Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Имали мрежа във водата забравете за риболов!!!Ivan_nikolov написа:И аз мога да я потвърдя тази информация. Мой приятел вчера ходи там каза че на мрежите са изкарали хубави амури , но на въдица кълвяла само червеноперка . Всяка друга риба се плащала , но за съжаление не мога да кажа за цените какви са цените на рибатаalek_83 написа:колеги днес бях на яз.Бозвелий бе6е ми за пръв и последен път таксата е 5 лв. на пъчка рибата си я плащташ можеш да ложиш само пред бараката на пазачите, язовира половината е в мржи и освен червенопврка нищо друго не бутна моите препораки са да не се ходи тамvanio_gazara написа:Някой чувал ли е нещо за язовир.Бозвелийско и за язовир.Левски казват че и на двата язовира вадели хубави риби![]()
![]()
-
- ще става разбирач
Днес на Пода - капо. Водата е паднала още повече, ако можете да повярвате. Дълбочината на която ловях на мача беше 60см. Пълно мъртвило, водата още много студена. В 8,30 повърхността беше платно, в 9,00 взе да духа, в 9,30 беше ураган - както винаги там де...
От там на Елешница - трима човека къпят плувките - без удар няколко часа.
От там на Цонево - на дебелец - същия грездей. Ловихме един час без удар и си бихме камшика към Варна.
От там на Елешница - трима човека къпят плувките - без удар няколко часа.
От там на Цонево - на дебелец - същия грездей. Ловихме един час без удар и си бихме камшика към Варна.
-
- новобранец
Аз днес сутрента 8.00ч тръгнах към Одринци към 9.00ч бях там имаше две коли.Отидох при колегите да ги питам как е имали нещо казаха че от 8.00ч са там и за един час нямало удар.
Забърках захранката и почнах да мятам. Дойдоха още 5-6 коли някои на пикник други за риболов.Стоях до 15.00ч нито един удар при мен и при другите колеги.Голямо дърво надявам се да сам ви помогнал с информацията.Утре мисля да ходя кам Засманово.
Забърках захранката и почнах да мятам. Дойдоха още 5-6 коли някои на пикник други за риболов.Стоях до 15.00ч нито един удар при мен и при другите колеги.Голямо дърво надявам се да сам ви помогнал с информацията.Утре мисля да ходя кам Засманово.
-
- научил се да хвърля
Колега, би ли споделил къде беше на Одринци(стената или устието) и дали се плаща такса.orhaneminov написа:Аз днес сутрента 8.00ч тръгнах към Одринци към 9.00ч бях там имаше две коли.Отидох при колегите да ги питам как е имали нещо казаха че от 8.00ч са там и за един час нямало удар.
ПАЗЕТЕ ПРИРОДАТА ЧИСТА!
-
- научил се да хвърля
правилно колегаrap66 написа:За Засмяно. Зависи какви таранки търсиш. Застани някъде около стената, направи си фин такъм за директния 18-20 кука, 0.10 повод ФК, вземи си една голяма кутия шарен (а може и варведас), обезмасли го и лови на едно червейче, като стреляш с прашката от време на време по малко, без други захранки и шум и може да останеш приятно изненадан.Ivan_nikolov написа:Колега лично мое мнение ( след посещението на засмяново в началото на седмицата ) не си струва ходенето . Таранката кълве само на пружина за стръв торен червей и тя не е постоянна редки рибета . Незнам какво е положението на одринци но ако дава нещо различно от дребни таранки по добре да се разходиш до тамorhaneminov написа:Двуумя се между Засмяново и Одренци някой ще ми помогне ли на каде да хвана събота. Мерси

-
- новобранец
На усието бях колега да има такса 5лвkrasikostadin написа:Колега, би ли споделил къде беше на Одринци(стената или устието) и дали се плаща такса.orhaneminov написа:Аз днес сутрента 8.00ч тръгнах към Одринци към 9.00ч бях там имаше две коли.Отидох при колегите да ги питам как е имали нещо казаха че от 8.00ч са там и за един час нямало удар.
-
- вече хвърля и на тежко
Във връзка с Одринци , и аз днес от 12 до 17 часа , хванах / само
/ мускулна треска от хвърляне и борба с вятъра.
Дали някъде не се е размърдал вече костура ?

Дали някъде не се е размърдал вече костура ?
-
- новобранец
Вчера на Засмяно направих добър първи за годината риболов. Излизаха редовно таранки по около 150 гр. Рибата беше по навътре и трябваше да я търся на дъно, кука №12, стръв - торен червей. Белия червей не работеше. На плувка тръгна късно следобед след предварително захранване. Режима си остава същия - с риболовен билет.
-
- новобранец
Това за Засмяново е добра информация ,понеже разбрах ,че някой го е наел. Там остана единственият язовир за излети ,без някой да те притеснява.georgi1204 написа:Вчера на Засмяно направих добър първи за годината риболов. Излизаха редовно таранки по около 150 гр. Рибата беше по навътре и трябваше да я търся на дъно, кука №12, стръв - торен червей. Белия червей не работеше. На плувка тръгна късно следобед след предварително захранване. Режима си остава същия - с риболовен билет.
А мен ме притеснява,че няма риба на засмяново колегаgeorgi1204 написа:
Това за Засмяново е добра информация ,понеже разбрах ,че някой го е наел. Там остана единственият язовир за излети ,без някой да те притеснява.

Събота, 26 март, Цонево, Чудните скали
На лек фидер - предоволно червеноперка с размер 15 до 20 см. Обажда се и дребен костур. Хора и вятър - като за световно.
Днес, 27.3 минах през Дебелец и Елешница. По 3-4 човека ловят, но не върви.
P.S. Минах и през Бозвелийско. Преди време бях редовен посетител там. Не че съм имал кой знае какви успехи. Но похвално е, че им увряха главите, че като ще се плаща, да се плаща на пръчка. Да, ще си плащаме рибата - ако си я хванем обаче. По непотвърдено инфо можело и да се пуска. Така вече става. А не - дай сега едни 15-20, чувам и за 25 кинта за да им чистим гьоловете от таранките.
На лек фидер - предоволно червеноперка с размер 15 до 20 см. Обажда се и дребен костур. Хора и вятър - като за световно.
Днес, 27.3 минах през Дебелец и Елешница. По 3-4 човека ловят, но не върви.
P.S. Минах и през Бозвелийско. Преди време бях редовен посетител там. Не че съм имал кой знае какви успехи. Но похвално е, че им увряха главите, че като ще се плаща, да се плаща на пръчка. Да, ще си плащаме рибата - ако си я хванем обаче. По непотвърдено инфо можело и да се пуска. Така вече става. А не - дай сега едни 15-20, чувам и за 25 кинта за да им чистим гьоловете от таранките.
-
- ще става разбирач
Днес на Засмяново прилично излезе таранка,за жалост не особено едра.На торен даваше с една идея по-добре отколкото на бял.Хора доста,поне докато не заваля.След това останахме двама-трима на целия гьол.И моля събирайте си боклуците...язовира прилича на бунище 

Stand and fight
Колеги,много се извинявам за некомпетентността ,но село Засмяново всъщност Засмяно ли се казва?Защото на картата само то ми излиза,до Николаевка.
- vanko_888
- новобранец
- Обратна връзка:
Да, колега, точно за него става на въпрос!!!
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
-
- новобранец
В събота ходих на Цонево.5:30 бяхме на чудните скали.Докато се настаним стана 6 часа.Започна много добре за 15 мин 5 риби се хванаха, но след това до 10:30 не пипна и решихме да тръгваме а и имаше на 100 човека.
.Отидохме на рибарниците край Девня, по-точно на първия( на Бъдьо).От 12:30 до към 15:30 нямахме пипане.Но после каракудата полудя неможехме да запалим цигара и все добри парчета по малки от 300 грама нямаше.