Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: С ЛОДКА В МОРЕТО
Вчера на св.Константин по обед излезе 1 лодка поради здравата качка-имаха цяла кофа едър сафрид.Имаше още няколко но стояха до последно-явно рибата е давала.На кея хващаха зарган доволно добре,аз миди...с бира
Инфото за паламут и лефер на кабакум е вярно.Един колега е бил там като вадят.
-
- научил се да хвърля
Имате ли вирбели на оловото и калъмата?petaryanev написа:Вчера на Бяла 4 бр. хубави циганки.Чепарето купено -20 бр. 2 ''0'' куки,черно перо със зелено ламе,бидеми/майка- 0,40/0,60 ,бидем 30 см.Имам проблем обаче,бидема много се ''къдри''.Колегата РОЕВ ми подари 5 пера от щъркел и сега и аз ще вържа едно чепаре.Какви бидем да сложа за да не се ''къдри''.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Със скандил,за къв чеп ти е вирбел? 
А на нашия - бидема му се къдри.
Нещо не са му вързани перата на куките както трябва май.
Нещо ги върти като перка в една посока.
Не знам какво е сложено на куките?

А на нашия - бидема му се къдри.
Нещо не са му вързани перата на куките както трябва май.
Нещо ги върти като перка в една посока.
Не знам какво е сложено на куките?
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- научил се да хвърля
Oбщото е ,че всичко е една линия и като не е свободна се усуква,включително и бидема.Особеноо при удар на повече риби.

Колега, има специална тема за местата за приводняване, че и карта дори, но наистина е трудна за намиране. По принцип в Лозенец има където стоят лодките (южната част) подобно съоръжение и оттам лесно се стига до арапя - но струва някакви пари, не помня колко, май 10лв. За Царево предполагам също има, но пак очаквам да е платено.vakril.k написа:Някой може ли да ми каже къде може да се пуска лодка 4.7м,250кг с колесар на Арапя или в близост.Имали слип на пристанището в Царево,удобен ли е,плаща ли се.
- martin varna
- научил се да хвърля
Здравейте колеги. В неделя излязохме пред буната на "Ной" и започнахме да влачим чепаре с три куки и воблер накрая. Резултата не закъсня- изведнъж въдиците се огънаха и извадихме по две циганки аз и брат ми. Общо до 10.30ч. имахме хванати 12 риби
. Две от които над 800гр. За съжаление при един зверски удър рибите ми отнесоха половината чепаре и воблера. Явно малко се бях олял със "дебелината"
на влакното. Лошото е че прогнозата за следващата седмица е отвратителна и едва ли ще става да се влиза. Между другото имаше и още лодки които влачеха ама явно никой не бърза да си признава. Успех на всички
.
След обед някой приятели са лепнали и по 15-20 кандидат лефери.

След обед някой приятели са лепнали и по 15-20 кандидат лефери.
Днес от 06.30 до 14.00 пред двореца 20-тина кила 3-ма човека.Рибата вземаше на тиквено и зелено ламе от 15-тия до 20-тия метър.Наслука на всички.
- atanasov1589
- ще става разбирач
Днес от 06.30 до 15.00 между карантината и буните 8кг 3-ма човека.Имаше и доста нокторезачки ,върнати да пораснат. Ето и едно хаймане.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- smel1968
- ще става разбирач
И ние днес 4 човека с лодка пред м/у ветеран и рейда от 9.30 до 14 часа по 8-10 кг. на човек.Имахме по 5-6 чернокопа/не толкова големи като на колегата-завиждам му благородно/.Имаше една голяма лодка с/у нас-в живарниците им имаше поне по 15 кила,но те бяха явно от доста рано.
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
- toffifee77
- новобранец
И аз да се запиша. Днес 23.11 пред Ной двама 20 килца и 10 карагьоза. От 6:00 до 18:00 с почивка 3 часа. Болшенството едър хубав сафрид. 3-часа влачехме и с чепарета... воблер+5 куки за паламут но без резултат. Вълна колкото искате.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
След 13 часа пред Галата,до към 18 те това.

Зъбатия не го срещнах този път.

Зъбатия не го срещнах този път.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- новобранец
От 08.00 до към 13.00 пред Галата трима около 8кг. сафрид.
Вчера на Бяла, от 15:00 до 19:00 двама човека направихме 50 кила сафрид.Рибата не спря да яде, излязохме защото стана тъмно.

ФАНТАЗИИttkkxx написа:Вчера на Бяла, от 15:00 до 19:00 двама човека направихме 50 кила сафрид.Рибата не спря да яде, излязохме защото стана тъмно.![]()
![]()