Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Качествени чепарета
съжалявам,и аз на този момент не се наемам да подарявам.пак казвам ако някой има път или познати,които ходят да поръча в Турция.там била по-разпространена.
Качествени чепарета Borkata

- minchoto
- ще става разбирач
Ако скромността наистина краси човека, ти сигурно си мноого красивBorisK написа:моите снимки не са качествени ...

- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
не е така.на качествената снимка би си личало всичко ,което окото ми вижда.красивите отблясъци определено ги няма на снимките
на това казвам некачествено
ама колегата просто няма никакъв фокус
иначе да,красив плешак съм...едно време бях секса на комплекса

-
- научил се да хвърля
Аз взех оранжев лак от магазин Щука в Бургас на краставицата.atillas написа:колеги пак ще помоля някоя добра душа следното :
да ми подари или продаде или каже от къде да си купя малко от този оранжев лак/корабна боя както и да се нарича
Ей това им интернет адреса може би могат да ти изпратят по пощата до София.
http://www.fishingshop-pike.com/za-nas.php
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
нямаш нужда от втора ръка тези изглеждат достатъчно добре.иначе правим правим всичко ама в последно време жълти почти не се намират освен евентуално жълта ювела 11 номер.скоро уж се чакало зареждане тук-там 

Аз при 10 еднакви възела, 3 куки се заразходиха към съседните, като удари сафрда и хайде пак.
Не знам какво бъркам, уж еднакво стягам, но някои куки не се стягат добре за основното и стават подвижни и вчерашното което правих пак.
Да компенсират резките удари на сафрида
Не знам какво бъркам, уж еднакво стягам, но някои куки не се стягат добре за основното и стават подвижни и вчерашното което правих пак.

Изработка на сайт: http://www.sitemiroki.net
- glarusa
- кандидат преподавател
Прави и по един възел на бидема на куката с основното.. Май не се изразих правилно, но не знам как да ти го обясня... Беден ми е речника 

Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Ако не са за пазара,не е необходимо да става като топче.Излишно се утежнява куката. Пробвай с червен лак N126.Не ти е необходимо мнението на колеги с красива изработка,а реакцията на рибата.Преди 10на дни'разстрелях' рибата с мойта грозна изработка. Ако се предлагат и такива,не бих си играл да ги изработвам сам. Сори,страницата свърши.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последно промяна от КОЛЬО на Пон Юни 18, 2012 9:56 pm, променено общо 1 път.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Гледам в първите страници видеото вече го няма както се полага,miroki написа:Аз при 10 еднакви възела, 3 куки се заразходиха към съседните, като удари сафрда и хайде пак.
та пак ти го пускам.
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/YRaOcowmiag?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/YRaOcowmiag?version=3&hl=bg_BG" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Към края на клипа е вързването към майката,ако не си го разбрал,казвай,ще пусна и другите клипове.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
здрасти Кольо,искам да ти наблегна,че приятната(надявам се) визия на чепаретата както моите така и на няколко други колеги е само малък бонус към висококачествените материали които се влагат в тях които пък от своя страна благоприятстват за положителната(меко казано) реакция на рибите
и с които материали малко хора работят.съжалявам ако звучи надуто но качеството е в пъти по-високо.по принцип са достъпни за всички но не на всеки му се занимава да пазари от сериозни мухарски сайтове в чужбина.в крайна сметка е въпрос на вкус,организация и финанси,защото освен всичко не са и евтини.между другото благодарение на мнения на съфорумци съм научил доста неща за риболова,който така обичам.мисълта ми е ,че е добре да има и малко теория между практиката
ти каза,че "ако е за пазара..." според мен именно на пазара не се предлагат много добре изглеждащи неща пък да не говорим за материали.тези "красиви"
чепарета са се доказали и мисля,че няма лошо да се уважи труда пък ако и да е само,за да са в тон със заглавието на темата
това не е заяждане! хайде със здраве 
п.п. хубаво ще е да пробваш някое "красиво"
чепаре в работна обстановка наравно с някое друго,когато рибата не е толкова гъста като на тези снимки с кофите и мисля,че ще се убедиш сам 

п.п. хубаво ще е да пробваш някое "красиво"

Гледам пък че ти правиш обаче да ти издам една не голяма тайна ЧУПЯТ се точно от сплесканото

на теб ще покажа само една снимак и ако можеш я разгада няма да го имаш тоз проблемmiroki написа:Аз при 10 еднакви възела, 3 куки се заразходиха към съседните, като удари сафрда и хайде пак.

Но метода на КИРО е по бърз и лесен

Малко си далечко и да пращам по еконт едно шишенце от медицински проби ще ти излезе доста солено затова може да практикуваш това което ти писа някой а имено боя за антени и отгоре безцветен лак но и с обикновен лак с брокат пак ще си доволен(повервай ми) а аз понякога като капитана не лакирам като са за менatillas написа:колеги пак ще помоля някоя добра душа следното :
да ми подари или продаде или каже от къде да си купя малко от този оранжев лак/корабна боя както и да се нарича
п.п.Борка не винаги качеството води до количество,казано е хиляди пъти но пак да го кажа ПО ВАЖНОТО Е ПРАВИЛНАТА КОМБИНАЦИЯ и още по важно е да уцелиш ЦВЕТА който да работи

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ахааа - напълно съгласен.dobria1 написа: п.п.Борка не винаги качеството води до количество,казано е хиляди пъти но пак да го кажа ПО ВАЖНОТО Е ПРАВИЛНАТА КОМБИНАЦИЯ и още по важно е да уцелиш ЦВЕТА който да работи
Докато набарам цвета за деня,отива ми понякога 30 мин.,и смяна на 3-4 чепарета.
После сеира започва.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
разбира се,че е така.никога не съм и твърдял обратното
идеята ми беше да си уважаваме труда взаимно и ,че от форумите има и полза 

-
- новобранец
Митак, те тез са друг модел жълти куки(не кат ланшните), ще ги видим дали ще се чупят.Вчера се представиха добре с една кофичка 5литрова.
А за възела към майката ползвам твоя (снимката на Добрия) и съм много доволен(благодарско отново).
А за възела към майката ползвам твоя (снимката на Добрия) и съм много доволен(благодарско отново).