Качествени чепарета

Модератори: Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
Аватар
Borkata
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Качествени чепарета

Мнение от Borkata »

съжалявам,и аз на този момент не се наемам да подарявам.пак казвам ако някой има път или познати,които ходят да поръча в Турция.там била по-разпространена.
Качествени чепарета Borkata
Изображение
Аватар
minchoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от minchoto »

BorisK написа:моите снимки не са качествени ...
Ако скромността наистина краси човека, ти сигурно си мноого красив :D
Аватар
Borkata
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Borkata »

не е така.на качествената снимка би си личало всичко ,което окото ми вижда.красивите отблясъци определено ги няма на снимките :D на това казвам некачествено :drinkers: ама колегата просто няма никакъв фокус :D иначе да,красив плешак съм...едно време бях секса на комплекса :lol: :lol: :lol:
Изображение
Straight
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Straight »

atillas написа:колеги пак ще помоля някоя добра душа следното :
да ми подари или продаде или каже от къде да си купя малко от този оранжев лак/корабна боя както и да се нарича
Аз взех оранжев лак от магазин Щука в Бургас на краставицата.
Ей това им интернет адреса може би могат да ти изпратят по пощата до София.

http://www.fishingshop-pike.com/za-nas.php
eladjia
новобранец
новобранец

Мнение от eladjia »

Аз пердаша с лак за нокти, става по-гадно от таз боя защото лака като изсъхва се впива в намотките и не става като топченце(иначе като го нанасям е така, не съм пробвал с втора ръка как ще стане), ама се ядва.Жълти куки гледам май не правите, а?
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Borkata
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Borkata »

нямаш нужда от втора ръка тези изглеждат достатъчно добре.иначе правим правим всичко ама в последно време жълти почти не се намират освен евентуално жълта ювела 11 номер.скоро уж се чакало зареждане тук-там :drinkers:
Изображение
Аватар
miroki
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от miroki »

Аз при 10 еднакви възела, 3 куки се заразходиха към съседните, като удари сафрда и хайде пак.

Не знам какво бъркам, уж еднакво стягам, но някои куки не се стягат добре за основното и стават подвижни и вчерашното което правих пак.
Да компенсират резките удари на сафрида :)
Изработка на сайт: http://www.sitemiroki.net
Аватар
glarusa
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от glarusa »

Прави и по един възел на бидема на куката с основното.. Май не се изразих правилно, но не знам как да ти го обясня... Беден ми е речника :)
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!

Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Аватар
КОЛЬО
новобранец
новобранец

Мнение от КОЛЬО »

11062012021.jpg
11062012021.jpg
11062012021.jpg
11062012021.jpg
11062012021.jpg
eladjia написа:Аз пердаша с лак за нокти, става по-гадно от таз боя защото лака като изсъхва се впива в намотките и не става като топченце(иначе като го нанасям е така, не съм пробвал с втора ръка как ще стане), ама се ядва.Жълти куки гледам май не правите, а?
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Ако не са за пазара,не е необходимо да става като топче.Излишно се утежнява куката. Пробвай с червен лак N126.Не ти е необходимо мнението на колеги с красива изработка,а реакцията на рибата.Преди 10на дни'разстрелях' рибата с мойта грозна изработка. Ако се предлагат и такива,не бих си играл да ги изработвам сам. Сори,страницата свърши.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последно промяна от КОЛЬО на Пон Юни 18, 2012 9:56 pm, променено общо 1 път.
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

miroki написа:Аз при 10 еднакви възела, 3 куки се заразходиха към съседните, като удари сафрда и хайде пак.

Не знам какво бъркам, уж еднакво стягам, но някои куки не се стягат добре за основното и стават подвижни и вчерашното което правих пак.
Да компенсират резките удари на сафрида :)
Гледам в първите страници видеото вече го няма както се полага,
та пак ти го пускам.
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/YRaOcowmiag?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/YRaOcowmiag?version=3&hl=bg_BG" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]

Към края на клипа е вързването към майката,ако не си го разбрал,казвай,ще пусна и другите клипове. :wink:
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
Borkata
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Borkata »

здрасти Кольо,искам да ти наблегна,че приятната(надявам се) визия на чепаретата както моите така и на няколко други колеги е само малък бонус към висококачествените материали които се влагат в тях които пък от своя страна благоприятстват за положителната(меко казано) реакция на рибите :D и с които материали малко хора работят.съжалявам ако звучи надуто но качеството е в пъти по-високо.по принцип са достъпни за всички но не на всеки му се занимава да пазари от сериозни мухарски сайтове в чужбина.в крайна сметка е въпрос на вкус,организация и финанси,защото освен всичко не са и евтини.между другото благодарение на мнения на съфорумци съм научил доста неща за риболова,който така обичам.мисълта ми е ,че е добре да има и малко теория между практиката :wink: ти каза,че "ако е за пазара..." според мен именно на пазара не се предлагат много добре изглеждащи неща пък да не говорим за материали.тези "красиви" :D чепарета са се доказали и мисля,че няма лошо да се уважи труда пък ако и да е само,за да са в тон със заглавието на темата :drinkers: това не е заяждане! хайде със здраве :drinkers:

п.п. хубаво ще е да пробваш някое "красиво" :D чепаре в работна обстановка наравно с някое друго,когато рибата не е толкова гъста като на тези снимки с кофите и мисля,че ще се убедиш сам :drinkers:
Изображение
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

eladjia написа:.Жълти куки гледам май не правите, а?

Изображение
[url=http://imageshost.ru/]

Гледам пък че ти правиш обаче да ти издам една не голяма тайна ЧУПЯТ се точно от сплесканото :wink:
miroki написа:Аз при 10 еднакви възела, 3 куки се заразходиха към съседните, като удари сафрда и хайде пак.
на теб ще покажа само една снимак и ако можеш я разгада няма да го имаш тоз проблем

Изображение

Но метода на КИРО е по бърз и лесен :wink:
atillas написа:колеги пак ще помоля някоя добра душа следното :
да ми подари или продаде или каже от къде да си купя малко от този оранжев лак/корабна боя както и да се нарича
Малко си далечко и да пращам по еконт едно шишенце от медицински проби ще ти излезе доста солено затова може да практикуваш това което ти писа някой а имено боя за антени и отгоре безцветен лак но и с обикновен лак с брокат пак ще си доволен(повервай ми) а аз понякога като капитана не лакирам като са за мен

п.п.Борка не винаги качеството води до количество,казано е хиляди пъти но пак да го кажа ПО ВАЖНОТО Е ПРАВИЛНАТА КОМБИНАЦИЯ и още по важно е да уцелиш ЦВЕТА който да работи :wink:
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

dobria1 написа: п.п.Борка не винаги качеството води до количество,казано е хиляди пъти но пак да го кажа ПО ВАЖНОТО Е ПРАВИЛНАТА КОМБИНАЦИЯ и още по важно е да уцелиш ЦВЕТА който да работи :wink:
Ахааа - напълно съгласен.
Докато набарам цвета за деня,отива ми понякога 30 мин.,и смяна на 3-4 чепарета.
После сеира започва. :D
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
Borkata
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Borkata »

разбира се,че е така.никога не съм и твърдял обратното :D идеята ми беше да си уважаваме труда взаимно и ,че от форумите има и полза :D
Изображение
eladjia
новобранец
новобранец

Мнение от eladjia »

Митак, те тез са друг модел жълти куки(не кат ланшните), ще ги видим дали ще се чупят.Вчера се представиха добре с една кофичка 5литрова.
А за възела към майката ползвам твоя (снимката на Добрия) и съм много доволен(благодарско отново).
Публикувай отговор

Обратно към “Изкуствени примамки”