Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Каде има щуки ,около Пловдив?
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Re: Пазарджик - щуки
абе къде си влива тази Дерменка ли каква е?Bastardo написа:Здравейте колеги,
искам да споделя за много приятния излет в един топъл ден преди няколко месеца (мисля че беше края на февруари) до село Звъничево, Пазарджишко. С колегата ми бяхме крайно неподготвени за конкретния водоем (нямахме живи рибета) и от 07:00 до 15:00 замятахме неуспешно всякаква възможна сръв на дъно и плувка.
Към 15:00 вързахме по 1 блесна и започнахме да замятаме пред тръстиките успоредно на брега. След 20 минути колегата извади първата щука около кило (в средата на снимката). 15 минути след това на мен ми скъса на метър от брега (бях без повод с монофил 0.25) доста по-едра. Другите 2 ги извадих аз в следващия час и след това нямахме удар до 18:30 и си тръгнахме.
Към 17:00 дойде някакъв господин, който след като ни провери билетите ни казая че не може само с този билет, а трябва и някакъв който е членски към тяхната дружинка. Все пак нямаше разправии и дори ни остави да ловим още малко...
ПП качесвото е гадно ама е от телефона и беше вече тъмно като се сетих...
Щуката на аватара ми е от деня преди никулден на Марица където се влива Дерменката на жълта Мепс N3.
Надявам се да съм бил полезан.
НАСЛУКА!!!
а ето ги и успешните блеснички...
То риба има ама водата е повече.
Pehoo,здравей,
щуката си взема активно през всички сезони и през всички часове на деня,когато огаднее/а взема и когато е преяла/дори си"връща",както се казва за препили и си атакува.Хищник с такъв инстинкт.Важното е да успееш да я раздразнеш с нещо подходящо.
На 23.06.т.г. на язовир м/у 10ч и 15ч ударих 8бр.
Pehoo,я ми се обади на лс.Отвори ЛС.
щуката си взема активно през всички сезони и през всички часове на деня,когато огаднее/а взема и когато е преяла/дори си"връща",както се казва за препили и си атакува.Хищник с такъв инстинкт.Важното е да успееш да я раздразнеш с нещо подходящо.
На 23.06.т.г. на язовир м/у 10ч и 15ч ударих 8бр.
Pehoo,я ми се обади на лс.Отвори ЛС.
щука
Здравей,Катри.
Виж ЛС
Виж ЛС
- kocet0
- вече хвърля и на тежко
:)
Жореее ... (спинер) стига крий бе ... кажи къде ше ме водиш сега ти щото Любо крокито забегна някъде и не мога да го видя изобщо ... жив ли е как е ... хич не се обажда това момче
айде да огранизираме едно излетче 

SPINING FOREVER 

Koceto
Здравей,Коце,
радвам се.че се появи!....а бе,отвори ЛС да не занимаваме колегите,че аз винаги реагирам по най-гадния начин за такива лични в ефир.
радвам се.че се появи!....а бе,отвори ЛС да не занимаваме колегите,че аз винаги реагирам по най-гадния начин за такива лични в ефир.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
- krasimir n.
- научил се да хвърля
На Марица наистина си взима,прекалено добре даже.Вчера 22.08 от 18.30 до 21.30 имах над 30 удъра,е не на блесна-хващам предимно на воблерче.Извадени 6 щуклета,1 сомче и 1 распер!!!Досега распер не бях хващал:)2 от щуклетата така се бяха ковнали ,че нямаше спасение.Всичко друго си замина"по-живо,по- здраво", е по "здраво" може да се спори.Щуклетата са около и над "нормата",удари е една около 2 кг,ама разбира се се откачи
,сомчето около кило и малко,распера над половинка.Колегата хвана и костур над половинка.Общо взето-останах доволен
!

-
- новобранец
- Обратна връзка: