Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Re: Риболова около Русе

Мнение от Венци ® »

flash1 написа:Вчера пак бях на Янтра.Първа дестинация Долна студена.Ръмеше лек дъжд
............
Мисля,че е крайно време да се видим и д а заформим един излет заедно.Дори може да поканим и други колеги!

За Рибите-поклон!Тая река ми е взела акъла !Дашна е и иска само даи се връща,от това по хубаво няма!
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
ribolovecaruse
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ribolovecaruse »

здравеите колеги от скоро сам вав форума и несам писал много,но преди два дни в петук бех на янтрата,в раьона на село белцов,лових само на плувка сас стръв варено жито с аромат на ягода и оцветено в червено,хванах много облес,по малко морунаж,червеноперка и таранка но като цяло много хубав риболов с добра слука,
п.п. до колега та flash1 колега аз сам момчето дето все се засичаме на буните,може ли да направим някаква врузка да направим някои савместен риболов,пиши тук ли може да пишем по скаипа
w3rn3r
новобранец
новобранец

Мнение от w3rn3r »

Получих добра информация за Звънарци и Пет Кладенци откъм каракуди и шарани.Скоро ще ги навестя :).Бях на Цар Калоян... слаба работа на дъно излизат таранки малко по-големи от тези на плувка,там духа вятър,който винаги духа от язовира към пътя т.е. е за предпочитане да си на отсрещния бряг.
Бягай риба!!Аз ИДА!!
icecoldy
новобранец
новобранец

Мнение от icecoldy »

Малко инфо и от мен от събота.Дестинация - Каран Върбовка ,търсена риба -шаран ,метод - на ваглер ,стръв -царевица,подхранка -царевица+пелети .
Изображение
Резултат: долу-горе добър :)
1.500 и 1.750 кг. + доста изтървани заради водораслите.
Изображение
Няма как да чуваме истини,ако сами не ги казваме!
mmirchev71
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от mmirchev71 »

Какви са условията за там колега :D :D :D
icecoldy
новобранец
новобранец

Мнение от icecoldy »

mmirchev71 написа:Какви са условията за там колега :D :D :D
Няма условия -държавен водоем,стопанисва се от местната ловна дружинка доколкото знам,известно количество шарани майки 5+,масови -1 до 3 кг..малко амур и някой друг толостолоб.Това е !
Няма как да чуваме истини,ако сами не ги казваме!
deto_g
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от deto_g »

icecoldy написа:
mmirchev71 написа:Какви са условията за там колега :D :D :D
Няма условия -държавен водоем,стопанисва се от местната ловна дружинка доколкото знам,известно количество шарани майки 5+,масови -1 до 3 кг..малко амур и някой друг толостолоб.Това е !
Страшно живописно изглежда. И е достатъчно само да имаш риболовен билет? :?:
Изображение
ribolovecaruse
научил се да хвърля
научил се да хвърля

спецялно за всички русенски рибари

Мнение от ribolovecaruse »

колеги в неделя 27.09.2009 ще се проведе састезанието по спининг риболов организирано от елитния въдичарски магазин ''Суния дунав'' а ето и малко подробности за които се интересуваБат Суни написа:
Здравейте,приятели!

Най-официално каня всички спинингисти или всички, които желаят на ,,Синия Дунав,, OPEN 27.09.2009 от 8:30 часа на Мартен (същото място)

И тази година съм се подготвил да посрещна всички гости с приятни изненади и много добри настроения.

Големия трофей ще бъде купата на магазин ,,Синия Дунав,, . Ще има награди от първо до шесто място.

Новото в тази година е купа за най-възрастен риболовец и малка купа за най-млад риболовец. Наградите ще бъдат супер. За сега ще ги запазя в тайна.

Ще бъдат организирани демонстрации на супер модели пръчки и макари и др.Всеки ще има възможност да ги бутне и по този начин да разбера за какво става дума.

Благодаря на всички предварително!

BATSUNI http://www.siniadunav.com
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Градски Павката е пуснал цяла тема за това.Който иска да да дойде аз съм там с щерката. :D
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
ribarq92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarq92 »

охаааа добре звучи ама май тая година ще се наложи да го пропусна :oops: Че трофейните шарани на Текето ме зовът :lol: :lol: :lol:
Аватар
nikikati
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nikikati »

ribarq92 написа:... Че трофейните шарани на Текето ме зовът :lol: :lol: :lol:
Че останаха ли? :roll:
Шаранът не ти гледа такъмите!

CATCH & RELEASE
ribarq92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarq92 »

nikikati написа:
Има Има ама не са в изобилие :oops: В четвъртък е извадена една 13-ка и още докато е извадена е заминала в фризера .... :evil: :evil: :evil:
Аватар
nikikati
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nikikati »

ribarq92 написа:
nikikati написа:
Има Има ама не са в изобилие :oops: В четвъртък е извадена една 13-ка и още докато е извадена е заминала в фризера .... :evil: :evil: :evil:
Точно това имах предвид! :evil:
Шаранът не ти гледа такъмите!

CATCH & RELEASE
Аватар
Em1l
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Em1l »

Малко инфо за Дунав.В понеделник отидох да разцъкам на плувка под хотел Рига.Отидох към 6.30 и се учудих защото имаше около 15 човека.Застанах до тях и почнаха да излизат платички с размера на кутия цигари.Стана към 8 стъмни се и почнаха да иизлизат големи колкото шамар и повече.Аз захраних с трошки и мои домашни миксове и пред мен тръгнаха едни скобари към 25см дядовците ме гледаха страшно пък преди това говореха че не бутал вечер.Мислех да си тръгна към 10 но рибата тръгна и останах до 1.30.Знам че ще кажете че е забранено но аз като си тръгвах идваха хората което много ме учуди.Имаше в водата около 25 ампули.Накрая си светнах фенера обрах 2 едри платики и около 7 скобара и с високо вдигнат живарник пуснах малките платики и се почна що не ги даде защо ловиш даи ги аз щех да ги взема а те платиките като кутия цигари.Накрая казах че нощния риболов е забранен и затова ги пускам опитах се да ги завъртя нещо ама не се получи.И си заминах а имаше колеги до понтоните които постоянно има звъняха дънарките.

Малко се поувлякох стана като разказ.Надявам се да съм бил полезен.
simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Неска 2вулитрова щука,обаче не успях да я извадя!
Мооооооооооореееееееееееееееееее голям кеффффффффф!

Исключителен удар и яко развиване на аванс,но последния го стегнах и мамата,мамата...............................................
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”