Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Според мен колегата го посочи като плюс, че се следи стриктно, а не като съжаление, че не може да крадне нещо. Може и аз да греша де. Най-добре той да уточни.
-
- научил се да хвърля
Меду другото вчера (неделя) на Засмяно на 3 човека 12 каракуди общо, много вятър дъжд и сняг дори. Колеги споделиха че в събота е кълвяла много по-добре.
ПАЗЕТЕ ПРИРОДАТА ЧИСТА!
Моля , придържайте се към темата за "Информация за водоемите" тука не е чат ,нито "Разни" 

-
- новобранец
Точно това имах впредвид. Няма значение, просто имах желание да дам информация за водоема и то, колкото се може по пълна.NikiStoianov написа:Според мен колегата го посочи като плюс, че се следи стриктно, а не като съжаление, че не може да крадне нещо. Може и аз да греша де. Най-добре той да уточни.
някои инфо за левски няма ли?
В чакането му е майката!!!
Преди три дни минах от там ,нямаше никой на язовира само пазачите .Питах дали са ходилиtomata82 написа:някои инфо за левски няма ли?
хора и дали са хванали нещо ,казаха че предната събота е имало 4-5 човека ,но никой нищо не хванал .Може би още е студено ,пък може на рибите да са им поникнали криле

-
- научил се да хвърля
Засмяно-големия е даден на концесия. От вчера двама пазванти обикалят и взимат от хората по 7лв. Нищо не е зарибено само голи обещания от пазачите за бъдещо зарибяване. Излиза само дребна каракуда. Пътя е отвратителен. Скоро не смятам да ходя там за съжаление.
ПАЗЕТЕ ПРИРОДАТА ЧИСТА!
- vladofommi
- вече хвърля и на тежко
Току що се прибирам от калиманци
.Ма тя таксата верно 15лв.вече.Били зарибява ли затуй.Зарибява ли ама само шаранета по 200-300 грама.Иначе излиза по някое друго шаранче около половинката и ситна червеноперка.Водата беше студена и може би заради това не се получи читав риболов,но по натам сигурно пак ще го проверя.Аз да питам,брестак-големия дали ще работи през забраната?

единственото хубаво нещо на риболова във варненска област е темата във форума
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Големия на Брестак тази година може би изобщо няма да работи, не само през забраната,но и след това. Това е по предварителна информация, която смятам да проверя като имам път натам и ще пиша.
ПП. След доста изписани неща за Тръстиково, някой знае ли все пак ще го отварят ли тази година и какви ще са в крайна сметка условията.
ПП. След доста изписани неща за Тръстиково, някой знае ли все пак ще го отварят ли тази година и какви ще са в крайна сметка условията.
По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.

- maljak
- вече хвърля и на тежко
здравейте колеги-бях поканен на откриването на един язовир които се намира по пътя варна-шумен,а по-точно селото се казва лиси връх.язовирчето се вижда от пътя и не е много голямо -около 50-60 декара.зарибен е с шаран,амур,толостолоб а скоро ще има и щуклета в него,арендатора му е много точен и коректен , таксата риболов е 15 лева и се лови само през светлата част на деня.по думите на собственика рибите са до 10 килограма,ние успяхме да извадим един 7,500 и доста по 1-2,големите риби задължително се връщат във водата,а малките се взимат.ако някои иска тел на арендатора -моля на лично
ето и няколко снимки

ето и няколко снимки

Колега къде са рибите 

-
- ще става разбирач
Красив водоем! Само че село Лиси връх според bgmaps е на 97км от Варна и се намира на север от Каспичан. За същото ли става въпрос?
Колега , дай инфо за пътя добър ли е за лека кола,при дъжд има ли излизане ,дават ли колата да е до теб ?
става въпрос за Лиси връх.......и някой ако знае нещо за Тръстиково да пише