Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от yco »

Честито на именниците! :D

Франко, как ще я правиш сьомгата, че един път се прецаках, като я залепнах на скарата.... :lol: Сега май ще е в тавичка... :roll:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

KRASSI написа:Платени магистрали в двете посоки - 286 Евро за кемпер
1.Годишен билет - 12 Евро
2.Дневно разрешително за две въдици - 5 Евро ( седмично 20 Евро ) Отнася се Само за района на Маклиненза
3.Чувал с пелети - 65 Евро ( по един средно на ден за 3 човека )
Храната като цени е почти като при нас и си пазаруваш от там .
За трима човека в кемпер излиза около 1100 лв на човек всичко .
Самия престой и риболов за 4 дни със разрешителни , пелети , и храна 110 евро на човек - другото е гориво и магистрали .
Забранено е ;
1.Живата стръв
2.Палатка - Шатра може
3.Риболова след 24 часа
4.Газов котлон отвън
5.Собствена нерегистрирана за там лодка - да не им заразиш рибите с нещо си .
6.Взимането на риба .
7.Пускането на живарник .
По Хоби ( с въдица в ръка ) ще дават в две части това което засне едното от момчетата с камерата .
Там се опитах да обясня и разясня ситуацията за тези които отидат .
Иначе ще се сблъскат на място с неща затрудняващи риболова и докато ги решат ще се наложи да си ходят .
Там много ни помогна Мишо от Испания и Голямо Благодаря на момчето .
Краси, имам няколко въпроса:
- Това "жива стръв", как да се разбира? - Мъртва рибка може ли?.... :lol:
- Уфимката лодка ли се води?
- С проходилка може ли.. :lol: .или и плавниците предават зараза.....
...а бе тия ловят ли на кльонк... :lol:

Май тука си е по-харно... :wink: :lol:

P.S. Между другото Н.Г. си замразява винаги по някоя, за да не е валат, ако не хване рибка... :lol: :lol: :lol:
Таман днес му честитих Никулден. и се сетих, какво е ЧНГ.....Честито на Николай Гълъбов...означавало.... :lol: :lol: :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Честит Празник-на всички ви :D Да сте живи и здрави :drinkers: и догодина пак да си лафим тука :D ма да има и какво да си покажем :fishing6: че ония ЯнкоСан с тея два метра-летвата :lol: :lol: :lol: май само аз ще качвам снимкииии :rolleyes: :lol: :fishing7: :fishing7: :fishing7: Наздраве -и весело изкарване на Празника :drinkers: :drinkers: :drinkers:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
Franko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Franko »

yco написа:Честито на именниците! :D

Франко, как ще я правиш сьомгата, че един път се прецаках, като я залепнах на скарата.... :lol: Сега май ще е в тавичка... :roll:
Дера е и сурова.Само е овкусяваш с лимон и подправки. :wink:
Тоци, ако ги наложим нашите риби с Бранко една след друга и ще направим близо двеста метра за сезон(5пъти Х 6 дена).
Тази година е бях планувал за трофеи,а се оказа лично за нас най-куцата.
За седмичен излет повече от четири читави риби,не сме хващали.Дребаци колкото щеш.
http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Franko написа:Тоци, ако ги наложим нашите риби с Бранко една след друга и ще направим близо двеста метра за сезон(5пъти Х 6 дена).
Верно ли ковнахте 300бр. :wink: :D
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Franko написа:
Тоци, ако ги наложим нашите риби с Бранко една след друга и ще направим близо двеста метра за сезон(5пъти Х 6 дена).
.
Значи Франко,на ден сте ловили по 6.66666 метра Сом :shock: и това не е хич слабо-според мен :cry: Представям си във силните ви сезони :prayer: :prayer: :prayer: Ако аз си сметна ходенията= на уловените сомчета на кльонк :lol: :lol: :lol: ще се наложи да ДАВАМ по 20м сом от мен -на всяко ходене :rolleyes: :lol: :lol: И каква дължина са ви най -читавите риби които хванахте??? -не е задължително да ми отговаряш :wink: или на лични ако искаш :drinkers: -просто любопитство :wink:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

yankosan написа: Верно ли ковнахте 300бр. :wink: :D
Аре изплюй камъчето и ти ве :D ЯнкоСан :D Знам че и ти си хванал доволно :drinkers:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

yankosan написа:
Franko написа:Тоци, ако ги наложим нашите риби с Бранко една след друга и ще направим близо двеста метра за сезон(5пъти Х 6 дена).
Верно ли ковнахте 300бр. :wink: :D
:lol: :lol: :lol:
200 m са 200 бр....бее.... :lol:
...сиреч по 100 м на калпак или 30 сома по 3 метра.... :fishing6: :lol: :lol: :lol: , .. :lol: ..това не мога да го избягам вече.. :lol: ., не да го извадя... тоз маркучой.... :lol: :fishing6:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

...Франич, много ме разсмя бе човек.... :lol: , това е само от суровата риба - тъй да знаеш.... :mrgreen: :lol: :lol: ...., чак въздух не мога да си взема от смяй... :lol: :lol: :lol:
...ейййй...двамата сте хвнали май ....100 сома по 2-а метра....егати многобоя...оф... :lol:
за 30- риболовни дни се падат по 3-4 на ден....двуметрови.. :lol: ...няма лабаво....ей.... :lol:
Аватар
brandon76
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от brandon76 »

Старата лисица Ицко е кат Баба Ванга :drinkers: Мани черните , белите колко са .... :fishing7:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

:wink:

Франич, 'кво си пил да си купя и аз от същото.... :lol: :lol: :lol:
Ако е нещо домашно, запази 2-3 литра...само за мене.. :lol: , като ми дойдите с Бранича на гости... :lol: :lol: :lol:
...Малийиии..., аз само да ги сънувам тия яки балъци, ще ми е достатъчно.... :lol:

- Краси112 ще ми разправя за 500 кила риба за 4 дена......айИя.. :lol: ..гледай тука, какво става.... :lol: :lol: :lol:
...тъй и тъй не ми се ходише в Истапания... :lol: , сега вече..., имам си и аргумент... :mrgreen: :lol:
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

yco написа: ...тъй и тъй не ми се ходише в Истапания... :lol: , сега вече..., имам си и аргумент... :mrgreen: :lol:
:lol: :lol: :lol: На мен и миналата година ми се ходишееее :lol:и тая пак ми се ходеше :mrgreen: :drinkers:
Аватар
brandon76
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от brandon76 »

yco написа:Ако е нещо домашно, запази 2-3 литра...само за мене.. :lol: , като ми дойдите с Бранича на гости... :lol: :lol: :lol:

Дойдохме веднъж ние...ама нещо се изгубихме в мъглата :drinkers: :lol: :lol: ...та не можахме да се вземем :mrgreen: :fishing4: Ама Янко и Пикито са виновати...всичката вода от бидоня беха изпили :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :fishing9: :fishing12: Па на мен ми беше паднала батерията на сонара...та обърках след кой завой беше твоя вигвам :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :drinkers:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

..Айде ся..., те ми имат телефона...ама нещо аланкат го дават, като Тоци.... :lol:
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Няма да сваляме летвата,тре само я вдигаме :fishing6: :lol:
Ице,вдигаш ли "летвата" :wink:
Заключено