Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2014
Модератори: emo vasilev, alekst
- stanevJR
- вече хвърля и на тежко
Re: Зарган 2014
Къмпинг "Веселие" и нос "Агалина". Тази година при наличието на лефер и хубаво време, въобще не си струва да се губи времето по скалите, не че и аз не ходя за заргани и кефалови, но защото който има лодка и му разбира е вътре при всяка възможност за чернокопи и лефери. Надявам се утре да имам повод да кача още някоя снимка на тази вкусна гад! Живи и здрави, очаквам и вие да се похвалите колеги!!! Наслука!!
"Над нещата."
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=135&t=89200" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=135&t=89200" onclick="window.open(this.href);return false;
- vesofr
- научил се да хвърля
Ето го и днешният улов:42бр. от колегата и 63бр. от мен.Съревноеванието протече от 7 до 12ч.,голям кеф.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Не кълве,не кълве,че спре.
- stanevJR
- вече хвърля и на тежко
Браво, надърпали сте ги яко! Над сто риби общо!vesofr написа:Ето го и днешният улов:42бр. от колегата и 63бр. от мен.Съревноеванието протече от 7 до 12ч.,голям кеф.

"Над нещата."
Пак ме би тоз Веселин,ама и на 42бр. съм доволен,много изтървах днес,уж всичко както трябва ама.....Веселине дръж го тоя прът кадемлийски е явно.
Здравейте,zografa написа:Пак ме би тоз Веселин,ама и на 42бр. съм доволен,много изтървах днес,уж всичко както трябва ама.....Веселине дръж го тоя прът кадемлийски е явно.
колегите добре са се представили браво на тях. Хайде малко и от нашата компания днес - приятен риболов който щеше да завърши като баташкото клане ако не ни беше свършила стръвта към то един часа и нещо. Общата бройка е над 200 риби за трима човека...Мястото се познава от далече за тези които разбират от риболов на зарган....

- bananaman
- вече хвърля и на тежко
Ехеее супер колеги , направо сте я убили ! Благодаря за споделянето и много слука чак до февруари 

За 1 ден НАРИБА Господ два дена дава 
Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.

Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.
Забравих само да спомена - на бавнопотапяща предимно...имаше колеги който мятаха на плаваща, но определено дава по - слабо.Наслука на всички !
- Mich
- ще става разбирач

който не лови, няма да яде 

Респект момчета

Браво на всички,сега и както го дават да се оправя времето смятам,че ще има голяма сеч.
Около Мириус 35 бр. от 11;00 до 15;00
Голяма сеч падна
Дерзайте другари ЗАРГАНИЯДАТА ЗАПОЧНА

-
- новобранец
Ехе, Калине браво
Явно новата пръчка ти е на късмет
Ще чакам да дойдеш да се похвалиш лично на по бира
Аз вчера мога да отчета само скромните 14бр. пред нас - много трева, явно пак са ровили за скариди и фиката беше накъсана и навсякъде
Но до обяд все пак успях да извадя някое рибе, не знам Йово какво е направил, че не дойде на отчет - оставих го да мята
Освен рибите си хванах и настинка, ама не ме интересува - цяла отпуска седях в къщи, остана ми само един ден още
П.с. Сънди съм (пак съм влязла през акаунта на половинката
)

П.с. Сънди съм (пак съм влязла през акаунта на половинката

Номера е не да попаднеш в Рая, а да те изгонят от Ада. Раят е миг, почувстваш ли го, той живее завинаги в теб.
-
- новобранец
Колеги, има риба, сега пък червеи няма. Циганите, които вадели червеи във Варна стачкували.Очаква се да вдигнат цената. То това е бял кахър. Дано да почнат да вадят, че тези хубави дни не са за изтърване. Наслука на всички!
- Ribar
- ще става разбирач
Колеги, извинявам се за глупавия въпрос, но никога не съм ловил такава риба - може ли да се намери на вълнолома във Варна, или на някоя от буните там, понеже разполагам само с велосипед и нямам много опции за различни места ОКОЛО Варна. Благодаря!
Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?