Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ПОПЧЕТА-2012
Модератори: emo vasilev, alekst
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: ПОПЧЕТА-2012
Това номера на куките ли е?mironikolo написа:колега, преди време ходих на Аспаруховската буна от 7 до 10, 5 попа на скарида, не знам какъв е проблема точно с твоя монтаж съм (беше го дал в една тема), повод 0,20, олово 60 грама, бидеми 10-12 сантиметра, куки: имах такъм с 8 и с 6 и на двата много слабо, незнам къде е проблема, начинаещ съм извинявам се ако въпроса е глупав, имаше един, два риболова налових, но от тогава изобщоКИРО написа:На скарида и бяла мида - има ги в магазините.
Че не знам къде си ме чел,но такива куки за попчета не ползвам.
Най-малките ми са N 4,
а относно кълването - ами днес с много обикаляне едва вързах килото.
Не по всяко време си папка попа,а и градинката му трябва да намериш.
Колкото му е лесен риболова на попа,толкова може и да е изнервящ.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- новобранец
да това е номера на куките, прочетох мнението ти от тук http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 16#p902716 къде бъркам освен в номера на куките, такъма ми изглежда по същия начин като този от снимките
Това е много голямо олово 60 гр.за риболов на попчета от брега.Аз ползвам 30 гр.Той Киро ти е казал,зависи много от кефа на рибата.
Оловото според сопата,От там нататък е кефа на рибата.По това време водата е топла вече.Аз вчера изкарах, днес днес само кучки.Хубаво е човек да има 2-3 вида стръв винаги,но въпреки всичко скаридата си е скарида ( да не забравяме и астахоса)
- big chopar
- новобранец
А какво е астахоса бе балък
- djambaza
- научил се да хвърля
Чопър, виж тук http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=2&t=41828 , като цяло е една малко по-ряазлична скарида на пръв поглед. 

От едната страна на въдицата, винаги има по един балък.
- Моряка
- кандидат преподавател
Направил съм добра снимка.Между другото астахоса е тук,днес докато ловях сафрид,закачих един дракон и докато го откачам от устата му изпадна още мърдащ астахос.

А сега де? 

- rikitikitavi
- разбира нещата
малко уточнение.Моряка написа:..........Между другото астахоса е тук,.......
Сега си сменя черупката рачето и съответно лесно го папат. А и на дъното е пълно със стари черупки.

Е-книгата "Черноморски риболов"
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
много бяха вкусни със салата от марулки
- big chopar
- новобранец
Благодарско за снимките ,то си е баш малко раче-но не бих се сетил,защото не съм му чувал името дори.Ще го пробвам със сигурност и ще пиша.
Днес пред ж.п. гарата циганина продаваше огромни лихуси - около 40 см. (на око)! Ако бях разровил в лондата, сигурно щях да открия нов национален рекорд.
Къде ли са расли?
Къде ли са расли?
Има една тънка граница между риболова и това да стоиш на брега като идиот!
ЛихНуси!!! Не стига, че не мога да ги ловя, ами не мога и да ги пиша!Galata написа:Днес пред ж.п. гарата циганина продаваше огромни лихуси - около 40 см. (на око)! Ако бях разровил в лондата, сигурно щях да открия нов национален рекорд.
Къде ли са расли?
Има една тънка граница между риболова и това да стоиш на брега като идиот!
- inki_bg
- научил се да хвърля

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

днес на поморие,пристанището от 4 до 8-аз 16 попа,5 от които около 20 см другите много добри.приятеля с когото бях 14,2-3 около 20 см другите много добри.предимно стронгил,излизаше и пясъчно попче и едно широкоглаво.интересното беше че рибата я хванахме в жегата от 4 до 6,последните два часа от 6 до 8 тук там някое-тая риба сериозно превъртя