Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
lusienn
и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от lusienn »

INCUBUS написа:Временно се оттеглям от тази тема-виждам,че се ориентира повече към снимков материал,това определено не ми допада,щото не снимам,нямам желание за това и не мога да качвам снимки.А и в тези жеги нещо ми се скапа графоманията...Довиждане и дочетене!
Е за какво си тука тогава-знаеш ли с кой си пишеш :?: Тука има много регистрации,ама я ми покажи живите хора които познаваш-а :?: Ако искаш да си говориш с духове говори си :(
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

lusienn написа:
INCUBUS написа:Временно се оттеглям от тази тема-виждам,че се ориентира повече към снимков материал,това определено не ми допада,щото не снимам,нямам желание за това и не мога да качвам снимки.А и в тези жеги нещо ми се скапа графоманията...Довиждане и дочетене!
Е за какво си тука тогава-знаеш ли с кой си пишеш :?: Тука има много регистрации,ама я ми покажи живите хора които познаваш-а :?: Ако искаш да си говориш с духове говори си :(
Я го направих негласно, защото никога не съм бил толкова активен като други писатели в темата. Включих се по късно тук и нещо си останах неразбран, ама как да е...
lusienn не е прав. Не всички обичаме да правим снимки на излетите си. Някои хора си правят излетите сами просто щото тВа ги кефи и така разпускат напрежението, други пък не обичат да се, или бъдат снимани, щото това ги натоварва... и така. Все си мисля, чеэ за това по подходящ е фейсбук.
Но, зад всяко ник-неймче си стои живо човече изтормозено от ежедневието и "прехода" в който живеем.
А относно "живите хора" във форума, познавам достатъчно такива с които си правим съвместни риболовни излети и си споделяме достатъчно информация, май че повече по телефона напоследък....
Темата вече е време да бъде преименувана в "семейни излети в снимки и репортажи" или "ревю на читави хотели и спа комплекси в милата ни родина", инак тема "моят риболовен излет" си има във форума.
Поздрави и без ниКви лоши чувства, темата все пак си е интересна и продължавам да я чета...

Е, най важното е, че прехода си стои или върви, кой както го вижда. И с нас или без нас, пак ще с стои или върви, поне още 50 години... :lol: :lol: :lol:
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Вид и Ицето - не сте прави, темата си върви ок и със снимките, също като комикс е. :D
Освен това за първи път видях снимки на Пав от риболов, които не е споделил в тема за излет, а само тук, което трябва да ни ласкае. :drinkers:

Риболовът, хотелите и т.н., всичко си е част от прехода, та мисълта ми е, че и двамата сте пичове и се надявам, че е било някакво спонтанно решение, дължащо се може би на вкиснат айрян, та нещо сте се били вкиснали и вие, това, че не пускате снимки в никакъв случай не трябва да ви кара да се чувствате по-различни и едва ли не извън "клуба".
Утрото е по-мъдро от вечерта и се надявам да ви "видя" пак в темата. :D :drinkers:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
lusienn

Мнение от lusienn »

А добър ден.Днеска вече свърших малко работа-доволен съм върза ми. :D Пожелавам ви на всички в темата да ви връзва по 10 както на мен.Сега палим колелото да свършим малко работа още и после 2 дена на Искъра пак,та снимки ще има надявам се още,защото то си е духовна храна-поне така си мисля де,иначе не се брои.Иначе за не показаните на колегите,мисля че е ясно че и от нашия лагер не се е побликувало нищо и никъде.Така правят и други мой хора-показват само на мен. А Ицо ако иска да се учи,ще му покажем че е лесно-сина ми се научи в 3ти клас.

Риболовци.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Чак се учудих на поста на Вид - същината на тази тема е, че е СВОБОДНА :D от всички ограничения,
Тук всеки споделя на какво се е зарадвал, къде е прекарал добре,
А другите - четем.
Също човек може и да се оплаче.
Снимките са бонус към споделеното.

А за спа-хотелите си имам друга тема, в нея си пиша за лично мое удоволствие :D !
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

Абе и аз не си падам много по снимковия материал, та сега даже и една мома помолих да снима вместо мен с някакъв бесен апарат с бленди и други екстри.

Но от друга страна ми е кеф да разглеждам и да усещам отпускарския дух на фотосите и публикациите.

Люсс - няма какви риби да ти снимам тук, щот всичкото гмуркаческо кеч реве от нямане. Днес и вятъра надува над 10 м/сек - съвсем не става.
Нямам лодка - освен служебната, ала там да нося апарат- не ми се занимава:) Пък и батерията му остаря вече и съвсем ми е все тая за снимки.

Но тези ги правя и пускам защото са съвсем в духа на темата:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Камък,
Нима всичко е пълно и тези с палатките ги редиш по двора, под сенките :lol: !

Явно това е "Къмпинга на Камъка" :D !!!
lusienn

Мнение от lusienn »

Е честито на хотелиерите,все така да са им пълни та да си връщат борчовете по бързо и да не им тежи на душата-не върнати взети на пред пари.Тука сега у прехода,изоставаме с лихвите-така разправят едни роднини.Та в Германия като по уредена страна били-7 процента,тука малко над 10 и други шмекерлъци правят тия пусти банкери.Та господ да ме пази да не опирам до тях.А в духа на отпускарския сезон-минах през женския пазар и напазурувах розови домати по 1.20 от средните 2 кила,краставици по 0.60.,пъпеши по 0.80 и други дребни зеленчуци.Месо няма да ям,само сирене и малко колбас и Риба каквато си хвана.Айде взимам 2 фотоапарата и много добро настроение и се понасям на нашия близък язовир на час път с кола. :D

Риболовци.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Люси,
Нали щеше да ми снимаш дигата на "нашия най-близък язовир", а :D !
Ама ме забрави, нали ?
Показа ли се вече ?
Стига ли се до ная ?
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

ХА А ХАХААААА:)

Люссссс:)

Хотелиерите Наистина имат проблеми със заемите, които са сключили, за да притежават на кредит неща, които не им трябват, за да се съизмерват с хора, които Изобщо не се интересуват от тях....

Жалко е, а и не е моята игра. Може би ще е добре да попрочетеш малко от началото на темата, когато дойде зимата:)

При нас идват само нашего брата - каякари, сърфисти, катерачи, гмуркачи, рибари и хора, близки до масите.
Част от тях изобщо не желаят да влизат в къщата, освен до тоалетната и банята....искат да са под открито небе.

Идват даже хора, които имат по няколко по - евтини оферти - като цени - но там не им се отделя и капка внимание. НА ти ключа Е... си майката!

.....малко се взех на сериозно май:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

Ето ви малко попчета - 5 кгр:

Изображение
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Казват още в зората на човечеството,че най-напред е било словото-ако ми трябваше да снимам,щях да съм станал професионален фотограф.Наистина това не е кой знае какво,но не мисля,че ми трябва.Аз не защитавам никакво "его"в този форум-държа гарда в съвсем друга област.Гордея се егоистично с живота и делата си,не с децата си.Не разговарям с духове-сигурен съм,че всички пишещи тук все още са в груба човешка материална форма.Написаното от Люс затвърждава решението ми да се дистанцирам за неопределено време от темата,тъй като във всичките ми предишни постове съм ви приканвал да пишете,а не да затрупвате темата с тривиални и идилични снимки.Нагледността е елемент от примитивното съзнание,което не е никакво оправдание нито през прехода,нито при служенето на себе си -то и в повечето снимки не е служене на себе си,а е служене на други.Толкоз от мен за известно време.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Ама ще се върнеш :D !
Така ми се струва, а и ми се иска !
Той Камъка се върна', и ти също ще го направиш !

А живота е шарен, различен и всеки го вижда по своему, и това е добре.
Иначе, ако всички си приличаме - най-вероятно ще ни стане тъпо.

Люсиен - така вижда нещата - така и пише /снима/ :D !
И кво,
Нека си снима, сега като е взел 2 /два/ фотоапарата, ще има "снимки за цвят" яко :lol: !
Дано снима и дигата, най-после :D !

Хайде да спим спокойно - темата си е много хубава, който не участва - не "пичели" :lol: !

Камък,
Много яки попове, бре :D !
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

Ми душата ми извадихте - риба, та риба:)
Ей ви риба:)
И аз не обичам да снимам, а и една снимка със сериозна физиономия нямам, освен на биометрията.
Но там така се надух и напънах, че личната ми карта на човек не прилича, а на извънземно:)

Спомням си обаче - снимките на Люсс ме заведоха отново там - едно време, когато видях за първи път Искъра от брега му и пожелах да живея там.
Е - малко се изкриви намерението, та сега на морския бряг живея.
ИСкам да кажа, че снимките карат хората да бъркат в торбата със спомените. А Люсс умее да снима - има хармония в работата му.

Обаче и Инкубуса е прав, донякъде...
Всъщност - всички сме прави за себе си....

ГЕорге - ти казваш - Камъка се върна.
Не си прав - онзи Камък вече го няма. Негодуващия срещу "неща" и изливащ яда си чрез писане си отиде:)

Звучи малко странно, но постигнах Покой приживе, може би нещата, които съм писал в началото на темата са били израз на последните ми вътрешни "неуредици".

Както и да е - твоята идея, темата да прерасне в по широкообхватна живее:)

ИСках да кажа, че и да се върне, това няма да е същият Инку- ще е променен......
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

stonetales написа:...постигнах Покой приживе...
А левитацията усвои ли я? :roll: :mrgreen:

Ей, тази сутрин станах в 5 без 10, около 6 вече бях на вода, 6:30 разпънах шибаните въдиците и пак се прибвах без удар дори...всъщност, за малко да получа топлинен такъв. :lol:
Делегация дунавски комари ми връчи почетна грамота за отличен кръводарител и ми дадоха 3 дни домашен отпуск. :axe:

Добре че дишам дълбоко и броя до 10, иначе вече да съм драснал клечката на жипката с въдиците и лодката. :evil:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Заключено

Обратно към “Разни”