Зарган 2014

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
stanevJR
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Зарган 2014

Мнение от stanevJR »

Къмпинг "Веселие" и нос "Агалина". Тази година при наличието на лефер и хубаво време, въобще не си струва да се губи времето по скалите, не че и аз не ходя за заргани и кефалови, но защото който има лодка и му разбира е вътре при всяка възможност за чернокопи и лефери. Надявам се утре да имам повод да кача още някоя снимка на тази вкусна гад! Живи и здрави, очаквам и вие да се похвалите колеги!!! Наслука!!
"Над нещата."
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=135&t=89200" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
vesofr
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vesofr »

Ето го и днешният улов:42бр. от колегата и 63бр. от мен.Съревноеванието протече от 7 до 12ч.,голям кеф.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Не кълве,не кълве,че спре.
Аватар
stanevJR
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от stanevJR »

vesofr написа:Ето го и днешният улов:42бр. от колегата и 63бр. от мен.Съревноеванието протече от 7 до 12ч.,голям кеф.
Браво, надърпали сте ги яко! Над сто риби общо! :drinkers: :rolleyes:
"Над нещата."
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=135&t=89200" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
zografa
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zografa »

Пак ме би тоз Веселин,ама и на 42бр. съм доволен,много изтървах днес,уж всичко както трябва ама.....Веселине дръж го тоя прът кадемлийски е явно.
kalin_76
новобранец
новобранец

Мнение от kalin_76 »

zografa написа:Пак ме би тоз Веселин,ама и на 42бр. съм доволен,много изтървах днес,уж всичко както трябва ама.....Веселине дръж го тоя прът кадемлийски е явно.
Здравейте,
колегите добре са се представили браво на тях. Хайде малко и от нашата компания днес - приятен риболов който щеше да завърши като баташкото клане ако не ни беше свършила стръвта към то един часа и нещо. Общата бройка е над 200 риби за трима човека...Мястото се познава от далече за тези които разбират от риболов на зарган....
Аватар
kocetobs
новобранец
новобранец

Мнение от kocetobs »

1601094_955871321106032_325994017970182830_n.jpg
10675744_955870081106156_6866627976860632717_n.jpg
Днес от 5:30 до 18:00 на къмпинг "Веселие" 87 бр от мен, колегата 42 .. общо взето от сутринта като почна - цял ден не спря да кълве.. с много кратки паузи, но доста динамичен риболов се получи.Ето малко снимки и от мен.Една част от рибите не са добавени на снимката на скалите,понеже кофата се напълни и трябваше да "Разтоваря" в колата :D
Аватар
bananaman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bananaman »

Ехеее супер колеги , направо сте я убили ! Благодаря за споделянето и много слука чак до февруари :)
За 1 ден НАРИБА Господ два дена дава :)
Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.
Аватар
kocetobs
новобранец
новобранец

Мнение от kocetobs »

Забравих само да спомена - на бавнопотапяща предимно...имаше колеги който мятаха на плаваща, но определено дава по - слабо.Наслука на всички !
Аватар
Mich
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Mich »

:drinkers: Дано и другите теми скоро се напълнят с подобни снимки и емоциите да не свършват.
който не лови, няма да яде :)
ARMANIO
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ARMANIO »

Респект момчета :prayer: :prayer: :prayer: :prayer:
Аватар
zografa
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zografa »

Браво на всички,сега и както го дават да се оправя времето смятам,че ще има голяма сеч.
BOBCAT
новобранец
новобранец

Мнение от BOBCAT »

Около Мириус 35 бр. от 11;00 до 15;00 :) Голяма сеч падна :) Дерзайте другари ЗАРГАНИЯДАТА ЗАПОЧНА :) :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe:
ATANAS GANCHEV
новобранец
новобранец

Мнение от ATANAS GANCHEV »

Ехе, Калине браво :supz: Явно новата пръчка ти е на късмет :mrgreen: Ще чакам да дойдеш да се похвалиш лично на по бира :drinkers: Аз вчера мога да отчета само скромните 14бр. пред нас - много трева, явно пак са ровили за скариди и фиката беше накъсана и навсякъде :evil: Но до обяд все пак успях да извадя някое рибе, не знам Йово какво е направил, че не дойде на отчет - оставих го да мята :) Освен рибите си хванах и настинка, ама не ме интересува - цяла отпуска седях в къщи, остана ми само един ден още :(
П.с. Сънди съм (пак съм влязла през акаунта на половинката :oops: )
Номера е не да попаднеш в Рая, а да те изгонят от Ада. Раят е миг, почувстваш ли го, той живее завинаги в теб.
djakdjak_63
новобранец
новобранец

Мнение от djakdjak_63 »

Колеги, има риба, сега пък червеи няма. Циганите, които вадели червеи във Варна стачкували.Очаква се да вдигнат цената. То това е бял кахър. Дано да почнат да вадят, че тези хубави дни не са за изтърване. Наслука на всички!
Аватар
Ribar
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Ribar »

Колеги, извинявам се за глупавия въпрос, но никога не съм ловил такава риба - може ли да се намери на вълнолома във Варна, или на някоя от буните там, понеже разполагам само с велосипед и нямам много опции за различни места ОКОЛО Варна. Благодаря!
Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”