Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от залива на девиците
Модератор: bobopeli
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Разкази за сома от залива на девиците
Според мен не е нормално един Мъж на 40години да не пие вечер в Лагера,но има Мъже на които алкохола им избива в адска агресия и не пият,за да не стане беля!x-wild написа:.... не е мъжко

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ако някой е умен и се вгледа в детайлите,то още на първото гледане на клипа с "канджите" ще чуе едно въпросче:А,тоя такъм за какво е,тройката с въженцето?
С внимание към детайла!
А който е ловил големи риби,няма нужда да го убеждавам,че е невъзможно за 10-15минути да се пребори честно 100кила сом!
Просто такъв филм не се прожектира никъде,освен на хора без опит!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Освен това,само с няколко думи,въпроси или изречения мога да разбера какъв човек е отсреща,какво иска или какво цели!
Аз съм бил 3години в Ада и съм съвсем другояче устроен!
Дреме ми,че некой иска или може да е по-тарикат от мен,но когато целта му е да ми влезе с бутонките,да ми се подиграе или присмее,то тогава ще трябва да се сблъска с разкриването на неудобните тарикатлъци и тайни,та унизения няма да съм Аз!

Ама ти верно си неспасяем
Нема смисъл .....

-
- сериозен играч
Тролка понеже аз СЪМ ги ловил тези по 100кг и не се нуждая да бъда убеждаван как се случват нещата от човек който НЕ ГИ Е ЛОВИЛ. Та да държиш бика за рогата 30 минути е МНОГО повече време отколкото да го гъделичкаш със сламка по мъдете през решетката 180 минутиTroli Rapala написа:А който е ловил големи риби,няма нужда да го убеждавам,че е невъзможно за 10-15минути да се пребори честно 100кила сом!Просто такъв филм не се прожектира никъде,освен на хора без опит!
![]()

Ти колко часа трябва да се разхождаш за да се умориш до труп и колко можеш да бягаш на спринт за да се умориш до труп.... едва ли ще издържиш 10 минути. А ся още по-важното - от кое ще се възстановиш и отцелееш по-бързо и по-лесно ????
Та за мен нещата така стоят - щот съм ги видял и изпитал .... а не чул от някой или предположил

Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
А по нашия край казват че риба се вади за толкова минути колкото килограма тежи.. ако е повече е мъка за рибаря и мъчене на животинката .. а ако е по бързо няма тръпка за рибаря- такъмите са му несъразмерни с рибата която лови..е те така пък всеки да си го тълкува както иска
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Вече уточних,че пиша тук заради Тоци и Ринго,защото виждам потенциал,успехи и хъс в това което правят!
А също ме кефят Диман и Великия Миле,щот има хляб в тях и като ги газим за нещо е с цел да съм им полезен,а не да им се подигравам!
Янко ми е симпатичен,бил ми е на гости в Лагера за 3 дена и му знам кръвната система!
И така,всички сме различни,което е много добре!Но...некои са забълбукани с грешни похвати в риболова и слушкат погрешните хора,вместо да са вълци и да слушат себе си,без значение дали са прави!Диман,се е усетил че нещо не е както трябва и схемите на совите,не дават желания резултат!Съответно реагира правилно и пробва нещо различно,това е смелост и осъзнаване,какво иска да направи и постигне САМ!Евала,сам треа да свалиш готиното гадже или да прикъткаш Големия сом и никой друг не може да ти каже,как става номера,щот няма готови рецепти!
И накрая,според мен Големия сом се дава Отгоре,но въпроса е за какво ти ГО дава?
При някои хора даването им се отразява по-зле от очакваното,както при 6-ците от Тото-то!
Като не си ги заслужил и се осираш!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
При мен в 90% от ходенето на риба е Екшън!Може да е с риби,някой закъсал с колата,с лодката,с двигатекя,да ме бутат,да дам воблери на някой който си ги е забравил на 300километра,да дойдат линейки на гьола и кво ли не и винаги гледам да помагам,да съм полезен,това е солта в риболова,иначе е скука и обикаляне!
Били са ме многократно с риби,но и аз съм побеждавал по-добри риболовци от мен,та в крайна сметка емоциите са риболова,а не рибите!
Янко още не е почерпил с лихвите за 8години,че му бутах Астрата и дадох милиони левове за лечение на мазолите!
Ако не бех Аз и оня изрод 112,Астрата щеше да я изяде ръждата в калните бани на Жребеца!
Янко,ако спечели от Тото-то,че го гоним до дупка за подарък-запазена Астра от 1992г. първа ръка от бабичка!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
На Жребеца,един дърт комунист от Казънлък ми вади пистолет от жабката на Лада-7-ма серия,ма съм жив все още!
И що?Щото един ме виде на Острова как праскам на тролинг килограмови костури и извика казанлъчани да ми наметкат на тигела дънни въдици за мирна риба,само за да ми преебат риболова!
И стана,каквото стана!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Сменям малко темата с един въпрос,после ще уточня защо съм го задал!
Как фактологочески е заловен Левски и как е убит Ботев???????
Моля,всеки който е светнат по въпроса да отговори!
Моля ви,пък после ще обясня защо ми е толкова важно!
Наздраве и Успехи!
Въпроса е личен и който не ми отговори ще го приема за обида към мен и тех двамата! 

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Димане,дядо ми е бил главен хирург на Търговище до 1973г. и е спасявал всеки за без пари,а после са му носили овце и телета за благодарност!
Работел е не заради овцете и телетата,а за хората!

Има няколко версии. Левски е предаден от жена. А Ботев убит от свой.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ни въ питах за Предателството,а Как е заловен!
Ние сме били лъгани 140години фактологически какво е станало в Къкринското ханче,а истината е в показанията на Левски пред съда!
Там го питат как е заловен и той казва какво се е случило!
Няма бягство,няма цървул закачен на плета,а нещо съвсем друго!
Аз съм в шок,че 40години съм лъган при положение ,че има протокол от съда и там са записани всички обстоятелства от залавянето и Левски сам разобличава предателя,който не е поп Кръстьо!
Лъжата е гнусно нещо,на фона на истината!
Та въпроса ми е,Как е заловен-фактологически?

Абе как? Отиват заптиетата в ханчето, чукат на вратата, той излиза и му турят белезниците. Е, не толкова лесно, нали си е бил Гринго, извадил двата патлака и ранил едното заптие. Като кандидат студент по история ти го разказах. И за к'во ти е цялата тази история? А ти откъде знаеш, кои от думите на Левски пред съда са истина?
Сега сигурно ще ме питаш, как от един неграмотен овчар станало велик писател- Захари Стоянов.
Сега сигурно ще ме питаш, как от един неграмотен овчар станало велик писател- Захари Стоянов.
Troli Rapala написа: Янко още не е почерпил с лихвите за 8години,че му бутах Астрата и дадох милиони левове за лечение на мазолите!![]()
Ако не бех Аз и оня изрод 112,Астрата щеше да я изяде ръждата в калните бани на Жребеца!

Кога минаха осем години бах мааму