Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Все пак си струва да се пробва аз миналата година бях доста доволен от левски .soulvibe написа:Аз до колкото се сещам и миналата година беше 20лв за 24ч. Само че, ако това за мрежите е вярно незнам на какво основание таксата ще е толкова висока-20лвivailo nedev написа:за Левски,до колкото знам май доста риба са изкарали тази зима от там с мрежи.Миналата година доста риба имаше,но тази година май няма да има много смисъл да се ходи там.Последно ходих там 15 11 2010 пак взехме някой друг шаран даже и тогава зарибяваха,с малки шарани и амури.Докато порасне поне малко рибата,даже били го направили 20 лв за 24 часа което е добре.
Ако някой се пробва скоро там нека пише .
- vanko_888
- новобранец
- Обратна връзка:
Колеги някой има ли инфо за Засмяново (за големия)? Има ли лед, арендован ли е тази година???
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
-
- вече хвърля и на тежко
За лед не знам ходих преди две или три седмици ( тогава половината че и повече беше замръзнал) арендатори няма , но от аксаково някакви господа ме провериха за риболовен билетvanko_888 написа:Колеги някой има ли инфо за Засмяново (за големия)? Има ли лед, арендован ли е тази година???

-
- новобранец
Да колега още има лед за другата седмица може да е готов.В неделя бях тамvanko_888 написа:Колеги някой има ли инфо за Засмяново (за големия)? Има ли лед, арендован ли е тази година???
-
- вече хвърля и на тежко
Вчера откраднах 2 часа работно време и се капотирах на устието на Камчия! В реката сякаш няма живот. Много красиво място, като се излючат постройките зад гърба ти! Никога не бях ходил там въпреки, че е съвсем близо до град Варна. Някой има ли някакви наблюдения за там тази година?
-
- ще става разбирач
Миналото лято ходих два пъти - и двата пъти капо. Постоянно пърпореха, нагору-надолу лодки с туристи - много е изнервящо. Камчия за мен си е мъртва река. Отписал съм я!Ribolubitel написа:Вчера откраднах 2 часа работно време и се капотирах на устието на Камчия! В реката сякаш няма живот. Много красиво място, като се излючат постройките зад гърба ти! Никога не бях ходил там въпреки, че е съвсем близо до град Варна. Някой има ли някакви наблюдения за там тази година?
-
- вече хвърля и на тежко
Днес деня беше избран за риболов и с едно ставане в 6 часа всичко се започна . Определената дестинация бяха чудните скали и така в 7 часа всичко бе натоварено и потеглих (с кратки спирания за кафета , цигари и закуски ) в 9 часа бях на чудните скали вече имаше 20-тина човека риба поне по видяното за две три минути ИМАШЕ ... взех аз забърках захранките и почна риболова да ама не ( той който вземе жена си или гаджето му е ясно)
хайде направих и една пръчка на нея и чак в 10 и 30 изкарах сефтето ... риболова приключи в 16 часа уловената риба 4 кг червеноперка ( на бял и торен червей ) два костура една платика и няколко много добри уклея .... използвана захранка : Тъмна ванилия ; ягода и коноп ; и пилешки смески
наслука колеги 

Здравейте , колеги! Мисля тези дни да ходя на Венелин да пробвам щуката и каракудите. Ще съм благодарен ,ако някой е ходил да сподели , дори и на лични.
Миналата седмица ходих до Венелин, но само да изпробвам лодката, която си купих скоро. Имаше двама колеги, които ловяха в плитката част на големия водоем до трастиката или това което е останало от нея. Като си тръгваха казаха, че са хванали само червеноперки.androalex написа:Здравейте , колеги! Мисля тези дни да ходя на Венелин да пробвам щуката и каракудите. Ще съм благодарен ,ако някой е ходил да сподели , дори и на лични.
Мисля, че ако задържи по-топло време до 2 седмици рибата ще се раздвижи.
Това имам като инфо от там.
Успех, и да кажеш как е минал риболова, че и мен вече не ме свърта

-
- вече хвърля и на тежко
Вчера след работа ( до обет ) прескочих до засмяново имаше и други колеги , след кратък разговор с тях установих че съм отишъл на празно. Сулката не беше активна нито на рибка нито на блесни и воблери . Таранката общо взето и нея я нямаше въпреки че едни колеги бяха хванали 30-тина риби за целия ден. Пътя не е много зле , сух но с доста коловози . За самия язовир размразен е , има доста водорасли .
надявам се да съм помогнал с инфото
наслука колеги

-
- новобранец
Мерси колега мисля в неделя да го посетяIvan_nikolov написа:Вчера след работа ( до обет ) прескочих до засмяново имаше и други колеги , след кратък разговор с тях установих че съм отишъл на празно. Сулката не беше активна нито на рибка нито на блесни и воблери . Таранката общо взето и нея я нямаше въпреки че едни колеги бяха хванали 30-тина риби за целия ден. Пътя не е много зле , сух но с доста коловози . За самия язовир размразен е , има доста водорасли .надявам се да съм помогнал с инфото
наслука колеги
![]()
-
- вече хвърля и на тежко
В неделя ходих до Одринци. Взели са го хората , които държат и Звънец. 5 лева такса. Нищо не хванах , ама аз и толкова стоях ,страшен вятър, хвърлях не накъдето исках , а накъдето вятърът не връщаше кастмастъра зад гърба ми
.

-
- новобранец
А колега дали излиза нещо имашли информацияzorod написа:В неделя ходих до Одринци. Взели са го хората , които държат и Звънец. 5 лева такса. Нищо не хванах , ама аз и толкова стоях ,страшен вятър, хвърлях не накъдето исках , а накъдето вятърът не връщаше кастмастъра зад гърба ми.
-
- вече хвърля и на тежко
Подочух нещо за бели риби , костур със сигурност има доста ,за мирни риби незнам .
-
- новобранец
Благодаряzorod написа:Подочух нещо за бели риби , костур със сигурност има доста ,за мирни риби незнам .