Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от залива на девиците
Модератор: bobopeli
-
- сериозен играч
Re: Разкази за сома от залива на девиците
Мосюю.. що не се снимахте с тези белки "от хубавите"
зад Айфеловата кула за да е по франЦуцки ами па в банята 

Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
умира сам в реалноста !
Aм те всичките ти риби колкот едната наша ве.....

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
-
- сериозен играч
Като един мангал дето фащаше хубави сомчета по Марица. Ма били хубави щот като изпържил три на детето и таман се наяждало ...щях да падна

умира сам в реалноста !
умира сам в реалноста !
Това е общ проблем. С малки изключения. А дали всички стотарки са с еднакво мислене? Едва ли.... Може би искат втора тройка? Нямам право на такава. Не, че някога бих сложил. Не съм тролингист да дърпам 18 тройки след лодката.Troli Rapala написа:...100-ките са единствените риби за които немам инфо,та ше е тръпка да ги разгадавам!Само една ми трябва,да удари за да и схвана мисленето,па после ще е лесно...
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Къде са,е Големия проблем,но точно това му е хубавото на риболова,че готовите рецепти не бачкат винаги,а Големия удря кога най-малко очакваш!Diman написа:Това е общ проблем. С малки изключения. А дали всички стотарки са с еднакво мислене? Едва ли.....Troli Rapala написа:...100-ките са единствените риби за които немам инфо,та ше е тръпка да ги разгадавам!Само една ми трябва,да удари за да и схвана мисленето,па после ще е лесно...

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Аксел,много пресоляваш манджата и ще те боли!аксел написа:Какъв "френски" финес от Тролито........снимал някакви риби,вероятно изсипани от чувал на някакви плочки в някаква баня,като снимката си е чисто бракониерско-месарска и после се прави на на храбър борец с браковците.........ще трябва да кажа на момчетата да го проверят внимателно на Пясъка и после,ако е настъпил котето по опашката............ще трябва да забрави язовира.

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
То и сред мангалите има хора,та по-похари!KRASSI написа:Като един мангал дето фащаше хубави сомчета по Марица. Ма били хубави щот като изпържил три на детето и таман се наяждало ...щях да падна![]()
![]()

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ще козирувате яко тая година на Троли,ако не знаеш да ти кажем!toci23 написа:Aм те всичките ти риби колкот едната наша ве.....![]()
![]()
![]()

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
.........не знам,дали мене ще ме боли,ама тебе със сигурност,ако те хванат с тези рибки в лодката......ако искаш да публикувам тази "естетска" снимка в eurosom.de,да видим,колко запазена марка си,добре,че минаваш метър,иначе и в този форум трябва да те баннат за тази снимка,нищо,че си "запазена марка".Troli Rapala написа:Аксел,много пресоляваш манджата и ще те боли!аксел написа:Какъв "френски" финес от Тролито........снимал някакви риби,вероятно изсипани от чувал на някакви плочки в някаква баня,като снимката си е чисто бракониерско-месарска и после се прави на на храбър борец с браковците.........ще трябва да кажа на момчетата да го проверят внимателно на Пясъка и после,ако е настъпил котето по опашката............ще трябва да забрави язовира.Троли е запазена марка и това е доказано във времето!Обърка човека на който да скочиш с бутонките!
Мен Господ ме пази,та не ти препоръчвам да съдиш и отсичаш къф съм!
Нито съм бракониер,нито некадърник!
Налягай си парцалите и оди да ловиш риби,щот от заяждането с Троли само ще загубиш!
![]()
валатът не най-лошото нещо на света

Последно промяна от toci23 на Чет Мар 15, 2018 11:09 pm, променено общо 1 път.
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.

Последно промяна от toci23 на Чет Мар 15, 2018 11:10 pm, променено общо 1 път.
Стегам се яко в кръста....Troli Rapala написа:..... 10 на 1 за мен срещу Теб,до тук!![]()
След всеки риболов ще се отчитам и накрая ще си покаже,кой-къде се намира на картата на Успеха!
Успеха ти от Жребеца ме травмира и искам двубой!

Ще се отчитам след всеки риболов....

Явно,че при ,,запазената марка ''усложненията от грипа са по-тежки.И аз не бях виждал скоро някой да се хвали с по-тъпа снимка.
-
- сериозен играч
Вие па кво разбирате от "Френски стайлингЬ "djza написа:Явно,че при ,,запазената марка ''усложненията от грипа са по-тежки.И аз не бях виждал скоро някой да се хвали с по-тъпа снимка.

умира сам в реалноста !
умира сам в реалноста !
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Аз не се хваля,а уточнявам бройката!
В цял свят снимат рибите си кой-както иска,а това че тук някои искат да се снимат само според техните разбирания е смешно и жалко!
Имам право на три риби на ден,стоял съм три дена е равно на 9риби,та Аксел да оди да се скрие в хралупата си и да плаче,колко си иска!
От всичкото заяждане,само се излагате и нищо повече!
Че си останете криви во веки,то е ясно!