Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Щука около Пловдив
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
Re: Щука около Пловдив
Живи ли сте щукари
от Пловдив

- danev69
- сериозен играч
Аз до края на месеца ще се правя на сомаджия
,след това погвам щуките. По мойте наблюдения щуката по Марица е активна сутрин рано и привечер. На слука.

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Аз съм от с.Труд тука на големия рибарник-10кинта разправят че имало Костур,Щука,Бяла риба,Шаран.Мисля да ходя за хищник ако някои ми предложи такъми за Костур,Щука,Бяла риба ще съм много благодарен.Мога да дам инфо за почти всички рибарници покраи селото ако някои се интересува ЛС.

За Риба-Винаги готов
- bigfish133
- ще става разбирач
Колега , извинявам се , ако не съм разбрал правилно , но искаш да даваш информация за водоемите до с. Труд в замяна на риболовни такъми ли ? Или аз нещо бъркамMitashki93 написа:Аз съм от с.Труд тука на големия рибарник-10кинта разправят че имало Костур,Щука,Бяла риба,Шаран.Мисля да ходя за хищник ако някои ми предложи такъми за Костур,Щука,Бяла риба ще съм много благодарен.Мога да дам инфо за почти всички рибарници покраи селото ако някои се интересува ЛС.![]()
![]()
![]()

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Не си ме разбрал исках да попитам за такъми които да използвам за Щука,Костур.А отностно водоемите покраи селото мога да споделя всичко за тях.Какви екземпляри има в тях,такси...

За Риба-Винаги готов
- bigfish133
- ще става разбирач
Уф , извинявам се , колега , ако може модератора да ми изтрие написаните глупости ! Колкото за въпроса за такъмите прегледай секцията " Въдица и макара " , там можеш да откриеш отговорите на много въпроси . Или ако искаш ми пиши на лични какво точно те интересува , не съм от най - големите спецове , но с каквото мога ще помагам !!! 

-
- новобранец
- Обратна връзка:

Тези 2-те красавици са днес от реката в с.Труд но са много малки и ги пусках да пратят много поздрави на родителите си.
1-та е хваната на блесна клатушка,а другата е на тапа.
За Риба-Винаги готов
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Привет отново колеги.Неделя сутринта ще се разходя по марица в раиона на града посока към гребната.Целенасочено за щука някои, ако иска може да
направим 1 съвместен.Пишете ЛС
направим 1 съвместен.Пишете ЛС
За Риба-Винаги готов
- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Хайде щукари някой няма ли да се похвали с някоя щука уловена в региона 

Риболовец,а не рибар съм аз!!
- danev69
- сериозен играч
Здравейте,колеги. Днес посетих рибарника на Труд/този с 3 лв. такса/. Бяхме там към 16,00ч. викам тамън ще ловим вечерни щуки ама щуките се бяха покрили някъде. Имаше колеги ,които бяха там от сутринта и пак нямаха удар. Аз закачих един дребен костур на блесната и нищо друго. Никъде не видях да подгони щука
. На Марица я няма,на платените гьолове пак я няма. Много странна работа. На слука

-
- разбира нещата
Нещо позамря тази тема
Къде се загубихте щукари
Последните ми 3-4 ходения по Марица бяха пълен валат ,ако не изключим един удар- на пада на шестия км. на въртяща блесна Rublex Ondex -жълто листо, а и зъблата се откачи близо до брега
Някой не е ли ходил да я търси , или по-това време повечето си щракаме във форума на топло
. Айде пичове- от мен 

Някой не е ли ходил да я търси , или по-това време повечето си щракаме във форума на топло

- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
По това време щуката е пълна с хайвер, затова по-добре я оставете да си свърши работата по размножаването за още 1-2 месеца , та да има какво да ловим пак следващата година.
Риболовец,а не рибар съм аз!!
- danev69
- сериозен играч
Здравейте,колеги. Някой има ли инфо, за рибарниците на с.Труд ??? Благодаря предварително.
- ignatov78
- ще става разбирач
До скоро е имало лед на рибарниците. Рибари е нямало ,следователно сигурно и щуката не взима сега. С това само мога да ти помогна.Информацията е от ловджия от селото.danev69 написа:Здравейте,колеги. Някой има ли инфо, за рибарниците на с.Труд ??? Благодаря предварително.
- danev69
- сериозен играч
Здравейте,колеги. Ето малко инфо за полицейския рибарник в с.Труд. Днес от 10.30 до 17.30 с един приятел ,решихме да гоним щуките там. В крайна сметка, падна лудо въртяне с най различни примамки,защото инфото от вчера беше ,че щуката е полудяла от глад и е много активна. Аз имах 12-13 удара от ,които закачих всичко на всичко само 4. Щуката наистина е много активна ,ама пипа много леко и ако не реагираш на мига,повече не повтаря.На малки примамки не ще да удря,на големите не се закача,а сега де ,шах с пешката.
Аз заложих на големите примамки,ако е гарга да е рошава.
По този начин не закачих нито една писалка Едната я изкарах на Моска 3 с бял холограм ,оказа се 3,5кг. След фото сесията и претеглянето,за ужас на околните зяпачи я пуснах обратно.
Явно много бързо разказа на другите щуки,че на брега има някакъв,който като закачи нещо го пуска ,защото влезнах в някаква серия от щучи атаки,голям кеф. Втората,която закачих ми се изплъзна от ръцете,точно като я вадех от водата.Третата я докарах до брега и се откачи,като направи един скок. Най-много ме изкефи последната,която закачих. Удари много навътре на клатушка на Джаксън. Още в началото сгъна пръта много сериозно и постоянно взимаше аванс. В сравнение с тази ,която изкарах/3,5кг/ тази дърпаше ,като луда. Тъкмо почнах да я придърпвам към брега по-малко и линията олекна
,дори не можах да я видя ,колко е голяма. Мога само да гадая. Собственика разправя,че имало щуки по 10кг и след този удар съм склонен да му вярвам. Ето и малко снимки.

Това е клипа с пускането,сори за качеството,ама с телефона толкова.http://www.vbox7.com/play:a6af6cf3