сом! :wink: Просто такъв филм не се прожектира никъде,освен на хора без опит! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Освен това,само с няколко думи,въпроси или изречения мога да разбера какъв човек е отсреща,какво иска или какво цели! :wink: :drinkers: Аз съм бил 3години в Ада и съм съвсем другояче устроен! :wink: Дреме ми,че некой иска или може да е по-тарикат от мен,но когато целта му е да ми влезе с бутонките,да ми се подиграе или присмее,то тогава ще трябва да се сблъска с разкриването на неудобните тарикатлъци и тайни,та унизения няма да съм Аз! :wink: :mrgreen: :drinkers:
x-wild
новобранец
новобранец

Мнение от x-wild »

Ама ти верно си неспасяем :P Нема смисъл .....
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Troli Rapala написа:А който е ловил големи риби,няма нужда да го убеждавам,че е невъзможно за 10-15минути да се пребори честно 100кила сом! :wink: Просто такъв филм не се прожектира никъде,освен на хора без опит! :mrgreen: :drinkers:
Тролка понеже аз СЪМ ги ловил тези по 100кг и не се нуждая да бъда убеждаван как се случват нещата от човек който НЕ ГИ Е ЛОВИЛ. Та да държиш бика за рогата 30 минути е МНОГО повече време отколкото да го гъделичкаш със сламка по мъдете през решетката 180 минути :drinkers:
Ти колко часа трябва да се разхождаш за да се умориш до труп и колко можеш да бягаш на спринт за да се умориш до труп.... едва ли ще издържиш 10 минути. А ся още по-важното - от кое ще се възстановиш и отцелееш по-бързо и по-лесно ????
Та за мен нещата така стоят - щот съм ги видял и изпитал .... а не чул от някой или предположил :drinkers:
Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
xoxo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от xoxo »

А по нашия край казват че риба се вади за толкова минути колкото килограма тежи.. ако е повече е мъка за рибаря и мъчене на животинката .. а ако е по бързо няма тръпка за рибаря- такъмите са му несъразмерни с рибата която лови..е те така пък всеки да си го тълкува както иска
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Вече уточних,че пиша тук заради Тоци и Ринго,защото виждам потенциал,успехи и хъс в това което правят! :drinkers: А също ме кефят Диман и Великия Миле,щот има хляб в тях и като ги газим за нещо е с цел да съм им полезен,а не да им се подигравам! :wink: Янко ми е симпатичен,бил ми е на гости в Лагера за 3 дена и му знам кръвната система! :wink: И така,всички сме различни,което е много добре!Но...некои са забълбукани с грешни похвати в риболова и слушкат погрешните хора,вместо да са вълци и да слушат себе си,без значение дали са прави!Диман,се е усетил че нещо не е както трябва и схемите на совите,не дават желания резултат!Съответно реагира правилно и пробва нещо различно,това е смелост и осъзнаване,какво иска да направи и постигне САМ!Евала,сам треа да свалиш готиното гадже или да прикъткаш Големия сом и никой друг не може да ти каже,как става номера,щот няма готови рецепти! :wink: :drinkers: И накрая,според мен Големия сом се дава Отгоре,но въпроса е за какво ти ГО дава? :wink: При някои хора даването им се отразява по-зле от очакваното,както при 6-ците от Тото-то! :mrgreen: Като не си ги заслужил и се осираш! :shock: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

При мен в 90% от ходенето на риба е Екшън!Може да е с риби,някой закъсал с колата,с лодката,с двигатекя,да ме бутат,да дам воблери на някой който си ги е забравил на 300километра,да дойдат линейки на гьола и кво ли не и винаги гледам да помагам,да съм полезен,това е солта в риболова,иначе е скука и обикаляне! :drinkers: Били са ме многократно с риби,но и аз съм побеждавал по-добри риболовци от мен,та в крайна сметка емоциите са риболова,а не рибите! :drinkers: Янко още не е почерпил с лихвите за 8години,че му бутах Астрата и дадох милиони левове за лечение на мазолите! :mrgreen: :drinkers: Ако не бех Аз и оня изрод 112,Астрата щеше да я изяде ръждата в калните бани на Жребеца! :mrgreen: :drinkers: Янко,ако спечели от Тото-то,че го гоним до дупка за подарък-запазена Астра от 1992г. първа ръка от бабичка! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

На Жребеца,един дърт комунист от Казънлък ми вади пистолет от жабката на Лада-7-ма серия,ма съм жив все още! :mrgreen: :drinkers: И що?Щото един ме виде на Острова как праскам на тролинг килограмови костури и извика казанлъчани да ми наметкат на тигела дънни въдици за мирна риба,само за да ми преебат риболова! :shock: И стана,каквото стана! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Сменям малко темата с един въпрос,после ще уточня защо съм го задал! :wink: Как фактологочески е заловен Левски и как е убит Ботев??????? :cry: Моля,всеки който е светнат по въпроса да отговори! :drinkers: Моля ви,пък после ще обясня защо ми е толкова важно! :drinkers: Наздраве и Успехи! :drinkers:Въпроса е личен и който не ми отговори ще го приема за обида към мен и тех двамата! :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Димане,дядо ми е бил главен хирург на Търговище до 1973г. и е спасявал всеки за без пари,а после са му носили овце и телета за благодарност! :wink: Работел е не заради овцете и телетата,а за хората! :wink: :drinkers:
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Има няколко версии. Левски е предаден от жена. А Ботев убит от свой.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Ни въ питах за Предателството,а Как е заловен! :wink: Ние сме били лъгани 140години фактологически какво е станало в Къкринското ханче,а истината е в показанията на Левски пред съда! :idea: Там го питат как е заловен и той казва какво се е случило! :wink: Няма бягство,няма цървул закачен на плета,а нещо съвсем друго! :shock: Аз съм в шок,че 40години съм лъган при положение ,че има протокол от съда и там са записани всички обстоятелства от залавянето и Левски сам разобличава предателя,който не е поп Кръстьо! :shock: :drinkers: Лъжата е гнусно нещо,на фона на истината! :shock: :drinkers: Та въпроса ми е,Как е заловен-фактологически? :wink: :drinkers:
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Абе как? Отиват заптиетата в ханчето, чукат на вратата, той излиза и му турят белезниците. Е, не толкова лесно, нали си е бил Гринго, извадил двата патлака и ранил едното заптие. Като кандидат студент по история ти го разказах. И за к'во ти е цялата тази история? А ти откъде знаеш, кои от думите на Левски пред съда са истина?
Сега сигурно ще ме питаш, как от един неграмотен овчар станало велик писател- Захари Стоянов.
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Troli Rapala написа: Янко още не е почерпил с лихвите за 8години,че му бутах Астрата и дадох милиони левове за лечение на мазолите! :mrgreen: :drinkers: Ако не бех Аз и оня изрод 112,Астрата щеше да я изяде ръждата в калните бани на Жребеца!
:lol: Джиповете бяха два,на Краси и Любо на вързани последователно,ноооо астрата не се даде лесно :lol: :lol: :lol:
Кога минаха осем години бах мааму :(
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”