Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: С ЛОДКА В МОРЕТО
Яни,не е важно лодката.
Понеже си Варналия,пък и останалите да имат едно на ум.
Ако се връщате от посока Траката,и ва е гепила СИ или И вълната,
не карайте директно към края на вълнолома ( св.Никола ),
а заобиколете покрай 102 буй,влезте във фарватера,и след 100-тния завийте към
стария канал или накъдето сте се засилили.
Мотивите:
Вълните които се блъскат във вълнолома се връщат с почти същата сила,
и пред вълнолома се получава един "врящ"котел.
Това се усеща на почти 500-600м пред вълнолома.Ако не и повече.
Роко май е попаднал на подобно нещо,ама той си знае там.
Понеже си Варналия,пък и останалите да имат едно на ум.
Ако се връщате от посока Траката,и ва е гепила СИ или И вълната,
не карайте директно към края на вълнолома ( св.Никола ),
а заобиколете покрай 102 буй,влезте във фарватера,и след 100-тния завийте към
стария канал или накъдето сте се засилили.
Мотивите:
Вълните които се блъскат във вълнолома се връщат с почти същата сила,
и пред вълнолома се получава един "врящ"котел.
Това се усеща на почти 500-600м пред вълнолома.Ако не и повече.
Роко май е попаднал на подобно нещо,ама той си знае там.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Ами то не случайно морето ни е кръстено Черно м. Скоро на Шабла подобно на описаното по-горе вълни от ляво от дясно дори и не мн.големи опасни. Слагайте си жилетките
помагат много...

Защо никой не писа,че вчера пред Галата са убили сафрида.Днеска обирахме остатъците,но все пак 3-ма скалъпихме 15-тина кила.НАСЛУКА на всички които вчера са я убили.
Сигурно защото никъде не са го прочелиjoro70 написа:Защо никой не писа,че вчера пред Галата са убили сафрида.

- КИРО
- Обратна връзка:
Ами щом са го убили вече - ний за какво да влизаме? 

Кире ко ти пука-моя сафрид пътува с кола към София.Сега започва епизод първи на Междузвездни войни-невидима заплаха-пусни телевизора

Риболовци.
Кире стига вече с тия домати днеска трябваше да си в морето.КИРО написа:Ами щом са го убили вече - ний за какво да влизаме?
- КИРО
- Обратна връзка:
То да беше само доматите - с мед щях да ги мажа,
и пак да бях свършил до сега с тях.
Тази седмица ще влизам,само да видя кога.
и пак да бях свършил до сега с тях.
Тази седмица ще влизам,само да видя кога.
Ял -ка е лодката подсилена с още няколко пласта стъклопласт и подкилна шина .Мотора е маринър -20 -коня .Всичко си е точно просто вълните бяха високи и къси плискащи отвсякъде..... А бе да не се случва ,а да не се случки трябва да се пазиш .yaniv написа:[quote="roko-koko Колега не е зле да споменеш с каква лодка и какъв мотор ти се случи това? Просто информативно.
В Събота надвечер пред Колкита взехме по около 2 килца на човек среден сафрид .Морето пак се пличкаше с къси и насечени вълни ,но нямаха нищо общо с тия от Вторник .След добре прекарана Съботна вечер в Неделя малко закъсняхме с влизането sunglasses2 ,но около 9.30 -10.00 бяхме в морето.Но нищо не бяхме изтървали и по -рано сутринта риба е нямало.Направихме си една добра разходка ,хванахме има няма по още килце на човек пред кръста до далян Чайка,взехме едни приятел от плажа на Смокиня поджиткахме още малко и около 12 00 ни звъннаха че заешката яхнийка е готова и 12.30 бяхме вече наредени пак на масата............беше страхотна ,както и целия уикенд изкаран с приятели 609c1f728720fb120864 .Лек ден и ползотворна седмица ви пожелавам 609c1f728720fb120864
-
- новобранец
Вчера 12 Септември от 8.00 до 12.30 пред Галата 4 човека общо 22 кила сафрид основно среден и по малко едър. Рибата беше по в брега и на дъното.Голяма сеч
падна дай боже всекимо.
Аз съм на 42 но скоро не помня чак такъв урожай в нашта акватория. Имам малко клипчета в джиесема които ще се пробвам да постна по късно.

Аз съм на 42 но скоро не помня чак такъв урожай в нашта акватория. Имам малко клипчета в джиесема които ще се пробвам да постна по късно.
-
- новобранец
Сори объркал съм датата става въпрос за 11 Септември Неделя
-
- новобранец
Интересно къде по точно.Всички останали се оплакаха че точно в неделя никъде не се е кълвяло.?!?!?tetrapodov написа:Сори объркал съм датата става въпрос за 11 Септември Неделя
-
- новобранец
В неделя са взели по някое паламудче на Бяла.Чепаре 30 куки ,2нули,черно перо.Кой ще даде акъл откъде да го взема това черно перо????????
Сега се прибрах от Галата и да драсна някой ред.Сутринта в 6.15 бяхме пред носа и пуснахме дълго чепаре за паламуд, влачихме до черноморец имахме два удара но не се хвана,пред тим-вилите доста преиграваше отгоре,накрая скъсахме чепарето и прикючихме с тази игра.Продължихме на сафрид но и там вяла работа от 9ч до 11ч кило и половина 3ма.Таман качихме лодката на колесара и се обадиха че чули че на Ривиера взимали здраво циганки по 500гр. на воблер,ама ние нали се наловихме...Някой да е чул нещо за Ривиера, че утре може да отидем ,то нали на бой и на е..не насита няма...