Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Пазете се от кърлежите там, че са колкото турската леща и атакуват отвсякъде (по въздух, вода и суша). Предното затопляне (преди 2-3 седмици) отидох там за проба. Хвърлих, постоях 30-на минути и по едно време гледам нещо лази по ръкава. Паяк-добра вестstreetboll написа: на рибарниците край Девня, по-точно на първия( на Бъдьо).

- vladofommi
- вече хвърля и на тежко
Аз да си докладвам и в любимата тема:http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... ead#unread
единственото хубаво нещо на риболова във варненска област е темата във форума
-
- ще става разбирач
Браво колега, разбил си ги!vladofommi написа:Аз да си докладвам и в любимата тема:http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... ead#unread

Дай малко информация какви са условията тази година и на кой басейн ги къца!
- vladofommi
- вече хвърля и на тежко
Тази година условията са същите като миналата.20 лева на випа,рибата се плаща само че не питах по колко щото не ме интересува.За този в дясно,малкия с многото закачки също не питах ама докато бях там го източваха.За сега випа е този който като тръгнеш по дигата вторият в ляво.На първият който беше миналата година имали някакъв проблем.Ама стопанина разправя,че ще местят рибата от втория в първия и пак на него щяло да се лови.Иначе за този който бях аз.Дълбочина около метър метър и нещо.За читав риболов стават източния и южния бряг,покрай другите има тръстика и много водорасли.И около дугите има водорасли но по-малко а и не създават особенни проблеми,като изключим факта,че ако стръвта не падне на дъното а се закачи по тях риба не взема.На мачова дистанция около 25-метър като,че ли дъното е чисто.За рибата специално попитах дали може да се пази в живарник и накрая да се пусне,щото миналата година ми направиха проблем,отговора беше,че може.Ами това е ако съм изтървал нещо питайтеNikiStoianov написа:Браво колега, разбил си ги!vladofommi написа:Аз да си докладвам и в любимата тема:http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... ead#unread![]()

единственото хубаво нещо на риболова във варненска област е темата във форума
-
- вече хвърля и на тежко
Благодаря за изчерпателното обяснение колегаvladofommi написа:Тази година условията са същите като миналата.20 лева на випа,рибата се плаща само че не питах по колко щото не ме интересува.За този в дясно,малкия с многото закачки също не питах ама докато бях там го източваха.За сега випа е този който като тръгнеш по дигата вторият в ляво.На първият който беше миналата година имали някакъв проблем.Ама стопанина разправя,че ще местят рибата от втория в първия и пак на него щяло да се лови.Иначе за този който бях аз.Дълбочина около метър метър и нещо.За читав риболов стават източния и южния бряг,покрай другите има тръстика и много водорасли.И около дугите има водорасли но по-малко а и не създават особенни проблеми,като изключим факта,че ако стръвта не падне на дъното а се закачи по тях риба не взема.На мачова дистанция около 25-метър като,че ли дъното е чисто.За рибата специално попитах дали може да се пази в живарник и накрая да се пусне,щото миналата година ми направиха проблем,отговора беше,че може.Ами това е ако съм изтървал нещо питайтеNikiStoianov написа:Браво колега, разбил си ги!vladofommi написа:Аз да си докладвам и в любимата тема:http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... ead#unread![]()

-
- ще става разбирач
Много мерсиvladofommi написа: Тази година условията са същите като миналата.20 лева на випа,рибата се плаща само че не питах по колко щото не ме интересува.За този в дясно.......

Нещо за Тръстиково някой да знае? Ще го пускат ли тази година и от кога?
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Аз дочух, че го отварят от 01.Априлsoulvibe написа:Нещо за Тръстиково някой да знае? Ще го пускат ли тази година и от кога?
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
А условията последно знаели се какви ще са?jibira написа:Аз дочух, че го отварят от 01.Априлsoulvibe написа:Нещо за Тръстиково някой да знае? Ще го пускат ли тази година и от кога?
- Fishing_Fan
- разбира нещата
Знам че много варненци риболовстват из Шуменския край, и ще питат за някое язовирче, пускам брошури на яз. Царев Брод и яз. Кюлевча

- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Мерси,колега за информацията относно Царев брод и Кюлевча.
Можеш ли да дадеш някаква информация за Салманово и Драгоево, ще се лови ли на тях тази година и евентуално каква ще е таксата, а и имали го още онова гьолче с пъстървите и шараните до Алкомед???
Към колегите от Варна имам едно питане - знаете ли какво става с Манастир - арендован ли е и дали ще го пускат тази година???
Благодаря.
Можеш ли да дадеш някаква информация за Салманово и Драгоево, ще се лови ли на тях тази година и евентуално каква ще е таксата, а и имали го още онова гьолче с пъстървите и шараните до Алкомед???
Към колегите от Варна имам едно питане - знаете ли какво става с Манастир - арендован ли е и дали ще го пускат тази година???
Благодаря.
По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.

- Fishing_Fan
- разбира нещата
Не мога да ти кажа за Драгоево и Салмановския,а за малкото язовирче до Алкомет сега видях че има писано инфо в друга тема ,ето я темата http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=140&t=40953 , колеги забелязвам в едната брошура снимки на шарани от миналата години,снимките са от форума ,на тази тема http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 0%BE%D0%B4
някой има ли инфо за яз. Звънец ( Страхил)
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш - това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш.
-
- вече хвърля и на тежко
Fishing_Fan написа:Знам че много варненци риболовстват из Шуменския край, и ще питат за някое язовирче, пускам брошури на яз. Царев Брод и яз. Кюлевча
.............................................................................................
Благодаря за инфото ,наистина е полезно .
За сега нищо не пипа ,на 29 .3 .11 бях там .пробвах на царевица , бъркано ,червей - никакви признаци на живот.Само на рибка 4 бели рибета - бебетаkurkana написа:някой има ли инфо за яз. Звънец ( Страхил)