Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от залива на девиците
Модератор: bobopeli
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Разкази за сома от залива на девиците
Така те искам,амбициран и целенасочен в успеха,иначе ще се загубиш сред овцете!toci23 написа:Стегам се яко в кръста....Troli Rapala написа:..... 10 на 1 за мен срещу Теб,до тук!![]()
След всеки риболов ще се отчитам и накрая ще си покаже,кой-къде се намира на картата на Успеха!
Успеха ти от Жребеца ме травмира и искам двубой!
аз съм нов тролингист,ма съм постоянно на вода-ще разчитам на късмета
Ще се отчитам след всеки риболов....![]()

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
А вашия стайлинг е Чалгата в която се въртите в кръг и развитието е невъзможно!Начина ви на общуване е просташки и постоянно агресивен,което е задънена улица и не води до нищо добро!KRASSI написа:Вие па кво разбирате от "Френски стайлингЬ "djza написа:Явно,че при ,,запазената марка ''усложненията от грипа са по-тежки.И аз не бях виждал скоро някой да се хвали с по-тъпа снимка.![]()
![]()
![]()

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Не се оправдавай,щом си казал А/много сомове от Жребеца/,треа да си готов и за Б,В,та до Я!toci23 написа:....аз съм нов тролингист...

-
- сериозен играч
Точно Вие ли ще го казвате това МосюTroli Rapala написа:А вашия стайлинг е Чалгата в която се въртите в кръг и развитието е невъзможно!Начина ви на общуване е просташки и постоянно агресивен,което е задънена улица и не води до нищо добро!

Що се отнася до мен за градацията и развитието ми говорят постигнатите резултати а не становището на такъв без такива и със същите риби и снимки от банята както от преди 10г.

И не ме карай да ти показвам какво са "хубави бели" щото ти е рано за напиване

Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
умира сам в реалноста !
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Тоци,кажи нещо за воблерите и как се разви риболова при вас?
В Петък водата беше 4градуса,но двама от групата фанаха по две риби,едната беше 5-ца!Аз играх на тъмно без сонар,мотора ми прави проблем и ги търсих в дълбокото,даже имах удър на 9метра,но се откачи и се капотирах неприятно!

Всичко е любов,останалото е пластмаса!
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
[quote="KRASSI"][quote="Troli Rapala"]А вашия стайлинг е Чалгата в която се въртите в кръг и развитието е невъзможно![color=#FF0040]Начина ви на общуване е просташки и постоянно агресивен[/color],което е задънена улица и не води до нищо добро!
[/quote]
Точно Вие ли ще го казвате това Мосю
Що се отнася до мен за градацията и развитието ми говорят постигнатите резултати а не становището на такъв без такива и със същите риби и снимки от банята както от преди 10г.
[/quote]
Да,това е истината!С теб нормален разговор не съм водил тук,а имах други впечатления!Явно през трите дена в Моя Лагер си се правил на артист и не съм разбрал,що за птица си!

Точно Вие ли ще го казвате това Мосю

Да,това е истината!С теб нормален разговор не съм водил тук,а имах други впечатления!Явно през трите дена в Моя Лагер си се правил на артист и не съм разбрал,що за птица си!

-
- сериозен играч
Не Тролка ,
Тогава не ме наричаше бракониер, селянин и какво ли не ... ако го беше направил и тогава нямаше да се държа добре. Или си мислиш, че трябва да ругаеш по хората а те да се държат внимателно и възпитано с теб.
Толкова ли е трудно да се шегуваме и да си правим кефа без да се обиждаме
Тогава не ме наричаше бракониер, селянин и какво ли не ... ако го беше направил и тогава нямаше да се държа добре. Или си мислиш, че трябва да ругаеш по хората а те да се държат внимателно и възпитано с теб.
Толкова ли е трудно да се шегуваме и да си правим кефа без да се обиждаме

умира сам в реалноста !
умира сам в реалноста !
При нас беше много зле водата,ама много зле не мътна а кална... Два дена пробвахме какво ли не но не става,броиш до три и целата линия и воблера са в боклуци.......Всички знаехме къде са рибите но нямахме шанс,Миро Томаховката доиде на яз и се опита да лови към нулата- ноооо удър след удър ,плуващи дънери клони и секви други......Troli Rapala написа:Тоци,кажи нещо за воблерите и как се разви риболова при вас?В Петък водата беше 4градуса,но двама от групата фанаха по две риби,едната беше 5-ца!Аз играх на тъмно без сонар,мотора ми прави проблем и ги търсих в дълбокото,даже имах удър на 9метра,но се откачи и се капотирах неприятно!
![]()
Затова направихме големия преход до стената на малко по бистра вода......

Кефя се не на рибите,а на страхотната збирка добрата компания и веселото изкарване.....
Има време -когато ще ги ловя сериозно....

- Прикачени файлове
-
- 0-02-05-c393c3cad554c737251e9770b23599d53dc47be7057d1ebd1e9f7c829ecbbf5c_full.jpg (89.51 KiB) Преглеждано 851 пъти
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Сложи ли халка между линията и повода,да обира боклуците? 

Халка не,тройка слагах на 3м преди воблера,и след десет секунди и тройката и вирбела преди флорото и воблера,вс пълно с боклуци......Те не бяха само плуващи боклуци,бяха на всекъде....Troli Rapala написа:Сложи ли халка между линията и повода,да обира боклуците?

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Е,щом е била тая ситуация,вече ви разбирам!
Пак добре,че сте фанали нещо!
Кога смяташ да праснеш първия сом?
През Април,хващал ли си?

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Днес ми дойде същата идея за тройката,та ме шокираш как си се сетил преди мен!toci23 написа: Халка не,тройка слагах на 3м преди воблера,:

Белата е забранена,вече само за сом..По наще язовири сома на тролинг е мн труден
ма не е невъзможен......Ще настоявам до края на март и ако не ме огрее ,април до закриването ще се паркирам на Жребеца
дано там ме огрее... 

-
- сериозен играч
Тролка ма не ставаме ли браковци с тез тройки ...не че не съм ги слагал де ...или както ни е угодно ???Troli Rapala написа:toci23 написа: Днес ми дойде същата идея за тройката,та ме шокираш как си се сетил преди мен!Голема лисица,ше се окажеш?
![]()
![]()
Щот тя търмъчи не само боклуците !!?
Границата малко се размива май !
умира сам в реалноста !
умира сам в реалноста !
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Да,с тройката става бракониерско!На мен ми хрумна,но не съм слагал!Щеше да е грешка!
Вчера пак се пробвах,но не ми беше ден и имах проблеми!Все пак направих едно добро дело!

Вчера пак се пробвах,но не ми беше ден и имах проблеми!Все пак направих едно добро дело!