Керамоти
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: Керамоти
Точно.
Още се чудя как не е забранен риболова изцяло. Кво толкова им харесват на тия кефали??? Да не говорим, че няколко пъти съм виждал целенасочен риболов на заргани до ферибота на плувка с резмери макс 15 см. и диаметър кохинор молив. Чинно си ги събират в кофите и се хвалят, и какво има да му ядеш на това...................
Има далеч по-интересни риби, факт, и то без захранка
Още се чудя как не е забранен риболова изцяло. Кво толкова им харесват на тия кефали??? Да не говорим, че няколко пъти съм виждал целенасочен риболов на заргани до ферибота на плувка с резмери макс 15 см. и диаметър кохинор молив. Чинно си ги събират в кофите и се хвалят, и какво има да му ядеш на това...................
Има далеч по-интересни риби, факт, и то без захранка

НАСЛУКА
-
- новобранец
Ехооо, колеги! Всички ли сте на Керамоти? Какво стана с тази тема, някой има ли инфо?
-
- ще става разбирач
Дайте информация какво кълве сега че мисля да ходим края на месеца:)))))
- harigt
- научил се да хвърля
Интересуват ме октоподите-някой би ли споделил къде е имал най-голяма слука и на какво 

Бате Хари
-
- новобранец
Здравейте колеги!
Тъй като никой не раздвижва тази тема, ви изпращам снимка от тази събота на кея! Основно се лови кефал на парче рибка на плувка! Излизат доста сепии, калмари и хванахме един октопод. Калмара на снимката е около 1.5 - 2 кг. Късно вечерта излезе много дребна сардина на чепаре! Успех на всички, които ще ходят на това прекрасно място!
Тъй като никой не раздвижва тази тема, ви изпращам снимка от тази събота на кея! Основно се лови кефал на парче рибка на плувка! Излизат доста сепии, калмари и хванахме един октопод. Калмара на снимката е около 1.5 - 2 кг. Късно вечерта излезе много дребна сардина на чепаре! Успех на всички, които ще ходят на това прекрасно място!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- emo vasilev
- сериозен играч
Браво , голям звяр туй нещо ! Скумрийката няма ли я още ?
-
- новобранец
Скумрия, зарган и сафрид все още е рано за тях! Но по инфо от месните до 2-3 седмици ще тръгнат!
-
- ще става разбирач

- тончо тончев
- фен клуб-скобар
-
- ще става разбирач
Дайте информация какво кълве през Април мисля да съм там . Благодаря предварително:)))
- Vesko1
- сериозен играч
Спароси....,не си заслужава да се занимава човек.Krasi-ribata написа:Дайте информация какво кълве през Април мисля да съм там . Благодаря предварително:)))

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
-
- ще става разбирач
Blagodaria
-
- ще става разбирач
Друго освен Спарос не кълве така ли????
Трябва да почне да кълве сафрида и скумрията вече,а и лаврака трябва да почне да гони.