Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Сафрид 2014
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Сафрид 2014
И в колко часа стана това чудо. Не че не вярвам, ама до тъмно нямаше и помен от сафридbiserkehayov написа:Привет,
Днес трима другари акостирахме към 18 ч на Ной да си хванем места..... Наби се на 10 метра пред буната. имаше и дракони...

- biserkehayov
- вече хвърля и на тежко
Стана след като се прибраха всички лодки, дето я плашеха преди това рибата. След 20,15 почнахме по един два сафрида и след 20,40 почнахме по 4-5-6 рибки на чепарето. Аз след като изкарах близо 20 см. дракон и беше вече много тълно след 21 ч, а и скъсах в тетрапода се отказах.
Имам и снимка от днешния улов, но не мога да я кача от тук.
Сафрида си беше много хубав и основно едър.
Имам и снимка от днешния улов, но не мога да я кача от тук.
Сафрида си беше много хубав и основно едър.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Fisher'sFamily
- новобранец
На голямата буна в Балчик два дни от зори до мрак в очакване на Сафрид 2014
с пропускане на манифестацията и сергиите за сбора на Балчик
. Както стана ясно сафрид има, ама от мрак до мрак. Идва къде 21.30 и към 4.00 сутринта си тръгва. Първият за сезона хванахме на кладенец точно в 21.20 (25 минути преди началото на финала на шампионска лига). И тъкмо тръгна и ние си тръгнахме, защото си забравихме начелниците и само гледахме колегите как светят като светулки в тъмното. Да прибираш чепаре в тъмно си е направо предизвикателство, като в онази песен на "Пърпъл" "When a blind man cries" 
На сутринта разбрахме, че колегите, които са пропуснали победата на Реал са направили добро вземане.
Рекапитулацията от двата дни - около четири килограма кая, седем осем добри барбуни, пет-шест оки на чепаре през деня и...толкоз.
Та, така! Засега сафридът е за нощната смяна и определено тази година се наруши традицията да идва за сбора на Балчик

На сутринта разбрахме, че колегите, които са пропуснали победата на Реал са направили добро вземане.
Рекапитулацията от двата дни - около четири килограма кая, седем осем добри барбуни, пет-шест оки на чепаре през деня и...толкоз.
Та, така! Засега сафридът е за нощната смяна и определено тази година се наруши традицията да идва за сбора на Балчик

- Ribar
- ще става разбирач
А някой колега да каже нещо за Поморие? Как са нещата там? Липсва ми кея 

Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?

Първият сафрид за сезона! Утре пак ще пробвам в залива на Балчик с каяка.
Не съм много съгласенlefera1 написа:Вярно е рибата усеща и бяга . Сафрида го чакайте след една седмица.

-
- научил се да хвърля
За Поморие утре ще дам инфо ама от лодка .Ribar написа:А някой колега да каже нещо за Поморие? Как са нещата там? Липсва ми кея
Хванал си ,щото си МАСТЕР . Ние като не можем кво ,да се убием ли .ARMANIO написа:Не съм много съгласенlefera1 написа:Вярно е рибата усеща и бяга . Сафрида го чакайте след една седмица.в събота след земетресението от 17.00 до 19.15-30 редовно си даваше и направихме поне аз по около 2 кила на Агалина. После на нощен по слабо, но като цяло завършихме с по 3-3.5 кила.

Дядо знае най-добре ,как да прави чепаре.
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Така е, но да не забравяме че ловим с ВАШИТЕ чепарета г-н Дядо Иван 

- germana74
- ще става разбирач
Здравейте,приятели! Днес на Фиш-Порта от 18.30 до 20.30ч. налових ей тези смехове
Е***баси и бурите, светкавиците и дъжда, Ужаст!!! Станах мокър кат "Лалугер"
-Опа
, да покажем парсата, но ако беше дало време щях да набера още! Айде и Поздрави!

-Опа

Последно промяна от germana74 на Вто Май 27, 2014 8:45 pm, променено общо 2 пъти.
“Отмъщението е блюдо, което е най-добро студено”
- germana74
- ще става разбирач
...обърках, баКИРО написа:Чепарета ли хващаше бре?

- germana74
- ще става разбирач
п.п Общо с блеча- 48 рибиgermana74 написа:Здравейте,приятели! Днес на Фиш-Порта от 18.30 до 20.30ч. налових ей тези смеховеЕ***баси и бурите, светкавиците и дъжда, Ужаст!!! Станах мокър кат "Лалугер"
![]()
-Опа, да покажем парсата, но ако беше дало време щях да набера още! Айде и Поздрави!
Колкото за една двулитровка два пъти бравус