Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Сафрид 2013
Модератори: emo vasilev, alekst
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Сафрид 2013
zxzx,лодката се надявам да види вода още другата седмица а за паркирането пробвай там дето ти е казал Щурчо,аз не знаех,че там става работата.Иначе най-близкото място без синя зона е чак след ул.Гладстон,май 

Качествени чепарета Borkata

Вчера бях там имаше празненство, но риба не.Пламен Николов написа:На Морска гара-Варна се взема граца с дългите пръти,ама слабо. Рибата горе м/у 2-4 метър.Чепарета не подбира, край когото мине,на моменти се вземат и по 4-5 риби.
Имаше и 3-4 делфина.
Изработка на сайт: http://www.sitemiroki.net
-
- научил се да хвърля
днес от сутринта от 5:30 до 11:50 на източното на първо корабно място - резултата е това

в 5:30 като почнах да хвърлям имаше вече няколко колеги и взимаха - почнах с UV и даваше добре - в началото предимно граца, в последствие почна да дава и по едро. след доста дърпане чепарето се позахаби и съответно при едно замятане, не знам дали закачих отзад или месината не издържа - та чепарето си замина, тъй като нямах друго UV пробвах различни - зелено, бяло, ишил, но като цяло резултата беше по слаб от на колегите. То и рибата започна по слабо, но и такъма си има значение. Колегата shturetc ми даде едно от неговите UV, за което благодаря, и пак започнах да взимам по някоя риба - както се вижда от снимката морето даде всякакво - и по дребно и по добро - към края рибата беше навътре и нагоре. това е от мен, тези дни пак ще се пробвам - колегите ако решат ще се похвалят с определено по добър улов от моя

в 5:30 като почнах да хвърлям имаше вече няколко колеги и взимаха - почнах с UV и даваше добре - в началото предимно граца, в последствие почна да дава и по едро. след доста дърпане чепарето се позахаби и съответно при едно замятане, не знам дали закачих отзад или месината не издържа - та чепарето си замина, тъй като нямах друго UV пробвах различни - зелено, бяло, ишил, но като цяло резултата беше по слаб от на колегите. То и рибата започна по слабо, но и такъма си има значение. Колегата shturetc ми даде едно от неговите UV, за което благодаря, и пак започнах да взимам по някоя риба - както се вижда от снимката морето даде всякакво - и по дребно и по добро - към края рибата беше навътре и нагоре. това е от мен, тези дни пак ще се пробвам - колегите ако решат ще се похвалят с определено по добър улов от моя

И лошия ден в риболова е по-добре от добър ден на работа
- zxzx
- научил се да хвърля

Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
-
- вече хвърля и на тежко
Много сафрид имаше тази вечер на Ахтопол.Морето вреше......Аз отидох много късно в 19:30 защото незнаех,че мача е почнал.И така от 19:30 до 21:00 хванах 3 килограма сафрид,като се принуждавах да не пълня чепарето защото имаше много закачки и като хванех 8,9 риби на чепарето и се забиваше във водосралите.Рибите бяха от едри до средни 50 на 50.Зелено ламе,куки номер 9.Наслука на всички
Някой ден рибата в черно море ще я гледаме само на снимка и то от миналото 

- orion30
- разбира нещата
Сафрид 2013 вече и във Варна. Да ни е честит колеги.
Като бащата на мой приятел дето казал на уролога при преглед на простата:"Докторе ЧЕСТИТО напрай ми сефтето".
И тъй ЧЕСТИТО на Варненските колеги.

За два часа има няма две шепи среден сафрид. И много съм доволен от новото си влакно Варивас.
Като бащата на мой приятел дето казал на уролога при преглед на простата:"Докторе ЧЕСТИТО напрай ми сефтето".

И тъй ЧЕСТИТО на Варненските колеги.

За два часа има няма две шепи среден сафрид. И много съм доволен от новото си влакно Варивас.

- fishermann2
- вече хвърля и на тежко
Супер си е рибката.Малко да се поосвободя и аз ще се пробвам.
Влакното с какво сечение е?Изглежда супер.
Влакното с какво сечение е?Изглежда супер.

-
- научил се да хвърля
Аз бях там м/у 18.00 до20.30,а ти си бил там преди обяд, защото от колеги разбрах че Морска гара даже е била затворена за риболов.miroki написа:Вчера бях там имаше празненство, но риба не.Пламен Николов написа:На Морска гара-Варна се взема граца с дългите пръти,ама слабо. Рибата горе м/у 2-4 метър.Чепарета не подбира, край когото мине,на моменти се вземат и по 4-5 риби.
Имаше и 3-4 делфина.
-
- научил се да хвърля
Да, ама и ти не издаваш часа и градинкатаorion30 написа:Сафрид 2013 вече и във Варна. Да ни е честит колеги.
Като бащата на мой приятел дето казал на уролога при преглед на простата:"Докторе ЧЕСТИТО напрай ми сефтето".![]()
И тъй ЧЕСТИТО на Варненските колеги.![]()

В 17 отидох и в 18 си тръгнах. Имаше хубав източен вятър. Правеха круизи с новият пилотни кораб. За един час един дядо извади една граца. Имаше няколко човека, които и мятаха в различни посоки, но никой от тях не извади. Явно студената вода си каза думата. Колеги казват, че е била топла по-рано и изведнъж станала студена, след бурята онези дни. И нито ува нито сафрид.Пламен Николов написа:Аз бях там м/у 18.00 до20.30,а ти си бил там преди обяд, защото от колеги разбрах че Морска гара даже е била затворена за риболов.miroki написа:Вчера бях там имаше празненство, но риба не.Пламен Николов написа:На Морска гара-Варна се взема граца с дългите пръти,ама слабо. Рибата горе м/у 2-4 метър.Чепарета не подбира, край когото мине,на моменти се вземат и по 4-5 риби.
Имаше и 3-4 делфина.
Изработка на сайт: http://www.sitemiroki.net
- shturetc
- ще става разбирач
Старият принцип "Сухо дупе риба не яде" често се потвърждава и препотвърждава! Днес следобед,в 16 и кусур часа,когато блажено си отпивах от първата ракийка една принцеса ми сигнализира,че на пристанището вряло от сафрид...точно в пороя и гръмотевиците
Ами,кратко време за размисъл-сбогом чашке любима и....с такъмите към Порта,барабар с един приятел....и той луд за връзване
Въпреки мушамата крачолите ми до коленете ,гуменетките и чорапите ми джвакаха още преди да съм разпънал чепарето (миии,няма с ботуши да ходя посред лято),обаче метнах в риба.Тя пък,пущината,даваше добре само докато гърмеше,трещеше и се сипеше пороя!Подир туй намаля и се изтегли навътре(на максимално замятане),а след 20ч.,когато трябваще да се активизира на МАХ просто зачезна
Ама,доволно,сторихме по една циганска баня
, взех две кила сафрид(мешан--от всички възможни калибри...колегите,които са я зачесали от по-отрано имаха значително по-добри резултати) и си направих дневната , тетраподна гимнастика
ПП Добрине,вместо да целуваш чепарето,което ти дадох,мини през Румбата,вземи си от пустите ув-та и...ще се родиш,братле!

Въпреки мушамата крачолите ми до коленете ,гуменетките и чорапите ми джвакаха още преди да съм разпънал чепарето (миии,няма с ботуши да ходя посред лято),обаче метнах в риба.Тя пък,пущината,даваше добре само докато гърмеше,трещеше и се сипеше пороя!Подир туй намаля и се изтегли навътре(на максимално замятане),а след 20ч.,когато трябваще да се активизира на МАХ просто зачезна

ПП Добрине,вместо да целуваш чепарето,което ти дадох,мини през Румбата,вземи си от пустите ув-та и...ще се родиш,братле!

- shturetc
- ще става разбирач
Днес на Изтока - значително по-слабо от вчера.Пак докарах двете кила,но ако вчера това стана в интервала 17:30-20:00 ч ,то днес го сторих в часовия пояс 5-13:00ч... или един работен ден . Рибата бе рядка,пръсната ,в горните слоеве на водата и повечето ми "попадения" бяха далеч навътре.
Колегите да не се отчайват,защото сутринта лодките пред Черноморец и Отманли са утрепАли сафрида! Довечера или утре тази риба ще е (би трябвало да е) в бургаското пристанище!...Живот и здраве,ще атакувам порта утре заран...А сега, НАЗДРАВЕ!
Колегите да не се отчайват,защото сутринта лодките пред Черноморец и Отманли са утрепАли сафрида! Довечера или утре тази риба ще е (би трябвало да е) в бургаското пристанище!...Живот и здраве,ще атакувам порта утре заран...А сега, НАЗДРАВЕ!
нещо за Варна ???
- nabor4eto
- ще става разбирач
Във Варна едно голямо нищо...
на Галата, пред Фичоза до устието на Камчия от сутринта до около 13,00ч....7-8 каи и два сафрида...каята на скарида и пилешки воденички...сега съм кюфтета и бира 

Ненавременното изпиване на втората чаша, обезсмисляло първата