Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето 2016-сафрид
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- fishmaster_M
- вече хвърля и на тежко
Re: С лодка в морето 2016-сафрид
На Шкорпиловци вчера и днес следобед до вечерта дава доста добре,на човек по 7- 8 кг едро!
Гледам никой не е писал скоро.
Днес към 12 бях пред Галата. Докато се наложи да тръгна към 17ч даваше постоянно. Среден размер. Рибата беше на 16тия метър на дъното. След 16ч се вдигна вълната и рибата тръгна сякаш по-навътре. Зелено с оранжево вървеше добре. Към 3-4кг.
Сутринта и след 17ч не зная какво се е случило.. Една циганка 30см се закачи сама на воблера по обяд докато пъплех към носа.
Днес към 12 бях пред Галата. Докато се наложи да тръгна към 17ч даваше постоянно. Среден размер. Рибата беше на 16тия метър на дъното. След 16ч се вдигна вълната и рибата тръгна сякаш по-навътре. Зелено с оранжево вървеше добре. Към 3-4кг.
Сутринта и след 17ч не зная какво се е случило.. Една циганка 30см се закачи сама на воблера по обяд докато пъплех към носа.
- Ribar
- ще става разбирач
Колега ми каза, че е взимал от 16 до тъмно пак там
Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
някой да ми даде инфо за дерето пред Бяла ?
- smel1968
- ще става разбирач
За Бяла отдавна никой не пише тук.Или ако пише,това ще е някой наш,който е бил там.За Варна,вчера след обяд пред 3-4 буна.
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
- fishmaster_M
- вече хвърля и на тежко
Щом на Кара дере и в залива от страна на Бяла дава,значи и пред Бяла ще го има...предполагам,то разстоянието по правата е около 3-4 км.zliaster написа:някой да ми даде инфо за дерето пред Бяла ?
Здравейте вчера влязохме пред траката към 17:00 до към 19:00 хванахме около 5 кг сафрид, вълната ни ни разказа играта имаше някой толкова големи вълни че имах чувството ако ни лепне ще ни изкара на брега ,но сафрид има даваше и като излизахме
Днес пред траката сафрида го нямаше едвам едвам 1 кг взехме, имаше много лодки към паварота но незнам дали са взели нещо
Пред Галата същата работа
-
- научил се да хвърля
вярно, че даде слабо, но затова повечето беше много едро. довечера пак...
-
- научил се да хвърля
Колеги от буната на траката можели да се лови нещо , нямаме вузможност с лодка да сме в морето а имаме свободбно време днеска да изкараме въдиците
Влязох с каяка от Траката и от 06 до 9.30 часа , по-малко от кило сафрид.
Ocean kayak Prawler 13
Колеги някъкво инфо за Болата от днес?