Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Колеги,къде е каята?
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Колеги,къде е каята?
аз пак си моря каята и тък таме някои лухмус само на кеичето в аспарухово .първия път 4 лихмуса като единия беше наи голям лихмус за мен-36см
напрао паднах само на бяла мида.това е от мен колеги успех ако някои иска да направим едно излетче да звънка 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Абе пробвах и на собствен ем,но беля кожата на каята,и остава само филенцето,ама нъц.
Поне да бях го панирал.....
Поне да бях го панирал.....
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Най-добре е трицона защото е най-лъскава. Но за мен стръв на която най-много обича каята е остакоста , но много трудно се намира.Бяха ни дали веднъж малко ефекта е поразителен. Ако някой знае от къде да си намеря , моля да пише.
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колеги,пише се с "Н".Лихнус! 

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- КИРО
- Обратна връзка:
Пред бараката на Коста.Шурито ги познава,и се учуди като ги видя там на сухото.A.C. написа:Най-добре е трицона защото е най-лъскава. Но за мен стръв на която най-много обича каята е остакоста , но много трудно се намира.Бяха ни дали веднъж малко ефекта е поразителен. Ако някой знае от къде да си намеря , моля да пише.
Ееее,беше само едно.

- SILVESTER
- ще става разбирач
Малко я позабравихме тази тема та викам да я раздвижим че и е време
След телефонно обаждане на приятелчето и в 12.20 кацнахме на стоянката на Траката,
времето не беше никак зле вълна 1-2 бала слаб северняк,
бях си подготвил една сопичка за сафридец или чернокоп,но още на излизане капитана каза че ще търсим друго
Първата проба беше пред Траката,на волта търсихме каята и резултата не закасня,след 2-3 пускане и удари това

След изкарани 4-5 броя такива и работата замря,и като се почна едно обикаляне и проби......
стигнахме до дружба .......нищо,
решихме че е време да се прибираме защото времето напредваше и вече се виждаше как Райко тъкмо се показа и реши да си ходи

И като на шега точно някаде пак около пред Траката решихме да поспрем за проба,беше около 15.40-16.00ч и се почна удар след удар,не ти дава да пуснеш
Към 17.30 по тъмно приключихме риболова,трима човека направихме около 6-7 килограма хубав лихмус и стронгил

Това беше само моят улов,общия не можах да го снимам защото вече беше тъмно

Снимките са от телефон
Успех на всички,е бъдете постоянни,не остана много

След телефонно обаждане на приятелчето и в 12.20 кацнахме на стоянката на Траката,
времето не беше никак зле вълна 1-2 бала слаб северняк,
бях си подготвил една сопичка за сафридец или чернокоп,но още на излизане капитана каза че ще търсим друго

Първата проба беше пред Траката,на волта търсихме каята и резултата не закасня,след 2-3 пускане и удари това

След изкарани 4-5 броя такива и работата замря,и като се почна едно обикаляне и проби......
стигнахме до дружба .......нищо,
решихме че е време да се прибираме защото времето напредваше и вече се виждаше как Райко тъкмо се показа и реши да си ходи

И като на шега точно някаде пак около пред Траката решихме да поспрем за проба,беше около 15.40-16.00ч и се почна удар след удар,не ти дава да пуснеш

Към 17.30 по тъмно приключихме риболова,трима човека направихме около 6-7 килограма хубав лихмус и стронгил

Това беше само моят улов,общия не можах да го снимам защото вече беше тъмно

Снимките са от телефон

Успех на всички,е бъдете постоянни,не остана много

... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
- КИРО
- Обратна връзка:
А,Силвестре /а, 5-1 от мача де /,браво юнак.Само дето ми палиш чергата,дано в събота има време да изляза.
- milen kordov
- научил се да хвърля
Излизай,Бат Киро,та да ни отсрамиш,че след 6:1 няма да е лесно.
Каята кълве , но времето го дават пак да не става. Такава лоша година от към време не се сещем. Събота и неделя , когато имам време да изляза духа ,вълна , мъгла .Дано да бъркат с прогнозата , но рядко им се случва.
Успех на всички.
Успех на всички.
Ами днес се откачих като .... нали, аман от работа! И аре на морето. Траката - буната. От 16 до 18ч. Ами това - два стронгила, два лихнуса (наведнъж - малиий, голям кефф
) и две гали
. Честно, такава риба не бях убождал до сега. На това южно време - и на удар не разчитах, но явно много ми се е ходило за риба и морето пусна гювеч.

Кофти, че бързо мръква и от там - радостта кратка
Иначе - стръвта е парченце прясна трицона.

Кофти, че бързо мръква и от там - радостта кратка

-
- научил се да хвърля
Няма я каята и това е. ни на дружба, ни на траката днес. няколко дребосъка и няколко рака. пак на запаси ще я караме.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Още едно место на което няма да ловим кая....
Плочата на варненския вълнолом е старателно отцепена с висока бяла ограда .
Плочата на варненския вълнолом е старателно отцепена с висока бяла ограда .
Идея нямате тези вълни каква кая са вкарали в пристанището. Не яде интензивно, но на 5-6 мин - 17см минимум.
-
- ще става разбирач
Айде да не отварям нова тема....и при мен откриването в морския риболов се състоя
На 2.01.2009год стартирах ето тук:

За непозналите мястото-буната на Траката.Стръв-мида и солена рибка...студ голям....след 20 минутно мръзнене -първа кръв:

После пак малко мръзнене и айде и тоя грозник в кофата:

Да обаче след час и половина мръзнене,реших че ми е достатъчно като за сефте и газ към къщи
Преброяването показа убийствения резултат от:

Успехи през Новата!

За непозналите мястото-буната на Траката.Стръв-мида и солена рибка...студ голям....след 20 минутно мръзнене -първа кръв:

После пак малко мръзнене и айде и тоя грозник в кофата:

Да обаче след час и половина мръзнене,реших че ми е достатъчно като за сефте и газ към къщи

Преброяването показа убийствения резултат от:

Успехи през Новата!
- КИРО
- Обратна връзка:
Пак добре,като за сефте.И то от морето.
Днес ми оправиха колата,сега остана да видим кога ще се сефтоса морето.

Днес ми оправиха колата,сега остана да видим кога ще се сефтоса морето.