Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

мачовите влакна
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: мачовите влакна

Благодаря!

Заблуждаваш и себе си!
Жив и здрав!

офффф :
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Ало,само не си продавай номерата на мен.Изобщо не мога да различа едно влакно от друго ще знаеш.Стига трупа мнения с врели некипели.Не искам точно тук и то пред да анализирам влакно ,което внася мой приятел и когото уважавам.Да,влакното за 5лв си го бива.....за пълнеж.Евтините влакна стават за рибари,не риболовци,които се сещат за въдиците си през лятната ваканцияrenvan3 написа:офффф :

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Вчера пробвах FORTRESS SPECIAL SINKING на MILO и останах очарован.Много хубаво влакно, лесно потъва ,държи добре на възел и при местене на съчмите по него не се къдри и наранява.
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Пичонки не се карайте....
П.П. От как ловя с хубави макари за мен лошо влакно НЯМА!
Инъче съм ползвал, тубертини, суфикс, мило крептън, дуал банд, браунинг, кралусо.....прясно ли е всичко е ток
П.П. От как ловя с хубави макари за мен лошо влакно НЯМА!

Инъче съм ползвал, тубертини, суфикс, мило крептън, дуал банд, браунинг, кралусо.....прясно ли е всичко е ток

Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
той ще разбере много работи ,ама друг път
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Колега лично се познавам с Бутника и смея да твърдя, че е човек който добре познавам мачовия риболовrenvan3 написа:той ще разбере много работи ,ама друг път

добре,аз само да си кажа
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Освен да те поздравя с една песен не ми остава нищо другоrenvan3 написа:добре,аз само да си кажа

http://vbox7.com/play:06b5992d
Приятно слушане

Това добре, но по какво се разпознава прясно ли е? Вкиснало ли е?Георги Кръстев написа:Пичонки не се карайте....
П.П. От как ловя с хубави макари за мен лошо влакно НЯМА!![]()

Е по това ги различавам

- Георги Кръстев
- сериозен играч
По миризмата колега....
п.п. На такъв въпрос, такъв отговор
п.п. На такъв въпрос, такъв отговор

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Абе браунинга е 6.50 а с 0.16 дърпах шарани по 6 кила в събота,така че не мисля че и цената трябва да ни е критерий.Взех преди време влакно(вече не помня марката) което при хвърляне се късаше,с плувка 2 грама а беше 14 лева.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Хубава тема се оформи и най-вече,че нови колега проявяват и схващат хумора в нея
Митко-Alianz е по това се различаваме ,ама това влакно на Браунинг/сивото/ няма нищо общо с хубавите влакна,това,че си изкарал 6кг шаран с него не е критерий за качество,а за твоето търпение,а какво влакно имаха като Боб Нъд бе при тях-Black Magic,но няма как да го знаете,че сте хванали скоро мачовете
Фреш влакното се разпознава много лесно-махате 1 м от него,правите си стандартен клуп с 2-3 намотки и опъвате.Влакното при допир трябва да ви гали,да е приятно да го пипаш,все едно галиш свежа моминска плът
а другите качества ще ги разберете късно- при риболова.Имам възможност да пробвам влакната,които продаваме и не ги хваля ,защото са "наши",а защото изискванията ми се припокриват.Понеже ловя с няколко мач макари/ само Шимано/негативите от лоша макара съм ги избегнал и мога да преценя точно едно влакно.Не робувам на марка нито агитирам да купувате определено такова,но големите фирми по всякакъв начин избягват да продават лошо влакно.Тук опира въпроса и до друго.Понеже ни третират като трета категория винаги се стараят да ни набутат залежалата и некачествена стока,с което сами си вредят за популяризирането на техните продукти.И не на последно място-всеки си има критерии за определянето с кое влакно да лови.На мен не ми допада Race на Колмик,други го боготворят,а влакната на Колмик са много добри и без това мачовото ги използвам активно-едно за сравнение с "нашите", друго и поради това,че няма да остана излъган от качеството им.Продължавайте да споделяте,така всеки един от нас ще стигне до истината.

Митко-Alianz е по това се различаваме ,ама това влакно на Браунинг/сивото/ няма нищо общо с хубавите влакна,това,че си изкарал 6кг шаран с него не е критерий за качество,а за твоето търпение,а какво влакно имаха като Боб Нъд бе при тях-Black Magic,но няма как да го знаете,че сте хванали скоро мачовете

- SUPER MARIO
- ще става разбирач
Аз пък да се оплача от тубертини special english.Това ми беше любимото влакно за мач, но тази година ми се къса 2 пъти при засечка 0.20,
по 20 метра.Единият път да е чукнато влакното и да не съм го видял-добре, ама 2 пъти за 2седмици ми дойде малко в повече.Попаднах и на ролка 0.16 с по различен цвят и не можеш да го накараш да потъне.Ще сменям марката явно.Смятам да пробвам новото на колмик и това на мило дето го е показал butnik, дано са по добри

Бързай бавно.