Къде във Варна мога да видя и да си купя???СПРАВОЧНИК

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Re: Къде във Варна мога да видя и да си купя???СПРАВОЧНИК

Мнение от svilen_sa6kov »

Днес посетих новия магазин на Видракс наточен да си купя доста неща. Придварително / снощи до 23,00/ гледах цените в онлайна и се подготвих за една сума.
Днес обаче сметките ми излязоха доста криви - като отидох в магазина се сблъсках със смайващи разлики в цените, които бяха обявени там и това,което гледах в сайта.
За справка:
Vega Xyron 200 - 50 лв. в сайта -70 в магазина
Vega Xyron 300 -60 лв. в сайта - 85 или нещо такова в магазина.
влакно мачово на Кралусо - 6 лв в сайта - 6.90 в магазина.
Жената в магазина ми показа,че това са заложените й цени в програмата от Видракс.
Накарах я да провери в сайта и :shock: :shock: :shock: и там тая сутрин яко надути цените.
В кризата и безпаричието да се надуват цените за мен е непонятно, но всеки си знае.
Аз за себе си знам само,че не си купих нищо от там и ми стана доста неприятно от ситуацията, защото си бях приготвил определена сума за доста неща, които не си взех след тези промени в цените.
Разочарован от всичко това си поръчах Шимана - 2 броя , не мисля че е нормално една Вега,която не е нещо особенно да струва колкото един Нексав на Шимано.
Това от мен.
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
Аватар
orion30
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от orion30 »

Да не би на пияна глава да си гледал друг сайт. :D
Сега сериозно. В интернет магазините цените винаги са по ниски. Не се прави на ощипана госпожица. Транспорта е 5-6лв. отделно наложен платеж 2-3лв. И отделно в магазина имаш "привилегията" да видиш и пипнеш стоката. :D
Като не те кефи дерзай онлайн, но понякога стават "изненади". :D
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

orion30 написа:Да не би на пияна глава да си гледал друг сайт. :D
Сега сериозно. В интернет магазините цените винаги са по ниски. Не се прави на ощипана госпожица. Транспорта е 5-6лв. отделно наложен платеж 2-3лв. И отделно в магазина имаш "привилегията" да видиш и пипнеш стоката. :D
Като не те кефи дерзай онлайн, но понякога стават "изненади". :D
Братле, много добре зная какви цени съм гледал, кога и в кой сайт. Много добре знам какви са цените на онлайн магазините и колко са доставките - 90 % от нещата ми са купени по този начин. Прочети пак какво съм написали пък може и да разбереш за какво става дума./Ти май изобщо четеш написаното в поста , а пишеш колкото да се заядеш/.
А като ти се дават 20 лв отгоре на нещо дето струва 60 лв, само защото имаш привилегията да го пипнеш - ами давай ги, аз не искам. Айде стига по тоа въпрос.
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Да поясня малко горния си пост и това от което съм разочарован.
Аз бях един от хората,които най-много искаха фирмен магазин на Видракс във Варна. Така беше и сега,когато вече го има честно казано не искам вече да го посещавам и ще кажа защо- магазина си е отличен,перфектно зареден и на ниво, НО какво става с цените на Видракс непрекъснато растът и растът.То верно пазарна икономика и всеки сам си определя цените, но в тези ръстове няма логика. Защо например Вега Ксирон 2000 от 50 лв беше увеличена на 70 лв - когато е стар продукт и то доста стар/новия Ксирон е черен в каталога за 2011 година, а този белия е от 2008 година/.Разбирам да се е покачила доставната цена, но това не е новата продукция, а е стария модел които си е в складовете на Видракс.Не разбиран как на запад като излезе новия модел стария се продава на символична цена като аутлет и отстъпва мястото си на новия, а у нас се продава модел отпреди три четири години и вместо да се пусне на разпродажба, то алогично точно обратно -поскъпва. Същото се случи с цената на Мичъл Примиум рънър и на Тубертини сирио и Тубертини Ацтека/ами то оригиналите на Рьоби -Екусима и Фокамо са значително по-евтини. За мен това увеличение на цените е алогично и ме накара да се разочаровам от фирма, която ми беще фаворит. Никога не съм бил фен на Шимано, но сега минавам изцяло на техни макари, там поне цените не са алогично нараствещи. Не ангажирам никого с мнението си - изказвам недоволството си като клиент и като човек/икономист/ и работещ в сферата на търговията вече доста години.
vanko84
новобранец
новобранец

Мнение от vanko84 »

днес и аз посетих магазина на видрак в зградата на алфабанк мога да се саглася напълно с колегата svilen_sa6kov наистина има разлика в цените посочени в нета
сторихамисе завишени цените няма да споменавам точните модели които сам гледал
вадици детосам си ги копувал по 50+ немога да се сетя за точната цена там са с по 10 -15лв. нагоре
и някои други артикула ми направиха впечатление с висока цена на база сравнение други магазини

неостанах много доволен и неми хареса обслужването можеби имах по големи очаквания
Аватар
orion30
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от orion30 »

Старото Шимано Катана беше 65лв, а новото е 79лв/говоря за размер 4000/. Освен яркочервения цвят, аз други подобрения не виждам. А-а-а да и 14лв. в полза на новото. :D
c.a.r.p
новобранец
новобранец

Мнение от c.a.r.p »

orion30 написа:Старото Шимано Катана беше 65лв, а новото е 79лв/говоря за размер 4000/. Освен яркочервения цвят, аз други подобрения не виждам. А-а-а да и 14лв. в полза на новото. :D
Първо че подобренията не са само в цвета...А и колега ти сам го каза НОВОТО шимано, да си видял някъде старото шимано с по-висока цена ???
:?:
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

orion30 написа:Старото Шимано Катана беше 65лв, а новото е 79лв/говоря за размер 4000/. Освен яркочервения цвят, аз други подобрения не виждам. А-а-а да и 14лв. в полза на новото. :D
В новата Катана освен,че е сменен цвета има и доста други подобрения, които не смятам да ти ги изреждам всичките/можеш сам да ги прочетеш в доста сайтове/- ще ти кажа само за едно, което се вижда на пръв поглед и то е -AR-C spool -новата кована дуралуминиева шпула със скосени ръбове за подобрен кастинг.
Само факта,че е нов модел може да обясни новата цена, проблема с цените за което говоря в това,че стари модели макари, които са в складовете на фирмите и на пазара от поне четири години със всяка изминала година у нас стават все по скъпи,без цената им обаче да се променя в чуждите сайтове - ама айде пак българина ща преглътне нали....
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

И въпреки,че се бях настроил да си подменя макарите с Шимано, някакси не я харесвам тази марка/виж Дайва е друго нещо ,но пък за това парите не стигат/ и не можах да се преборя със себе си. Затова днес заприходих два броя от ето тези красавици
Изображение
Изображение-
Благодаря на Пламен - собственика на магазин "ПУФИН ПРО" над Бриголажа за това,че ми помогна много в правилния избор. Макарите са прекрасни - леко,плавно въртене, мощен механизъм,двоина метална дръжка, качествена изработка. Едната отива на болото, а другата направо зъспа на новия мач, за който също благодаря на Пламен, а мача е
Изображение
Мерси, Пламка - придобивките са супер.
Аватар
evgeni jordanov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от evgeni jordanov »

Колеги, моля някой да ми помогне с избора на кеп.
Искам да е с телескопична дръжка, ако може до 1,80 - 2 метра, да издържа поне 6 кг.
Ако имате нещо впредвид, моля да покажете...
Благодаря Ви предварително!
Наслука! :drinkers:
Това, което не ни убива, ни прави по-силни!
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Колега за такова тегло мисля,че трябва да се ориентираш към шаранджииските кепове.
Нещо такова -
http://www.aquasport-n.com/index.php?p= ... ubgroup=44
При Пламен в Пуфин Про видях някакъв шаранджииски кеп, но не му обърнах внимание,защото шаранджийски теща не ме влекат. Можеш да прескочиш до там ако имаш път. Иначе аз имах преди време тъкъв, къкъвто съм ти показал,само че на Миварди и си беше доста добър.
Успех.
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Отново искам да похваля Пламен и неговия магазин Пуфин Про. Изключително коректен и съвестен човек, на който с удоволствие оставям парите си,когато нещо ми трябва. Изключително добре зареден магазин, зареден компетентно и с разбиране само с качествени и стойностни неща. За колегите които си търсят макари на Рьоби -таве е техния магазин - в наличност Екусима, Оазис и то доста бройки. Абе там каквото и да търся го намирам и получавам обслужване на ниво и ценни съвети.
Голямо БЛАГОДАРЯ на Пламен. :prayer: :prayer: :prayer:
Препоръчвам на всички Ви този магазин с чиста съвест. :drinkers:
Аватар
evgeni jordanov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от evgeni jordanov »

Аз като имам време ще мина да си напазарувам от там ;)
Това, което не ни убива, ни прави по-силни!
Аватар
vladofommi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от vladofommi »

svilen_sa6kov написа:Отново искам да похваля Пламен и неговия магазин Пуфин Про.
Подкрепям напълно.Много грамотно зареден магазин на приятни цени.Днеска влязох за живарник и си излязох с живарник,дръжка и глава за кеп :D .Иначе човека е голям пич,показва,обяснява няма тайни при него.Не ми трябват никви видракси или някви подобни,белия червей при него е на 12лв.килограма,аз под 20лв.не съм го виждал никаде.
единственото хубаво нещо на риболова във варненска област е темата във форума
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

vladofommi написа:
svilen_sa6kov написа:Отново искам да похваля Пламен и неговия магазин Пуфин Про.
Подкрепям напълно.Много грамотно зареден магазин на приятни цени.Днеска влязох за живарник и си излязох с живарник,дръжка и глава за кеп :D .Иначе човека е голям пич,показва,обяснява няма тайни при него.Не ми трябват никви видракси или някви подобни,белия червей при него е на 12лв.килограма,аз под 20лв.не съм го виждал никаде.
Пламен е невероятен. И наистина белия червей при него е най-евтин и качествен в целия град.
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”