Дунав-всичко за и по реката

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Re: Дунав-всичко за и по реката

Мнение от martineti »

Ами да ти кажа и по-близко и на около 50те метра хвърлях и все си вадех треволяк :(
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
bojko3960
новобранец
новобранец

Мнение от bojko3960 »

Един мои колега на Горни вадин Два шарана около 3;3.5 кг лично ги видях и бях там до него
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от martineti »

:lol: пак съм изпуснал.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Аватар
gotzyss
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gotzyss »

Някой знае ли , дали излиза скумрия все още.Района на Вадин ме интересува по- скоро.Благодаря предварително!
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от martineti »

gotzyss написа:Някой знае ли , дали излиза скумрия все още.Района на Вадин ме интересува по- скоро.Благодаря предварително!
Излиза ,но доста слабо. Дори и мрежарите се оплакват ,че е понамаляла.
Аватар
begleca_sv
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от begleca_sv »

още 2 3 дни и ще се размъти пак идва покачване .........
Обичам природата, но не само на картинка !!!
Аватар
gotzyss
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gotzyss »

martineti написа:
gotzyss написа:Някой знае ли , дали излиза скумрия все още.Района на Вадин ме интересува по- скоро.Благодаря предварително!
Излиза ,но доста слабо. Дори и мрежарите се оплакват ,че е понамаляла.
Благодаря ти , те мрежарите там мрънкаха че няма и преди 3 седмици когато вреше
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от martineti »

Сега се прибирам от Горни вадин. Капо ла гранде!!! Единствено снощи едно соме около 2-2.5 кг. Говорих с рибарите под нас те седяха от 25ти и нямат нищо. Колегите над над за 4 дена също. Само единият ден спасили положението с таранки на качамак и скобари в бързея под селото. Царевици, червеи, попови прасета, рибки, пиявици.......аромати всякакви и никакви резуълтати. Днес се чух с един приятел от Байкал там е същата работа ходили са на кльонк и нищо. Някакви хора на острова също са капотирали.
Аватар
io6kata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от io6kata »

Днес минавах покрай Оряхово та говорих с едни момчета , които са заседнали от първи до днес нямат нито една уловена риба , но днес сутринта са изтарвали един амур.Ама хубавите места са под водата и е едно гъцкане между храстите ...
tenesista_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tenesista_ »

Да ви се похваля и аз 4 дена на Дунава като главната ни цел бяха шараните и амурите и НИщо!!!! Прави ми впечатление че водата пада а се мъти...
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

Аз пък съм свидетел за няколко "беламура", като единия го извадиха пред мен, даже аз помогнах малко! Става въпрос за 7 кг. Също разбрах за пълнени чували и раздавани на прасета скобари по време на забраната, по 50 кг. на човек.. Ние разбира се, хванахме само една деверига и един скобар на мамката и нищо на дънните, въпреки че бяхме на хранено място. Общо взето, доста труден риболов. Става въпрос за района на село Кутово.
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

jasonsmith написа:Аз пък съм свидетел за няколко "беламура", като единия го извадиха пред мен, даже аз помогнах малко! Става въпрос за 7 кг. Също разбрах за пълнени чували и раздавани на прасета скобари по време на забраната, по 50 кг. на човек.. Ние разбира се, хванахме само една деверига и един скобар на мамката и нищо на дънните, въпреки че бяхме на хранено място. Общо взето, доста труден риболов. Става въпрос за района на село Кутово.
To и ние бяхме там, резултатът е описан тук :arrow: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=64039.
Що не си свиркал, че да пием по бира? :drinkers:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
lusienn

Мнение от lusienn »

GODzillata написа:
jasonsmith написа:Аз пък съм свидетел за няколко "беламура", като единия го извадиха пред мен, даже аз помогнах малко! Става въпрос за 7 кг. Също разбрах за пълнени чували и раздавани на прасета скобари по време на забраната, по 50 кг. на човек.. Ние разбира се, хванахме само една деверига и един скобар на мамката и нищо на дънните, въпреки че бяхме на хранено място. Общо взето, доста труден риболов. Става въпрос за района на село Кутово.
To и ние бяхме там, резултатът е описан тук :arrow: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=64039.
Кире по това време джасо беше при мене :D Предадох му мойто място за риболов.Ма гледам не се спира от риболов,има време лови :P
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
acho92
новобранец
новобранец

Мнение от acho92 »

Колегите от Русе . Можете ли да ми кажете нещо за местата около старата помпена станция
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

GODzillata написа: To и ние бяхме там, резултатът е описан тук :arrow: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=64039.

Аз даже те видях у неделята, бехте паркирали в първото село след Видин посока Кутово, и пиехте нещо на самия път. Ама бързах за Огоста и нямах време да спирам :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”