Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето 2018- Сафрид
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- nabor4eto
- ще става разбирач
Re: С лодка в морето 2018- Сафрид
Благодаря колега...то има цяла тема за чепаретата ама айде....извинявам се на колегите за спамаrashkoto1 написа: Обикновенно едно-две(зависи дали е тънко) от пресуканите ламета и една тънка лентичка(кринкъл или извадена от ролките) се добавя.Поне аз до тоя извод стигам
Ненавременното изпиване на втората чаша, обезсмисляло първата 

От 100% сигурен източник- Галата 5-6кг среден сафрид до обяд.
От всичко най-обичам, гол по пясъка да тичам!
Напълно възможно вчера след обяд също вреше от риба. За първи път ми се слчва от едната страна на лодката 5-6 делфина, а сафрида пълни чепарето. Обикновено появят ли се делфини мача приключва.rashkoto1 написа:От 100% сигурен източник- Галата 5-6кг среден сафрид до обяд.
Дано и утре е така и времетода позволява.
Май няма да става......ама дано има късмет......(а то нямаИвоСф написа:Напълно възможно вчера след обяд също вреше от риба. За първи път ми се слчва от едната страна на лодката 5-6 делфина, а сафрида пълни чепарето. Обикновено появят ли се делфини мача приключва.rashkoto1 написа:От 100% сигурен източник- Галата 5-6кг среден сафрид до обяд.
Дано и утре е така и времетода позволява.

- fishmaster_M
- вече хвърля и на тежко
Вчера на Шкорпиловци по една хубава доза
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Днес от 11 до 14 часа много много доволно. В началото пред Галата после в залива. Рибата пълнеше чепарето през цялото време почти до вълнолома. Имаше и вълничка, но и много риба.
Отгоре го глегам цял следобяд е със зайци морето от тоя североизток ( май )ИвоСф написа:Днес от 11 до 14 часа много много доволно. В началото пред Галата после в залива. Рибата пълнеше чепарето през цялото време почти до вълнолома. Имаше и вълничка, но и много риба.
Явно след 14ч не се е стояло много?
Да имаше вълна, но не беше чак толкова зле нямаше много лодки може би бяхме 3 или 4 лодки. Имахме работа и трябваше да излизаме но както писах риба имаше в целия залив.rashkoto1 написа:Отгоре го глегам цял следобяд е със зайци морето от тоя североизток ( май )ИвоСф написа:Днес от 11 до 14 часа много много доволно. В началото пред Галата после в залива. Рибата пълнеше чепарето през цялото време почти до вълнолома. Имаше и вълничка, но и много риба.
Явно след 14ч не се е стояло много?
- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ние само се разходихме до Галата да тестваме едни хапчета ама греда
Единия от екипажа не издържа и имаше капитан драѝфус и обратно на кея
Ще търсим да пробваме други хапчета против морска болес , отказване няма

Единия от екипажа не издържа и имаше капитан драѝфус и обратно на кея

Ще търсим да пробваме други хапчета против морска болес , отказване няма
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
- Ribar
- ще става разбирач
Вероятно голяма глупост ще кажа, но жена ми има проблем да пътува, особено по завои и кво ли не пробва, някои мааалко облекчават пътуването (Деган), но това, което й бяха казали и свърши работа беше (смейте се, аз се смях, но го видях с очите си, че работи) памук на пъпа, залепен с лепенка за рани отгоре..логика не виждам, но, ей Богу, свърши работа и не й стана лошо..може случайност да е било, скоро ще пътуваме пак, ще докладвам за впечатления отново...
Тя като ми го каза, й се подигравах, но наистина подейства.
Тя като ми го каза, й се подигравах, но наистина подейства.
Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
-
- вече хвърля и на тежко
Аз пък съм чувал за сол в пъпа с лепенка, но ми се видя невероятно и за това не съм го споделял с никого, тъй като звучи невероятно тъпо и под страх да не стана за смях не съм го споделял публично, (включително и по форуми).
- Ribar
- ще става разбирач
това беше другото, освен памука, ама него не сме го пробвали..дреме ми, че ше стана за смях, ако на някой му помогне, нека се смеят, няма проблем 

Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
- st_beer
- ще става разбирач
Аз също от две-три години започна да не ми понася вълната и да връщам храната не от където трябва
Това обаче в никакъв случай не ме отказва от любимото ми хоби и намерих решението в едни хапченца ДИМЕНХИДРИНАТ АКТАВИС. Ако има вълна половин час преди да влеза си вземам едно хапченце и проблема ми е решен.
Това за солта и памука в пъпа не го бях чувал ,но колкото и да е смешно бих го пробвал вместо да пия химии разни. Ако върши работа ще е идеално понеже страшно много мразя лекарства да вземам.

Това обаче в никакъв случай не ме отказва от любимото ми хоби и намерих решението в едни хапченца ДИМЕНХИДРИНАТ АКТАВИС. Ако има вълна половин час преди да влеза си вземам едно хапченце и проблема ми е решен.
Това за солта и памука в пъпа не го бях чувал ,но колкото и да е смешно бих го пробвал вместо да пия химии разни. Ако върши работа ще е идеално понеже страшно много мразя лекарства да вземам.
Hobie Mirage Outback
-
- научил се да хвърля
ДИМЕНХИДРИНАТ работи на 100%! Пробвано е на доста хора. Другото което дава ефект е пиенето на Кока Кола (оригиналната). Но ефекта е по-слаб. Може да се комбинира с кафе за по-силен ефект.
В комбинация с кофеина му се засилва ефекта, и не ти се приспва.milen_ilchev написа:ДИМЕНХИДРИНАТ работи на 100%! Пробвано е на доста хора. Другото което дава ефект е пиенето на Кока Кола (оригиналната). Но ефекта е по-слаб. Може да се комбинира с кафе за по-силен ефект.