Риболов край ямбол!!!

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
AtMos
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Re: Риболов край ямбол!!!

Мнение от AtMos »

Елхово Парка за 2 часа рибилов без кълване.На Коневец беше малко по-добре , но всичко си е до място колеги :)
voblep4o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от voblep4o »

В Ямбол , неделя , далеч от голямата група зад стадион Дражев за цял ден , 7 гърбавици над 400 грама , няколко по малки , 2 закачени шарана и един изваден от моя страна но с кепа . Това е от 11:00 часа до 16:30 горе доло . А голямата група вадеха алаи , гърбавици , кабакулачета и балкованчета , рядко едри риби (над 300-те грама). Едрите риби без никаква захранка ги извадихме , а като хвърлих захранка завря от едни по 10-ти санта гърбавички , и другата риба не можеше да се вреди.
Винаги идва момента в който си казваш " Кепа ми дойде малък".
vesik77
новобранец
новобранец

Мнение от vesik77 »

1386252702907.jpg
1386252702907.jpg (23.53 KiB) Преглеждано 1622 пъти
Малко закъсняло инфо от мен (все пак бях командировка там).На 05.12 на моста до бензиностанция Шел за около 4 ч. 6 кг. бабушки и абсолютно никаква друга риба.Очаквам следващата командировка да се похваля с по-сериозни риби,сега бях взел само директен 6 м. (по-точно ми го пратиха по "Еконт",защото не издържах) :lol: :lol: :lol:
boki speca
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от boki speca »

vesik77 написа:
1386252702907.jpg
Малко закъсняло инфо от мен (все пак бях командировка там).На 05.12 на моста до бензиностанция Шел за около 4 ч. 6 кг. бабушки и абсолютно никаква друга риба.Очаквам следващата командировка да се похваля с по-сериозни риби,сега бях взел само директен 6 м. (по-точно ми го пратиха по "Еконт",защото не издържах) :lol: :lol: :lol:
Това място на което си се снимал не е моста на Шел а пешеходния мост след "Бомбонена", и се лови доста разнообразна риба,гледай какво правят местните.
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
voblep4o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от voblep4o »

boki speca написа:
vesik77 написа:
1386252702907.jpg
Това място на което си се снимал не е моста на Шел а пешеходния мост след "Бомбонена", и се лови доста разнообразна риба,гледай какво правят местните.
Къв шел , ква бонбонена , кви 5 лева бе пичове.... Това си е моста на търговията . Виждат се блоковете в отражението на водата ,равният участък на другия бряг , вижда се папура вътре , и тея камъни ги няма никъде другаде.
boki speca
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от boki speca »

Айде да съм максимално конкретен,между пешеходния мост на бомбонена и преди моста за търговията от страната на търговията срещу втичалото на единия ръкав на циментовото корито покрай бившия морски клуб
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
vesik77
новобранец
новобранец

Мнение от vesik77 »

boki speca написа:
vesik77 написа:
1386252702907.jpg
Може да бъркам мястото,затова съм качил снимка да се ориентирате.Местните ги гледах естествено,но ми се стори,че май те гледаха мен :D Исках да дам инфо,не да заблуждавам за мястото.Това беше единственото ми стъпване на тази река.Живот и здраве пак ще дойда и се надявам да науча повече места.Разчитам на Вас колеги.Наслука. :drinkers:
stanilov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stanilov »

Отивайте на пресевната на Коневец - инфо от вчера-скобар , морунаж и много народ :)
Аватар
shtilio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shtilio »

stanilov написа:Отивайте на пресевната на Коневец - инфо от вчера-скобар , морунаж и много народ :)
Инфо от днеска, много народ, ама повечето с по 3-4 риби макар и с добри размери :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
anton jambol
фен клуб-скобар

Мнение от anton jambol »

На Елхово как е някой колега да сподели :drinkers:
Хвани и пусни не бъди алчен
voblep4o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от voblep4o »

Ямбол , зад тенис кортовете , от 10:30 сутринта до към 17:00 6 гърбавици по над половин кило , едно кабакулаче към 300 грама и 3-4 откачени гърбавици със подобни размери. Кабачето го съжалих и го пуснах..... Хранех с белички , ама по малко , че да има и за утре ;]
Аватар
boceto84
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от boceto84 »

Колегите от Сливен да не се притесняват,а да кажат как беше днес на Ж.Войвода.Двама щекари и около 20-30 други на общо растояние около 100-150м.Много кола,много нещо.Викове,крясъци,барбекюта и много селяндурски историй.Лично Аз имах около 7-8 риби до обяд с прилични размери.
https://www.facebook.com/pages/Handmade ... 8341715246" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
pala4a82
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pala4a82 »

Днес на полигона лично за мен мнго добър риболов рибите бяха с преличен размер.Но аман от нахални колеги :axe:
риболова е болест която не се лекува само се задълбочява
Аватар
shtilio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shtilio »

pala4a82 написа:Днес на полигона лично за мен мнго добър риболов рибите бяха с преличен размер.Но аман от нахални колеги :axe:
Може ли да се минава с кола до там в момента колега ?
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
bayatov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от bayatov »

Колите бяха от цялата Сливенска околия и Ямбол , имаше и голяма група от Нова Загора ... Абе пълна лудницата .... А тия с барбекюто направиха доста хора зрители (редуваха се на една въдица) ;)
MILF - Man, I love fishing !
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”