Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз. Александър Стамболийски
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз. Александър Стамболийски
Колеги, днес бях на Градишката скала от 8 до 14 часа, пробвах на живи рибки, силикони,воблери и нищо! Захраних за баби и уклей,ама ядец. Събрахме се над 20 души и на никого не пипна. Миналата неделя на същото място независимо от студения вятър всички си хванаха риба/бабушки и по някойуклей/. Имам усещането, че рибата не беше там. Разходих се до паметника ,същата история. Такова капо отдавна не помня. 

-
- разбира нещата
Да беше питал ,преди да идеш.genadi49 написа:Колеги, днес бях на Градишката скала от 8 до 14 часа, пробвах на живи рибки, силикони,воблери и нищо! Захраних за баби и уклей,ама ядец. Събрахме се над 20 души и на никого не пипна. Миналата неделя на същото място независимо от студения вятър всички си хванаха риба/бабушки и по някойуклей/. Имам усещането, че рибата не беше там. Разходих се до паметника ,същата история. Такова капо отдавна не помня.
Бях втора смяна и не съм ходил,ама като гледам времето,можеше и да ти дам някакво инфо,поне да не се разкарваш,не че и на мен не ми се ходеше...
Тва за бабите и уклея,а за
,просто ,нямаше нужда да пробваш,като не познаваш язовира и навиците на рибата.пробвах на живи рибки, силикони,воблери

Инъче евала за упоритоста,надеждата умира последна...
На къса плувка,в репея...
- StoychevV
- разбира нещата
Това Градишката скала не е ли около 400-500метра под Крапешкия мост 

-
- разбира нещата
StoychevV написа:Това Градишката скала не е ли около 400-500метра под Крапешкия мост

Позна.
Хайде сега колега mimi ,да те питам за утре струвалиси да се отиде на стената за риба? За мен ще бъде удоволствие да получа инфо от теб. 

- StoychevV
- разбира нещата
Колега genadi49 как е нивота на водата спрямо моста.Колко под него е водата 

Колега Stoychev,под моста е само дере.Такова ниско ниво отдавна не помня.StoychevV написа:Колега genadi49 как е нивота на водата спрямо моста.Колко под него е водата

-
- разбира нещата
На стената нямариба.Поне не от тази дето я търсите,червенопер и костур и смадок.genadi49 написа:Хайде сега колега mimi ,да те питам за утре струвалиси да се отиде на стената за риба? За мен ще бъде удоволствие да получа инфо от теб.
Не дава тая година.

-
- разбира нещата
Под моста вода немаgenadi49 написа:Колега Stoychev,под моста е само дере.Такова ниско ниво отдавна не помня.StoychevV написа:Колега genadi49 как е нивота на водата спрямо моста.Колко под него е водата

Вчера-събота реших да видя нивото на яз. на бунгалата под Младен и да ги сравня с
последния бързей на реката.Естествено взех и някоя сопа за проба.За около 2+ часа
нямаше бутване на бял,торен и пинки а калта взе да се размразява от слънцето и
обувките станаха много тежки и се прибрах с "капо".На орехите видях 4-5 коли а
от бунгалата влязоха 4лодки в посока -широкото.Изглежда е още рано за мирните
риби или както винаги съм забравил кадема си.Колеги,ходили на Градищенската скала
се прибраха и те капо.Те това като инфо, но ще се стоплииии
последния бързей на реката.Естествено взех и някоя сопа за проба.За около 2+ часа
нямаше бутване на бял,торен и пинки а калта взе да се размразява от слънцето и
обувките станаха много тежки и се прибрах с "капо".На орехите видях 4-5 коли а
от бунгалата влязоха 4лодки в посока -широкото.Изглежда е още рано за мирните
риби или както винаги съм забравил кадема си.Колеги,ходили на Градищенската скала
се прибраха и те капо.Те това като инфо, но ще се стоплииии

Благодаря на колегите за инфото и се надявам, че нещата ще се променят към добро! На слука! 

- jean11
- вече хвърля и на тежко
Сега се прибрах от Стамболиеца.Сутринта в 6,30 бяхме на Крапешкия мост-даже и дере не е.Някакво ручейче тече.Продължихме до паметника.Пътя отврат,но се сбраха за бързо 10-тина коли.Всеки с някво инфо,че уж давало перки.До 11,30ч на никой в района нямаше и почукване.Газ и на стената...Тук даже и хора нямаше.Няколко лодки и една млада двойка на брега.Да се поцелуват на природа.Пробвах на бял,на торен...захранвах.Змиорката на тапата така и си остана жива.МЪРТВО.Поне часовник да бътнеше,ма даже и не видях риба...От 20 год ходя на язовира,но никога не съм виждал толкова трагично положение от към риболова. Духаше лек ветрец.....между другото чух тези в едната лодка да говорят,че също до сега не е било толкова ялово .И те пълно капо.
Дърпай и не му отпускай!
Рано е още според мен,ако се задържи така 2 седмици може и да тръгне някакъв риболов по плиткажите обаче.
Като не кълве аз ще клъвна.
- ROSEN_GB
- ще става разбирач
И при нас беше мъртвило. Няма бутване на целия язовир.
Не е важно колко ще хванем, важно е колко ще изпием!!!
- StoychevV
- разбира нещата
И аз благодаря за информацията относно нивото на водата..дано спрат да изпускат и като се топи снега лека полека с качи нивото да може да чешем крастата с кракудите