С лодка в морето

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
vakril.k
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: С ЛОДКА В МОРЕТО

Мнение от vakril.k »

E това се казва риба Краси, браво А ние днес от 6.00 в морето от Галата до Черноморец - нищо на връщане в 7.00 удари един 400грамов и си казахме а сега я набарахме.Да ама не ,до Галата нищо айде пак назад до Палеца там въртележки-нищо от там до Галата сме влачили и пак няма накрая издухахме бензина 22л. и мирясахме.Боже Боже колко мъка има на тоя свят Божеее
Аватар
Шморхи
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Шморхи »

Geo написа:
nikawr написа:Става колега как да не става....
Но ако не сте влизали в море, моят съвет е по - покрай брега отначало, а не да отпрашите към хоризонта!!!! :finga:

п.п. пич, ако имаш такава лодка направо супер :). Лодка мечта!!!! :)
Лодката съм я взел преди 3 години преди всичко за тролинг и кльонг.Малко нисък е борда,това ме смущава малко...
Не се притеснявай. Лодката ти е все едно матрица за надуваема лодка, отливка един вид. Само дето за разлика от надуваемите не се гъне и чупи. Морето е пълно с надуваеми лодки. Влизай не бой се! Само като съвет, връзвай и прибирай всичко, което може да изгубиш. Телефони, цигари, ножове, такъми, часовници...всичко прибрано или овързано. :)

П.П. Вярно е мнгоо хубава лодката ти! Пу-пу да не я урочасам. Виждал съм я веднъж миналата година на Копринка, а после карахме след теб някъде около Казанлък.
Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
yaniv
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от yaniv »

Geo написа:
nikawr написа:Става колега как да не става....
Но ако не сте влизали в море, моят съвет е по - покрай брега отначало, а не да отпрашите към хоризонта!!!! :finga:

п.п. пич, ако имаш такава лодка направо супер :). Лодка мечта!!!! :)
Лодката съм я взел преди 3 години преди всичко за тролинг и кльонг.Малко нисък е борда,това ме смущава малко...
Изобщо не се шашкай за борда, влизай в морето , лодката е перфектна!
През март ноемврийският асфалт се топи по-бързо от февруарския сняг.
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Изображение
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Мънцата

Мнение от Мънцата »

КИРО написа:...
Глеам Митака мноо нещастен изглежда :D :D :D
lusienn

Мнение от lusienn »

КИРО написа:Изображение
Растът като гъби.А дано силата ме прати кога станат по кило за 2 дена по морето да съм пак щастлив :D
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
ogi_1
новобранец
новобранец

Мнение от ogi_1 »

Днес двама с жена ми имаме около 8 кг. сафрид.Бяхме пред Евксиноград от15 до 18.30 ч.Хванахме и някой доста големи рибки.На слука на тези които утре ще орат морето. :D
Аватар
smel1968
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от smel1968 »

Утре и аз ще влизам сутринта пред Галата,че от 11 часа 6-8 м/с югоисток, след 14 часа нататък дават вятъра да стигне 9- 10 метра в секунда-исток:поне по моя сайт.
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
lusienn

Мнение от lusienn »

smel1968 написа:Утре и аз ще влизам сутринта пред Галата,че от 11 часа 6-8 м/с югоисток, след 14 часа нататък дават вятъра да стигне 9- 10 метра в секунда-исток:поне по моя сайт.
Гледай и тоя познава :arrow: http://www.dmi.gov.tr/FTPDATA/sht/metu3/Danube_W51.gif
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
atanasov1589
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от atanasov1589 »

Днес пред галата,после към траката едвам скърпихме по кило и половина от 6 до 13.
rrk
новобранец
новобранец

Мнение от rrk »

Днес на втора буна на Почивка от 6:45 до 11:30 двама човека около 5кг. Други двама колеги с които влязохме и излязохме заедно около 4кг. Докъм 10:00 беше добре, после почти нямаше удар. Двамата с колегата бяхме със шарени чепарета, основно удряше на зелено и черно. Това на дълбочина 11-12м, 24 градуса вода.
vakril.k
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vakril.k »

Накрая на Паша дере имаше много сафрид.На връщане от Палеца (влачихме-имаме една циганка)към10ч се отбихме за час наловихне си 10л и чао.Имам информация че на Кабакум са убили паламуда а и доста лефери са изкарали,а ние отново сбъркахме направлението до кога така незнам
darakchiev_77
новобранец
новобранец

Мнение от darakchiev_77 »

Малко закъснях с инфото но нямах много време. Събота около час пред Галата и след това на Фичоза трима за цял ден около 17 -18кг сафрид. Това ми е първи такъв риболов и съм много доволен. Бяхме с различни чепарета но май нямаше голямо значение, вземахме по равно. Ами това е. Наслука
petaryanev
новобранец
новобранец

Мнение от petaryanev »

Вчера на Бяла 4 бр. хубави циганки.Чепарето купено -20 бр. 2 ''0'' куки,черно перо със зелено ламе,бидеми/майка- 0,40/0,60 ,бидем 30 см.Имам проблем обаче,бидема много се ''къдри''.Колегата РОЕВ ми подари 5 пера от щъркел и сега и аз ще вържа едно чепаре.Какви бидем да сложа за да не се ''къдри''.
vakril.k
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vakril.k »

Някой може ли да ми каже къде може да се пуска лодка 4.7м,250кг с колесар на Арапя или в близост.Имали слип на пристанището в Царево,удобен ли е,плаща ли се.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов от лодка”