Къде да отидем до Пловдив?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Станимир Христов
разбира нещата
разбира нещата

Re: Къде да отидем до Пловдив?

Мнение от Станимир Христов »

Колеги някаква информация по-прясна за около Пловдив да имате ? Ние с приятели бяхме миналата седмица на един язовир след село Дрангово... Казваше се Дундуково майче. Много хубав язовир обаче собствениците големи измамници.... Такса 10лв и уж имало шарани по 3-4 кила, каракуда, костур-едър, червеноперка ала бала ама пълни глупости. Изкарахме 30-тина шаранчета с тегло 500грама- само зарибителен материал. Много се ядосах, защото същите държали и единия от двата язовира в Дрангово -този с 10лв такса, а конкурентния бил 13лв....

Вместо да ни кажат да слезем на другия да си направим густото, те се направиха на тъпи и си замълчаха... Ама повече при тях просто няма да отида и толкова.

Та ако има няякой инфо ще е от голяма полза ;)
Изображение
Изображение Изображение
Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
Аватар
Кузмич
dreamer

Мнение от Кузмич »

Станимире виж 14 страница от темата качил съм и някоя снимка.
Това е подобно на чичо Гошовия водоем, с 5-6 клетки е има шаран, амур, толупи, клен, костур и каракуда.
Скоро пуска и шарани 4-6 килограмови, таксата е 5 лева, за рибата не знам защото не взимам само си правя кефа.
Дано да съм помогнал.
Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."

Аз по принцип съм музикален помияр...
bisqo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bisqo »

Станимир Христов написа:Колеги някаква информация по-прясна за около Пловдив да имате ? Ние с приятели бяхме миналата седмица на един язовир след село Дрангово... Казваше се Дундуково майче. Много хубав язовир обаче собствениците големи измамници.... Такса 10лв и уж имало шарани по 3-4 кила, каракуда, костур-едър, червеноперка ала бала ама пълни глупости. Изкарахме 30-тина шаранчета с тегло 500грама- само зарибителен материал. Много се ядосах, защото същите държали и единия от двата язовира в Дрангово -този с 10лв такса, а конкурентния бил 13лв....

Вместо да ни кажат да слезем на другия да си направим густото, те се направиха на тъпи и си замълчаха... Ама повече при тях просто няма да отида и толкова.

Ами като не се обаждаш като си се прибрал така ще е :lol:
Изображение
Незнанието не е извинение.
Аватар
vasety
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vasety »

Станимир Христов написа:Колеги някаква информация по-прясна за около Пловдив да имате ? Ние с приятели бяхме миналата седмица на един язовир след село Дрангово... Казваше се Дундуково майче. Много хубав язовир обаче собствениците големи измамници.... Такса 10лв и уж имало шарани по 3-4 кила, каракуда, костур-едър, червеноперка ала бала ама пълни глупости. Изкарахме 30-тина шаранчета с тегло 500грама- само зарибителен материал. Много се ядосах, защото същите държали и единия от двата язовира в Дрангово -този с 10лв такса, а конкурентния бил 13лв....

Този който е 13 лв водата е като боза има риба вътре, един рибар който ловеше там ми каза че негови приятели са ловили там и била миришела. А за този отсрешния който е 10лв миналата година го хранеха само не даваха да селови, а преди 4 години излизаха шаранчета по кило. Сега незнам.
Станимир Христов
разбира нещата
разбира нещата

bisqo написа:

Ами като не се обаждаш като си се прибрал така ще е :lol:

Ами аз само ведднъж бях :) айде тази седмица ще ти звънна да се видим и ще се разберем нещо :) :)
Изображение
Изображение Изображение
emilien1984
новобранец
новобранец

Мнение от emilien1984 »

някой може ли да ми даде актуална иформация за язовир Бадема и какви са условията.Благодаря предварително
Станимир Христов
разбира нещата
разбира нещата

Колеги само да споделя, че днес бях на Руенското езеро. Пълна скръб и измама. Не си хабете времето и парите (10лв такса), просто няма никаква риба там...
От 12 човека с по 2 въдици - НИЩО!!!!!! Тъпа работа аман от измамници.................
Изображение
Изображение Изображение
chanio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chanio »

Прди 2-3 месеца толкова мнооого... шарани :!: Тряа да е било крив ден,или се е застудило там :?: риби имаше наистина бол... :smt102
bisqo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bisqo »

Станимир Христов написа:Колеги само да споделя, че днес бях на Руенското езеро. Пълна скръб и измама. Не си хабете времето и парите (10лв такса), просто няма никаква риба там...
От 12 човека с по 2 въдици - НИЩО!!!!!! Тъпа работа аман от измамници.................
На всеки гьол може да се случи да не дава в някой дни. Гледах по хоби тв Бутника да ги разцепи лятото там, както този на Дрангово с 10лв такса.Мои прители бяха там тази седмица и нищо а друг път става сеч. А и вече си е студено, и стръвта си е от голямо значение .
Изображение
Незнанието не е извинение.
Станимир Христов
разбира нещата
разбира нещата

Абе съмнява ме нещо тази работа с невземането :) След като човека на язовира като тръгвахме вика елате на пролет, то ся вече няма.... Мен ме навява на мисълта че са си изкарали рибата и на пролет пак ще си зарибят. Стръвта беше буквално всякаква: сладка царевица, торен, бял, Даинамайт марине халибът пелети ....на всичко нямаше удари. Времето беше 15 градуса имаше слънце периодично + че водата не беше студена изобщо.

Захранката за фидерите (моя): Даинамайт марине халибът метод микс+ Марос млян коноп + ван ден енде + малко Джаксън +сладка царевица + бял червей всичко това в микс (направо на мен ми се дояде от аромата :)

На авера: от българските 2 вида захранки + кюспе....

+ това имаше на две места в противоположния край едни такива хубави пластмасови шишета наредени през средата на язовира в права линия... :axe: :axe:

Абе секана работа си беше...
Изображение
Изображение Изображение
bobotnik
новобранец
новобранец

Мнение от bobotnik »

emilien1984 написа:някой може ли да ми даде актуална иформация за язовир Бадема и какви са условията.Благодаря предварително

5лв за пръчка и рибата се плаща :
шаран- 5лв/кг, амур - 5лв, толстолопб -3лв ...
не занам да не съм сбъркал някои от цените на рибоците,
но така си ги спомням.
Работи само почивните дни и официални празници,
и риба която няма да се взима не се държи в живарника, тъпо,но факт - мрънка шефа! :axe:
е как да знам дали следващата, която хвана, ако има такава, няма да ми хареса повече от тази, която
съм отделил?????
Плюс това (това е мое наблюдение) шарана е достатъчно миризлив.
Но пък на плувка кълве много.
КЕФА ЦЕНА НЯМА
kef4e
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kef4e »

bobotnik написа:
emilien1984 написа:някой може ли да ми даде актуална иформация за язовир Бадема и какви са условията.Благодаря предварително

http://ribarnik-badema.log.bg/article.p ... e_id=64334
тук има инфо,не сам ходил но ако някой ходи да сподели.
мое лично мнение е че няма да го бъде.и чичо гошо и илия са на 2 лв. а той м/у тях на 5лв.
kef4e
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kef4e »

между другото за рибарника на Илия.Изпразнил е най голямата дупка с добрите риби и нали се сещате каде е рибата.Казвам го да няма други разочаровъни като мен.Инфото е от тази събота :finga:
kRaikkonen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kRaikkonen »

Здравейте колеги. :)
Искам да изпрося малко информация за рибарниците на Бадема или там както се казват. Последната информация е от преди 1 месец, а за този месец много неща може да се променят едно от което е да са го изпразнили за Никулден.
Благодаря предварително на отзовалите се :D
Изображение
Аватар
Кузмич
dreamer

Мнение от Кузмич »

kRaikkonen написа:Здравейте колеги. :)
Искам да изпрося малко информация за рибарниците на Бадема или там както се казват. Последната информация е от преди 1 месец, а за този месец много неща може да се променят едно от което е да са го изпразнили за Никулден.
Благодаря предварително на отзовалите се :D
Не са го изпразнили даже е пусната пастърва в една от клетките.
Получаването на право на риболов става след заплащане на риболовна такса в размер на 5 лв., която включва риболов с 1 въдица и уловена риба -костур и каракуда!

Риболовци, които желаят да вземат риба/различна от костур и каракуда/, могат да направят това на следните цени:

- Толстолоб 3 лв./кг.

- Шаран 5 лв./кг.

- Амур 6 лв./кг.

- Пъстърва 8 лв./кг.

- Мряна 8 лв./кг,

- Бяла риба 8 лв./кг.

- Каленик 12 лв./кг.

- Сом 12 лв./к

Всички посочени цени са с включен ДДС

ВНИМАНИЕ: Работното време на рибарника е само в събота и неделя и през официалните почивни дни от 8 до 20 ч.

Това са цени писани от собственника.
Не знам цената на пастървата, но при улов на такава не става хвани и пусни.
Дано да съм бил полезен.

п.п.
И ако ходиш сподели как е протекъл риболова.
Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."

Аз по принцип съм музикален помияр...
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”