Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

СЕЗОН 2011
Модератор: nkolev66
Re: СЕЗОН 2011
Kitenec написа:Айде да се похваля и аз..... днес след работа поредните хапнали дървото
Оххххххххх густоооооооооооо .Поздравления

Лефера как се движеше ,и ако са боли в ято голямо ли беше?Н каква дълбочина....
- благодаря....репортажа е тук :australia написа:Жива виагра![]()
![]()
![]()
Цар си ! А това до рапанчето опашката ли е ? Дай още фото .
http://bulti.forumn.net/t4p75-topic
- в къщи , почти всичко се приготвя на скара - от една страна е по диетично и полезно , от друга - развалиха и олиото - тва дето го продават не е старото олио - има некви примеси в него - едно време не пръскаше така след загряване , да не говорим , че струва вече майка си и баща си , но това не е само причината за да фърляме котката на скарата - според нас на скара - е в пъти по вкусна - пробвай , няма да съжаляваш ...дробът също става на скара...spear написа:Булти дереш ли я? Как е най-вкусна, пържена или на скара? Дроба пържен или на скара е по-добре?
- ти си за трепане , ве мойterzo написа:Юли дере се и пържена става прекрасна,а за дроба и аз се интерисувам как се приготвя защото и аз до сега го изхвърлях.

1 . зимаш един нож и изчистваш вътрешностите на котката - никакво дране - няма нужда
2. режеш я на парчета и я слагаш в купа с прясно мляко да престои някой друг час в хладилника - благодарности на Лайв Дайв от Спиърфиш за идеята и на Мънцата от Гофишинг , че ми я припомни
3. мяташ я на скарата и удряш един облак в туй време
4. сервира се гореща - да пари ...просто е божествена - кости почти няма , а кожата лесно се отделя с вилицата
5. на сутринта удряш 30 грама ракия , докато чакаш да се стопли чорбата направена от главата на морската котка
6 . сърбаш от димящата чорба и си в рая - в нея освен главата , жена ти е сложила и парченца от рапан , крака от паур и малко миди
7 . отправяш мислена молитва за здравето и благоденствието на Булти

- Kitenec
- новобранец
- Обратна връзка:
Хаймана, в прибоя на 1-2 метра. Много спокоен беше ама и аз се бях каширал яко ..... дебнех за друго ама и туй биваroko-koko написа:Лефера как се движеше ,и ако са боли в ято голямо ли беше?Н каква дълбочина....

Дай боже всекиму такава слука!
Наздраве!

Цаца ама риба .... 

-
- ще става разбирач
Тия котки на кюфтета само ...
Стават чудни 

Благодаря Булти, невероятно вкусно звучиБулти написа:- ти си за трепане , ве мой![]()
![]()
- аз дроба , по вкусови качества го слагам наравно с черния хайвер
...мяташ го на скарата , мяташ и филийки черен хляб и после го мажеш като пастет по тях , но тънко - вкусът му е много силен и натурален ....и много бира или бяло вино пий тва нещо , бирата задължително Бекс ... много бързо засища , хакан е дробът с витамини - най вече с А , откъдето и да го погледнеш - Елексир и Виагра - туй май не трябваше да го пиша - жална им майка на котките
....начи да обобщя :
1 . зимаш един нож и изчистваш вътрешностите на котката - никакво дране - няма нужда
2. режеш я на парчета и я слагаш в купа с прясно мляко да престои някой друг час в хладилника - благодарности на Лайв Дайв от Спиърфиш за идеята и на Мънцата от Гофишинг , че ми я припомни
3. мяташ я на скарата и удряш един облак в туй време
4. сервира се гореща - да пари ...просто е божествена - кости почти няма , а кожата лесно се отделя с вилицата
5. на сутринта удряш 30 грама ракия , докато чакаш да се стопли чорбата направена от главата на морската котка
6 . сърбаш от димящата чорба и си в рая - в нея освен главата , жена ти е сложила и парченца от рапан , крака от паур и малко миди
7 . отправяш мислена молитва за здравето и благоденствието на Булти

-
- ще става разбирач
То си става и без киснене в мляко, като престои 24 часа в хладилника посолена и тоя тежкия, уринест дъх като на акула изчезва. Ако не е гореща като се консумира пак седи некво тричаво - та за т'ва другия път пробвай на кайма. Мелиш барабар с хрущялите и си я подправяш както ти харесва на теб (ако ги меткаш на скарата я смели на по-ситно) Кюфтаците стават и студени, можеш да ги правиш веднага , не трябва да киснеш и чакаш -нямат дъх !Булти написа: 2. режеш я на парчета и я слагаш в купа с прясно мляко да престои някой друг час в хладилника - благодарности на Лайв Дайв от Спиърфиш за идеята и на Мънцата от Гофишинг , че ми я припомни
Иначе, поздравления за слуката

Браво Адриане,като дойда ще ги побъркаме. 

Да не злоопотребяваме с това което ни дава морето.
-
- научил се да хвърля
Ето го и моя първи улов с първия ми харпун
Мястото е между фичоза и черноморец. Попчетата там са на изчезване, а кефалови не съм и видял за 2 часа киснене. Все пак беше яко като за първи път. 

....браво...след време тия снимки ще ги гледаш с умиление ...
... и после колкото и каквито и риби да удариш , първите спомени са най-силни ...

... и после колкото и каквито и риби да удариш , първите спомени са най-силни ...
- penioprimorsko
- новобранец
Колега,гледам че имаш хванати кучета и лапини.Кучките по добре ги изхвърли .
-
- научил се да хвърля
Да знам за него
Може да звучи грубо, ама то ми беше пробна мишена, доста добре ми се откри и го заковах 

- rikitikitavi
- разбира нещата
Баш на кефалското място си се топил. Попчетата са на километър по-към Варна. Наслука.
Е-книгата "Черноморски риболов"
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Не всичко което плува трябва да бъде убито, лапини и кучки!! Добре дошъл 

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ ТОВА, КОЕТО МИ ДАВА МОРЕТО!