руская рибалка 2.0

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Reo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: руская рибалка 2.0

Мнение от Reo »

Аз за сега по-ценна риба от калугата не открих.Прави се по милион - милион и половина на ден от нея.Всъщност може би от гигантските мутанти - парайама, лестрита и т.н. се печели повече, но пък се губи много време за изваждането им, а и да не говорим за стръвта за тях.Струва ми се с тези синджири са се оляли малко, 100 парчета късчета риба или живец за един синджир.И като удари дребен екземпляр и си 100 парчета стръв назад.Освен това тая парайяма, както и водяноя, като ги изтеглиш така тровят с радиация че за нула време заминават радиационните пакети.Така че за сега май най-добра ми се види калугата(в комбинация със самулята) като вариант за бързи пари.
Изображение
TOKOTOKO
новобранец
новобранец

Мнение от TOKOTOKO »

Reo написа:Аз за сега по-ценна риба от калугата не открих.Прави се по милион - милион и половина на ден от нея.Всъщност може би от гигантските мутанти - парайама, лестрита и т.н. се печели повече, но пък се губи много време за изваждането им, а и да не говорим за стръвта за тях.Струва ми се с тези синджири са се оляли малко, 100 парчета късчета риба или живец за един синджир.И като удари дребен екземпляр и си 100 парчета стръв назад.Освен това тая парайяма, както и водяноя, като ги изтеглиш така тровят с радиация че за нула време заминават радиационните пакети.Така че за сега май най-добра ми се види калугата(в комбинация със самулята) като вариант за бързи пари.
Reo, я дай малко насоки в положението, че съм още на 20/35 разряд и ниво :( .
Разкажи за тия места които споменаваш и какво да правим по-нататък. :wink:
Reo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Reo »

Ами това са повечето полу-мутанти.Говорех за новите локации на база Завод - Закатные просторы, Каменная коса, Чистое озеро.Пуснаха ги сега с последното обновление и са много добър източник за пари и опит.Трябват само здрави такъми, че са по над 500 кила повечето.Разгледай този форум, почти на всички въпроси ще намериш отговори там, какви са рибите, локациите и т.н. :
http://forum.atomfish.ru/
Изображение
TOKOTOKO
новобранец
новобранец

Мнение от TOKOTOKO »

Reo написа:Ами това са повечето полу-мутанти.Говорех за новите локации на база Завод - Закатные просторы, Каменная коса, Чистое озеро.Пуснаха ги сега с последното обновление и са много добър източник за пари и опит.Трябват само здрави такъми, че са по над 500 кила повечето.Разгледай този форум, почти на всички въпроси ще намериш отговори там, какви са рибите, локациите и т.н. :
http://forum.atomfish.ru/
Рео, аз форума го чета отдавна, но за точно тези локациии нищо няма (или аз не намирам).Дай малко повече инфо с какви въдици, макари и влакна да отиваме, че вече след обновлението се върнах в 1-ви клас (белугите и сомовете ме скъсаха на изпита ) заради невниманието ми .То здрави такъми, ама и кинти си искат, а и те се намират трудно.
Reo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Reo »

Да, прав си, няма ги две от трите нови локации на Завод в официалния сайт.Ами относно такъмите - колкото повече, толкова повече :D .
На Закатные просторы се лови Калуга на живец, карбово месо, рачешка опашка, около 500 - 600 кг риби излизат на тази стръв, на хайвер малко по-дребни излизат.На мида излиза добра Самуля, която също носи добри пари и опит и кълве и на живец често.Доста едра е и тя.На мида кълве и една по-дребна риба - Маркот.На домат, зелень и зеле кълве Зобастый Лавур, който стига до към 140 кила, поне аз толкова хванах.На живец кълве един хищен мутант още - Калиста, която до към 170 кила мисlя стига.На база Завод има едина персонa, която дава специален шнур и стръв за него - связка.Прави связки от живец, рачешка опашка, миди, късчета риба.На тях се ловят едри мутанти.На Закатные просторы на связка миди съм хващал Гигиантская парайяма 800 кг, но като я изтеглиш те трови мощно с радиация еднократно.Така че преди да я извадиш излекувай радиационното заразяване, за да не достигнеш максимума при изваждането и.
На Каменная коса се лови добре на хайвер или мида Перистый полосатик до над 400 кг.На късчета риба или месо кълве Себрин до над 300 кг.На живец и мида пък добре кълве Кир, също над 300 кг хванах аз.Добра алтрнатива за правене на пари и опит е тази локация.На связка от късчета риба кълве супер мутанта Лестрита, аз хванах няколко над 600 кг.Не трови както Парайямата с радиация.Нощем или сутрин и вечер на рученик кълве добре Ерла, предполагам сига някъде до около 150 кг, аз поне хванах няколко над 120.
На Чистое озеро На късчета риба кълве една риба която никъде не е спомената - Ардо.Не знам колко стига, но аз масово хващам до 50 кг парчета.На плът кълве мутант Фике, не знам колко голям става обаче понеже не съм ловил много.На связка от късчета риба или связка живец кълват супер мунантите Таймун, Индир и Марлей.Все пак тези не са толкова едри, колкото на другите две локации.На тази локация хванах и Ядовитый Лещ на живец, въпреки че никой не споменава за това във форума.Знам, че този гигантски мутант се лови на Вааклама, но явно го има и на Завод.
Със сигурност съм пропуснал доста видове, но не се сещам в момента за други.Прeдполагам Тристан може да каже повече по въпроса, защото се засичаме често там.Аз съм с ник Ropotamo в играта btw.
Изображение
TOKOTOKO
новобранец
новобранец

Мнение от TOKOTOKO »

Reo написа: Със сигурност съм пропуснал доста видове, но не се сещам в момента за други.Прeдполагам Тристан може да каже повече по въпроса, защото се засичаме често там.Аз съм с ник Ropotamo в играта btw.
:shock:
Рео, това което ми описа, ако го напишеш в сайта им, тия ще изловят рибата там докато аз направя по-здрави такъми.
Мерси за инфото. С Тистан се засякох само веднъж и ако не беше Цецурко нямаше и да знам,че е от БГ.
cecurko
новобранец
новобранец

Мнение от cecurko »

Reo написа:Да, прав си, няма ги две от трите нови локации на Завод в официалния сайт.Ами относно такъмите - колкото повече, толкова повече :D .
На Закатные просторы се лови Калуга на живец, карбово месо, рачешка опашка, около 500 - 600 кг риби излизат на тази стръв, на хайвер малко по-дребни излизат.На мида излиза добра Самуля, която също носи добри пари и опит и кълве и на живец често.Доста едра е и тя.На мида кълве и една по-дребна риба - Маркот.На домат, зелень и зеле кълве Зобастый Лавур, който стига до към 140 кила, поне аз толкова хванах.На живец кълве един хищен мутант още - Калиста, която до към 170 кила мисlя стига.На база Завод има едина персонa, която дава специален шнур и стръв за него - связка.Прави связки от живец, рачешка опашка, миди, късчета риба.На тях се ловят едри мутанти.На Закатные просторы на связка миди съм хващал Гигиантская парайяма 800 кг, но като я изтеглиш те трови мощно с радиация еднократно.Така че преди да я извадиш излекувай радиационното заразяване, за да не достигнеш максимума при изваждането и.
На Каменная коса се лови добре на хайвер или мида Перистый полосатик до над 400 кг.На късчета риба или месо кълве Себрин до над 300 кг.На живец и мида пък добре кълве Кир, също над 300 кг хванах аз.Добра алтрнатива за правене на пари и опит е тази локация.На связка от късчета риба кълве супер мутанта Лестрита, аз хванах няколко над 600 кг.Не трови както Парайямата с радиация.Нощем или сутрин и вечер на рученик кълве добре Ерла, предполагам сига някъде до около 150 кг, аз поне хванах няколко над 120.
На Чистое озеро На късчета риба кълве една риба която никъде не е спомената - Ардо.Не знам колко стига, но аз масово хващам до 50 кг парчета.На плът кълве мутант Фике, не знам колко голям става обаче понеже не съм ловил много.На связка от късчета риба или связка живец кълват супер мунантите Таймун, Индир и Марлей.Все пак тези не са толкова едри, колкото на другите две локации.На тази локация хванах и Ядовитый Лещ на живец, въпреки че никой не споменава за това във форума.Знам, че този гигантски мутант се лови на Вааклама, но явно го има и на Завод.
Със сигурност съм пропуснал доста видове, но не се сещам в момента за други.Прeдполагам Тристан може да каже повече по въпроса, защото се засичаме често там.Аз съм с ник Ropotamo в играта btw.
Евала Reo невероятно обяснение супер си.Успех
gogoltd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogoltd »

ха здравейте и от мене.
бях се позагубил няколко месеца но съм на линия вече
гледам доста нови неща са направили братушките по играта.
бих помолил за малко помощ относно подхранките ако някой е наясно.
пък за 23 разряд ми иска 1000 броя раковая шейка - дайте идея къде има най-много раци, че със 1000 живец и 1000 късчета риба нямах проблеми но толкова раци... :?
колкото до ника - в играта ми е същия - gogoltd
cecurko
новобранец
новобранец

Мнение от cecurko »

gogoltd написа:ха здравейте и от мене.
бях се позагубил няколко месеца но съм на линия вече
гледам доста нови неща са направили братушките по играта.
бих помолил за малко помощ относно подхранките ако някой е наясно.
пък за 23 разряд ми иска 1000 броя раковая шейка - дайте идея къде има най-много раци, че със 1000 живец и 1000 късчета риба нямах проблеми но толкова раци... :?
колкото до ника - в играта ми е същия - gogoltd
На Убежище-Серебронкс.Ловят се на кусочкии риби.
gogoltd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogoltd »

cecurko написа:На Убежище-Серебронкс.Ловят се на кусочкии риби.
Там ловя но много слабичко кълве, искаше ми се като за една вечер да стане... но явно ще трябва повече време да отделя :)
TOKOTOKO
новобранец
новобранец

Мнение от TOKOTOKO »

gogoltd написа:
cecurko написа:На Убежище-Серебронкс.Ловят се на кусочкии риби.
Там ловя но много слабичко кълве, искаше ми се като за една вечер да стане... но явно ще трябва повече време да отделя :)
Здрасти и от мен. Аз ловя раците на Болота / Затопленньй лес. Освен раци има пиявици и миди които после ще трябват явно за ново ниво. Общо взето са направили така че повечето примамки които се купуват за патрони да са по 1000.
Аватар
StoychevV
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от StoychevV »

много добра игрица :rolleyes:
gazilot
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от gazilot »

Здравейте колеги,
Бях спрял играта за 3-4 месеца, защото нямаше ъпдейти и имах всичко и беше адски безинтересно ( за сегашния Возвращение говоря)
И сега почнах на Екстрийма, и предлагам да споделяме инфо ако има играещи там. Като прикормки, локации риби, бързи разряди и т.н
Например забелязах че на Езеро - Камъши можеш да убиеш карп, сазан и карас с примамка Сбор Карпови + Боил + Подсолнечное масло ... Кълве така че не можеш да пишеш, пушиш и т.н. 24 часа нон стоп. На тази локация си взех Патент за двоен експириънс и 50 % повече пари от уловената риба. Равносметка... до изтичането на патента направих 11 левъла и 10 милиона. за игрови ден се прави милион, милион и 100. Пръчки на 140, 80 80
макари 70 30 30 и лески 300 300 100. отидох 44 левъл там . и та много съм доволен, дано да помогне на някой. За вдигане на левъли и бичкуните на Дамба стават, ама не носят пари.
Та ако има хора на Екстрийма, обаждайте се и казвайте примамки, че усещам че играта в момента зависи от това. И между другото, на форума им русначетата пишат за примамки и дават някво инфо, но повечето е плод на случайни поклевки
"Само две неща са безкрайни – Вселената и човешката глупост"
А. Айнщайн
hugo_boss
новобранец
новобранец

Мнение от hugo_boss »

Аз нещо немога да вляза в " Екстрийм-сервера" , изписва ми "Проверьте правильность пароли/логина и попробуйте снова!" - А грешка в ника и паролата нямам. Даже погледнах паролата на Game.ini и я написах отново, но все същото изписва и не ме пуска... :? :( :?
cecurko
новобранец
новобранец

Мнение от cecurko »

gazilot написа:Здравейте колеги,
Бях спрял играта за 3-4 месеца, защото нямаше ъпдейти и имах всичко и беше адски безинтересно ( за сегашния Возвращение говоря)
И сега почнах на Екстрийма, и предлагам да споделяме инфо ако има играещи там. Като прикормки, локации риби, бързи разряди и т.н
Например забелязах че на Езеро - Камъши можеш да убиеш карп, сазан и карас с примамка Сбор Карпови + Боил + Подсолнечное масло ... Кълве така че не можеш да пишеш, пушиш и т.н. 24 часа нон стоп. На тази локация си взех Патент за двоен експириънс и 50 % повече пари от уловената риба. Равносметка... до изтичането на патента направих 11 левъла и 10 милиона. за игрови ден се прави милион, милион и 100. Пръчки на 140, 80 80
макари 70 30 30 и лески 300 300 100. отидох 44 левъл там . и та много съм доволен, дано да помогне на някой. За вдигане на левъли и бичкуните на Дамба стават, ама не носят пари.
Та ако има хора на Екстрийма, обаждайте се и казвайте примамки, че усещам че играта в момента зависи от това. И между другото, на форума им русначетата пишат за примамки и дават някво инфо, но повечето е плод на случайни поклевки
Аз също почнах на Екстриима но за сега съм само 26 разряд и още ловя на Дамба бичкуни-дават опит но не и много пари.Захранки ползувах на Возвращение.Тук още не.Ако разбереш нещо и го споделиш ще съм много благодарен.Аз се чудех къде се загубихте ти и za4kata .SKYPE-anguelov1914
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”