Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
-
- сериозен играч
-
- сериозен играч
-
- сериозен играч
-
- сериозен играч
Върнах се колега, и то доста по-рано от очакваното
Отидохме на Бръшлен към 5.00 сутринта, страхоте вятър, неможе да се стои а камоли да се лови, или да се спи там, към 10.00 дойде един колега , идвал от мартен, било лудница, много хора и никаква риба, та той хвана 2 мрени и един шаран между 1,5-2кг а ни си тръгнахме от там към 10.00 и отидохме направо на писанец на лома, там хванахме 6-7 кефала и няколко таранки.Така че друго инфо за дунава немога да ти дам
Тази сутрин ходихме с ивак на янтрата, дава добре, но само уклей, бабушка и платика, идеално е да си чешеш на плувка.
Спрях и на малкият дунав да видя как е, ловят малки червеноперки, и таранки.

Отидохме на Бръшлен към 5.00 сутринта, страхоте вятър, неможе да се стои а камоли да се лови, или да се спи там, към 10.00 дойде един колега , идвал от мартен, било лудница, много хора и никаква риба, та той хвана 2 мрени и един шаран между 1,5-2кг а ни си тръгнахме от там към 10.00 и отидохме направо на писанец на лома, там хванахме 6-7 кефала и няколко таранки.Така че друго инфо за дунава немога да ти дам

Тази сутрин ходихме с ивак на янтрата, дава добре, но само уклей, бабушка и платика, идеално е да си чешеш на плувка.
Спрях и на малкият дунав да видя как е, ловят малки червеноперки, и таранки.
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Кълве най-добре на мартеничка(бял + червен червей), събира се на всякаква захранка , но трябва да се дохранва почти постоянно, излиза предимно едър облес и ако се мята лека захранка килограмите не са никакъв проблем
До вира се стига след като минеш с. Ценово веднага след него(в самия му край) има път вдясно за Белцов, кара се по него като стигнеш селото и моста. Веднага след моста вдясно и караш по пътя 200-300 м и почваш да се оглеждаш за място
В събота или неделя ако ми остане време съм там може да ударим по бира на брега

До вира се стига след като минеш с. Ценово веднага след него(в самия му край) има път вдясно за Белцов, кара се по него като стигнеш селото и моста. Веднага след моста вдясно и караш по пътя 200-300 м и почваш да се оглеждаш за място

В събота или неделя ако ми остане време съм там може да ударим по бира на брега

-
- сериозен играч