Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

попчета 2014
Модератори: emo vasilev, alekst
- rikitikitavi
- разбира нещата
Re: попчета 2014
И 10 см попче хвърля хайвер. Така, че спокойно при желание си прибирайте мерните попчета. Те поне веднъж са дали вече поколение.
наслука на всички по празниците
наслука на всички по празниците
Е-книгата "Черноморски риболов"
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- новобранец
[quote="fakir"]на това дето тук му викат "астахос" или нещо подобно, в Гърция се казва на омар-а или лобстер-а и се произнася "астакОс". това на снимката по-горе на гръцки се казва "каравИда" и е вид деликатес по таверните, обикновено печено или пържено или само месото. съответно малкото на тази твар се нарича "каравидАки" е може би най-масовата любителска стръв - продава се във всеки риболовен магазин. тук напоследък (нали сме аборигени) гледам го продават на рибната борса на цена .... като на скаридите. не е истина... колко сме зле. също така рибата, която в Гърция и котките не ядат - средиземноморски (бял) сафрид, дребна скумрия (кольОс), сардина, дребна салпа (пълен боклук), се продават у нас на цени абсурдни за Гърция, при това вече почти вмирисани.. и народа лапа ли лапа "вносна прясна" риба.. а Гърция ей къде е. да не е Япония или Нова Зеландия?! спекулата тук няма никога да умре - душичката ни го иска някак си.
колега чета ти поста и се изкефих..не е истина колко си прав:) 7 г съм живял в Гърция (Солун и Комотини-Ксилагани) и как те изхвърлят боклука на нас...сафрид,сардина,кольос..и тук хората я консумират охладена..веднъж си закупих кольос ...не искам да кажа каква миризма се разнесе само като я метнах на скарата...
колега чета ти поста и се изкефих..не е истина колко си прав:) 7 г съм живял в Гърция (Солун и Комотини-Ксилагани) и как те изхвърлят боклука на нас...сафрид,сардина,кольос..и тук хората я консумират охладена..веднъж си закупих кольос ...не искам да кажа каква миризма се разнесе само като я метнах на скарата...
http://bubukabg.com/" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ееее,то ако някой иска се заяжда,все ще намери причина.kukukuka написа:и доза съвест трябва
И в мойте "лонди" ще видиш дребно,няма начин иначе де.
Който е майстор,и дребно може да хваща на големи куки.
А ти пробвай.....

Е,не е поп,ама е дребно.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Така си е,ама трябва да се ходи.Имат си риба там и то МЕГАЛОhurtshunter написа: а Гърция ей къде е.
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

Поповете са над 20 вида,повечето са дребосъци,като го препържиш само гръбнака махаш,Куката май на приказка да се намира...цаца....ама ха.
- kukukuka
- кандидат преподавател
КИРО написа:Ееее,то ако някой иска се заяжда,все ще намери причина.kukukuka написа:и доза съвест трябва
И в мойте "лонди" ще видиш дребно,няма начин иначе де.
Който е майстор,и дребно може да хваща на големи куки.
А ти пробвай.....
Е,не е поп,ама е дребно.
и дребно съм вадил но покрай вълнолома кучетата са повече.
така че ще чакам,колкото и да не искам.нямам лодка и много такъми съм късал но каята си струваше.от опит установих че с потъващо сбиро е по удобно отколкото олово.колкото до старчо предпчитам едно кило цаца вместо 2 каракуди по 500гр.

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
- недялко радков
- ще става разбирач
Днес на стария канал за два часа много добър резултат.Стръв-скарида и бяла мида,с една пръчка 5 м. доректен:

Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
- kukukuka
- кандидат преподавател

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
-
- сериозен играч
Браво колеганедялко радков написа:Днес на стария канал за два часа много добър резултат.Стръв-скарида и бяла мида,с една пръчка 5 м. доректен:

Те тия дни трябва да има яко екшън,не ги пропускайте!
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ти да не влизаш в ареста бре?starcho написа:Те тия дни трябва да има яко екшън,не ги пропускайте!

Аз за вторник се глася де - амааааа,синоптиците чакам да излъжат нещо.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Вчера на Поморие много слаб риболов , рибата взимаше плахо и рядко.Риболова протече от 15:30 до 19:30 на стръв пилешко месо

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

- rikitikitavi
- разбира нещата
Половината ти риби са с добър размер. Явно пилешкото ги селектира и заради това кълве по на рядко.
Е-книгата "Черноморски риболов"
Сухо дупе риба не яде,взимам сички дъждобрани и на наще синоптици един среден.С астахоса и сите салтанати ще победим.
- shturetc
- ще става разбирач
Браво,Пешич...убил си ги!Без майтап-сам видя какво излиза(и то след редукция...ще рече след като съм пуснал половината риби-дребошляк) на Моста. Късничко е за пилешо,ама,както спомена и колега по-горе,така си редуцирал само по-ЙедрУто 
Почвай да тренираш(да си припомняш) повиване на наследник в пелени и...заеби временно рибите! Обещавам да не ти изловим твоите
...Същото се отнася и за съфорумника Бананамен,'щот го гледам все лодки и риби са му у кратуната шопска(А. ,много поздрави от близнаците),ама той е луд почти колкото мен и няма да ме изненада,ако хукне с няколкомесечния си бебок с лодката...на глисаж)

Почвай да тренираш(да си припомняш) повиване на наследник в пелени и...заеби временно рибите! Обещавам да не ти изловим твоите

...Същото се отнася и за съфорумника Бананамен,'щот го гледам все лодки и риби са му у кратуната шопска(А. ,много поздрави от близнаците),ама той е луд почти колкото мен и няма да ме изненада,ако хукне с няколкомесечния си бебок с лодката...на глисаж)