Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
enterprise
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Мнение от enterprise »

някой да има прясна информация за БОДРОВО..ЧЕ ми се гонят малко шарани на плувчица...удачно ли е в този сезон?
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

enterprise написа:някой да има прясна информация за БОДРОВО..ЧЕ ми се гонят малко шарани на плувчица...удачно ли е в този сезон?
Гаранция ще даде:
Очаквай трофеини екземпляри, миналия месец амур 9 кила 45 минути борба и си отиди, посли един 5,600 изкаран с помоща на колега, сичко на щека.
Но имаше много умряла риба на стената :evil:
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
enterprise
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от enterprise »

ще се подготвя по-добре тогава ...дано да няма джетове и подобни изцепки....
koce sm
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от koce sm »

Колеги какво става с язовирите при Вас? Скоро време никаква информация не давате. Да не би и при Вас рибата да е изчезнала, като при нас? Скоро не сте писали за Леново, Тополово и Брягово никой ли не ходи там? Какви рибари сте Вие бе хора? Ние чак от Смолян идваме, а Вие дето сте на две крачки не ходите. Честър стегни ги тия хора. Ако тези язовири бяха при нас поне по веднъж седмично щяхме да сме там. Не се сърдете. Поздрави на всички колеги и наслука.
gosta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gosta »

Коце как да няма информация или не ти се чете? Тая тема не е само последната страница, гледай малко. Пък като гледам и ти не си от големите давачи на информация за смолянско поне. Ако си толкова запален , пали колата бръмни до Бодрово( 120 километра са ти , колкото до Чама) и дай прясно инфо. :wink:
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

koce sm написа:Колеги какво става с язовирите при Вас? Скоро време никаква информация не давате. Да не би и при Вас рибата да е изчезнала, като при нас? Скоро не сте писали за Леново, Тополово и Брягово никой ли не ходи там? Какви рибари сте Вие бе хора? Ние чак от Смолян идваме, а Вие дето сте на две крачки не ходите. Честър стегни ги тия хора. Ако тези язовири бяха при нас поне по веднъж седмично щяхме да сме там. Не се сърдете. Поздрави на всички колеги и наслука.
Виж сега Асеновградчани сме малко чапаршък хора, пребирам се днеска унас от секи блок мирише на риба къцат се да ядът тиа хора ей.Секи си е заплюл некое язовирче и яла да видиш какво става.
Ние инфо даваме ама само като превърши рибата :mrgreen:
Глей ко става аз пиша щото нищо не хващам и се оплаквам,ако спра да пиша значи работата е сириозна ,и аз съм одарил киоравото :wink:
Е виж ми темите от миналата година, от Септември чак до Декемри аз си мълчах;
защо ли?
Ами трепах рибата на Мечка шукадар шаран искарах,ако се бях похвалил края на Септември трябваше да почна да пиша и аз. :lol:
П.П Базикам се, секи си има право да премалчава и да казва кой квото си иска-и си е прав, щото има и корморани само четът и посли косът като за световно.А питай Минко<Gosta> как има прясно инфо,понеже държи връзка с мен постояно и идва с мен за риба.Кога хваним кога нехвнаим ама се видим и разтъжим. :wink:
Ако те итерисува някои определн язовир пиши на лични, че за сичките цала десертация трябва да напиша. :D
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
batkovi kolio 3
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от batkovi kolio 3 »

Те тая риба дето я ядат я ловят на плетена вядица баце,а в Асеновград мн. хора я практикуват тия плвтени въдици_МАМКАИМ :axe:
ahvoinev

Мнение от ahvoinev »

Знае ли се вече кои са новите собсвеници на Стоевските и Конушенския
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

dany01 написа:Знае ли се вече кои са новите собсвеници на Стоевските и Конушенския
Много интересен въпрос и мен ме интерисува, особенно Конушенския язовир.Кой е късметлията да го земи и какви ще са му намеренията с такса без такса на килограм.
Ако някои нещо научи да кажи.
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
koce sm
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от koce sm »

Колеги, искам да споделя нещо. Днес в службата на мой колеги им донесоха толостолопи. Те бяха от язовира в Конуш. Донесоха ги момчетата, които чистят язовира. Казаха, че още не са приключили с чистенето и в момента не става за риболов. Попитах ги кога евентуално ще може да се риболовства, а те отговориха на пролет. Дано съм бил полезен. Наслука на всички.
paparak1
новобранец
новобранец

Мнение от paparak1 »

Много интересен въпрос и мен ме интерисува, особенно Конушенския язовир.Кой е късметлията да го земи и какви ще са му намеренията с такса без такса на килограм.
Ако някои нещо научи да кажи.

Честър ,относно конуш първия търг е минал ,Даньо е дал 15000,но ще има втори/не знам кога/.За сега вади толупите,но май ще вади всичко,предполага че няма да може да го вземе.Ако имам инфо ще пиша.
ahvoinev

Мнение от ahvoinev »

Дано тоя педал Даньо да не стъпи вече на тоя язовир и на който е да е друг :ANAL:
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

dany01 написа:Дано тоя педал Даньо да не стъпи вече на тоя язовир и на който е да е друг :ANAL:
Абе и мен ма е ядослвал, и сме се карали като алтави с него ,че и до бой сме стигали :lol: ама сичко минало заминало.
Не може да му се отрече че който и язовир да е хванал е имал хубава риба.Особено от Конуш съм много доволен и предпочитам той да си го земи поне съм му свикнал на изцепките и на нощните похождения :lol: Ама съм го предопредил имам пистолет а съм те видял на два метра от мена без предопреждение стрелям.Кат нинджа е да го еба.
Ехх от сега си мечтая за Конушенските каваци, кеф цял ден сянка.
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
paparak1
новобранец
новобранец

Мнение от paparak1 »

Дано тоя педал Даньо да не стъпи вече на тоя язовир и на който е да е друг

Не мисля че сте честни ,ако не ви отърва не ходете там.Човека си има някакви изисквания и ние които ходим доброволно там трябва да ги спазваме.Язовира е много хубав и държеше хубава риба/за тези които могат да е хващат /,а сега като го излови колко ще трябва да чакаме за 9-10 килограмови риби?
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Леново - вчера-01.11.Грейнахме се там екипаж от 4 абдала да потърсим пролетта.Направо я намерихме - в сравнение с ледения вятър в Смолян там си беше пролет.Целта на занятието /поне при мен /бяха уклеите -една приятелка на семейството прави от тях такова мариновано великолепие,срам ме е да ви обясня колко нещо се изпива с такова мезе :oops: С малко захранка,по-рехава - "Универсал",директен 6 м "Тубертини Проксима 02",корда 0,14,повод 0,10,кука № 16 с по едно бяло или червено оцветено червейче на нея,направих къде 5 кила уклей.Плюс 7 каракуди -не ми бяха цел и ми е чудно как се вредиха при уклейската напаст.Останалите колеги мъчиха на дъно и плувка каракудите,но по-едри от шамар нямаше.За стръв ползваха торни червеи,жито и царевица.Общо взето,много,но сравнително дребни риби,които кълвяха без паузи през целия ден.Чудесно забавление,ама ми докара и мускулна треска в краката-да приклякам и пускам уклеите в живарника.Таксата си е 5 лева на човек без други натоварвания.Чудесна гледка към обграждащите в далечината язовира планински масиви и изобщо много добро място за чесане на крастата.Разстоянието е същото,което се изминава от Смолян например до "Хладилника" на р.Арда,само дето пътя е по-добър / с по-малко завои /и се изминава с 25 минути по-бързо.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”