Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Дунав-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
Re: Дунав-всичко за и по реката
Ами да ти кажа и по-близко и на около 50те метра хвърлях и все си вадех треволяк 

Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Един мои колега на Горни вадин Два шарана около 3;3.5 кг лично ги видях и бях там до него

Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Някой знае ли , дали излиза скумрия все още.Района на Вадин ме интересува по- скоро.Благодаря предварително!
Излиза ,но доста слабо. Дори и мрежарите се оплакват ,че е понамаляла.gotzyss написа:Някой знае ли , дали излиза скумрия все още.Района на Вадин ме интересува по- скоро.Благодаря предварително!
- begleca_sv
- кандидат преподавател
още 2 3 дни и ще се размъти пак идва покачване .........
Обичам природата, но не само на картинка !!!
Благодаря ти , те мрежарите там мрънкаха че няма и преди 3 седмици когато врешеmartineti написа:Излиза ,но доста слабо. Дори и мрежарите се оплакват ,че е понамаляла.gotzyss написа:Някой знае ли , дали излиза скумрия все още.Района на Вадин ме интересува по- скоро.Благодаря предварително!
Сега се прибирам от Горни вадин. Капо ла гранде!!! Единствено снощи едно соме около 2-2.5 кг. Говорих с рибарите под нас те седяха от 25ти и нямат нищо. Колегите над над за 4 дена също. Само единият ден спасили положението с таранки на качамак и скобари в бързея под селото. Царевици, червеи, попови прасета, рибки, пиявици.......аромати всякакви и никакви резуълтати. Днес се чух с един приятел от Байкал там е същата работа ходили са на кльонк и нищо. Някакви хора на острова също са капотирали.
- io6kata
- вече хвърля и на тежко
Днес минавах покрай Оряхово та говорих с едни момчета , които са заседнали от първи до днес нямат нито една уловена риба , но днес сутринта са изтарвали един амур.Ама хубавите места са под водата и е едно гъцкане между храстите ...
-
- ще става разбирач
Да ви се похваля и аз 4 дена на Дунава като главната ни цел бяха шараните и амурите и НИщо!!!! Прави ми впечатление че водата пада а се мъти...
- jasonsmith
- разбира нещата
Аз пък съм свидетел за няколко "беламура", като единия го извадиха пред мен, даже аз помогнах малко! Става въпрос за 7 кг. Също разбрах за пълнени чували и раздавани на прасета скобари по време на забраната, по 50 кг. на човек.. Ние разбира се, хванахме само една деверига и един скобар на мамката и нищо на дънните, въпреки че бяхме на хранено място. Общо взето, доста труден риболов. Става въпрос за района на село Кутово.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
To и ние бяхме там, резултатът е описан тукjasonsmith написа:Аз пък съм свидетел за няколко "беламура", като единия го извадиха пред мен, даже аз помогнах малко! Става въпрос за 7 кг. Също разбрах за пълнени чували и раздавани на прасета скобари по време на забраната, по 50 кг. на човек.. Ние разбира се, хванахме само една деверига и един скобар на мамката и нищо на дънните, въпреки че бяхме на хранено място. Общо взето, доста труден риболов. Става въпрос за района на село Кутово.

Що не си свиркал, че да пием по бира?

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кире по това време джасо беше при менеGODzillata написа:To и ние бяхме там, резултатът е описан тукjasonsmith написа:Аз пък съм свидетел за няколко "беламура", като единия го извадиха пред мен, даже аз помогнах малко! Става въпрос за 7 кг. Също разбрах за пълнени чували и раздавани на прасета скобари по време на забраната, по 50 кг. на човек.. Ние разбира се, хванахме само една деверига и един скобар на мамката и нищо на дънните, въпреки че бяхме на хранено място. Общо взето, доста труден риболов. Става въпрос за района на село Кутово.http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=64039.

Риболовци.
Колегите от Русе . Можете ли да ми кажете нещо за местата около старата помпена станция
- jasonsmith
- разбира нещата
GODzillata написа: To и ние бяхме там, резултатът е описан тукhttp://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=64039.
Аз даже те видях у неделята, бехте паркирали в първото село след Видин посока Кутово, и пиехте нещо на самия път. Ама бързах за Огоста и нямах време да спирам