Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- кандидат преподавател
Re: около Бургас ????
Айде не се излагайте ,културни момчета сте мисляLBoy написа:Слушай би играч, къде прочете за мачкане?glarusa написа:Мачкайте ги дребните сулки...после ши ми мачкате...
п.с. брезента на колата!
П.п Да не мачкаш брезента на палатката само ...

Ами виж колегата по-горе е имал успешен риболов на Факийска.
Шлюзовете са му малко далеч и са голяма кочина... освен това не знам дали в момента са отворени, а бряната се събира точно в течението. Може да пробваш по пътя Димчево - Маринка се минава един мост... в този район има местенца.
Шлюзовете са му малко далеч и са голяма кочина... освен това не знам дали в момента са отворени, а бряната се събира точно в течението. Може да пробваш по пътя Димчево - Маринка се минава един мост... в този район има местенца.
- каридата
- учете се от него
Бате незнма дали дава риба около стената на мандра,но щом Лбой казва може и да има нещо такова,не съм ходил скоро в тая посока и не мога да ти кажа със сигурност.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

Правилно мислиш, аз спирам !!!slivnalia написа:Айде не се излагайте ,културни момчета сте мисляLBoy написа:Слушай би играч, къде прочете за мачкане?glarusa написа:Мачкайте ги дребните сулки...после ши ми мачкате...
п.с. брезента на колата!
П.п Да не мачкаш брезента на палатката само ...
ПП сори за спама
-
- разбира нещата
продължи още десетина километра и отиди на зидарово..
- S.Koychev
- разбира нещата
Здравейте,вчера бях до с.Димчево, на около 1км преди селото минах през някакъв мост на който имаше двама колеги.Спрях да ги питам дали излиза нещо, те ми казаха че от сутринта са капо а беше 10 часа, предложиха след с.Димчево на някакъв канал да отидем да пробваме там.На тоя канал от 10.15 до 12 часа никакво пипане ;( , освен лебеди друго мисля че нямаше
. От там обратно до Бургас , хапнахме на бързо и отпрашихме към Тръстиково.Там народ колкото искаш, излизаше доста червенопера и по рядко каракуди,като рибите си бяха около педя,стръв бял.Изкараха и няколко сулки на силиконче.Аз застанах в една дупка в трастиките и до към 16.30 имах доста риби
.
Поздрави,

Поздрави,
Ribarche
Колега, я един Ямболия да ме светне за бургаските места
Къде са вадили тея сулки на силикон? До самото Тръстиково ли, защото аз последните пъти ходя на същия канал, но в началото, до Новослеци (Константиново) и все капо...

Къде са вадили тея сулки на силикон? До самото Тръстиково ли, защото аз последните пъти ходя на същия канал, но в началото, до Новослеци (Константиново) и все капо...
- S.Koychev
- разбира нещата
На Тръстиково, от страната на селото, мятаха силиконите в шавара на отсрещния бряг.Мисля че гробищата са там ама може и да бъркам.
Ribarche
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Екстра излетче, Светльо! Разтъпкал си кокалите на белия черав из Бургаско 

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- S.Koychev
- разбира нещата
Вчера, с Дамян , ivelin_1976 и още няколко Ямболски корморани от рано окупирахме канала на с.Тръстиково, риболова си беше доста труден, до обяд дъжд ни валя,вятър абе кофти време, но в крайна сметка се представихме задоволително от към риби (каракуди и червенопери) за стръв бяло,ловихме на директни.
Ribarche
колеги някой знае ли дали карнобатския язовир дали работи и какви са условията ако работи де
ribolova e udovolstvie(da go ........... brakonieri,para6otisti i prochey)
- Живко Василев
- разбира нещата
Здравей, колега!huan83 написа:колеги някой знае ли дали карнобатския язовир дали работи и какви са условията ако работи де
Това е телефон на язовира 0878 967 735. Дават инфо за състоянието на язовира винаги.
Ако направиш излет, сподели как е било

Поздрави!

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
Вчера го проверих-за 5часа без бутване на шарана.Щуката гони силиконки ама нещо не ме кефи тоя риболоФ.
БЛАГОДАРЯ колеги щте го посетя тази седмица поне така мисля
ако не ми мине котка път
ако не ми мине котка път
ribolova e udovolstvie(da go ........... brakonieri,para6otisti i prochey)
Здравейте,колеги.Ако ще е за начесване на крастата може да пробвате и на дигата(помпената станция) над битака в Меден Рудник.Аз ходих там вчера и днес,все по обяд и за около час хванах около 20ина дребни рибки-бибан,костур,червеноперка и 1 слънчак.Бяха дребни и ги пусках обратно защото бях на бял.Иначе около мен всички бяха на жива рибка и вадеха прилични костури на плувка с камшиците.Утре смятам да си взимам билет и да разширя малко обсега.Наслука на всички.