Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Има ли гъбари?
Модератор: dantho.mihov
- trepachoo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Има ли гъбари?
Бе то с тее гъби стана по-страшно от рибите!!!Вече се крием къде сме откъснали 2 треволяка!малееее....малееееее.....Аре утре ще си похвана някоя мрена за утеха 

- gogobogo
- кандидат преподавател
Днес риба не хванах но намерих тези на едно поле.
Ставт ли за ядене и какви са?

КЕФА ЦЕНА НЯМА.
-
- ще става разбирач
да така е но и ти ако беше на моето място едва ли ще6е да кажеш.незнам за кво се сърдиш!написал съм ти ясно търсиш салкъмови гори4ки добре огрявани от слънцето гъбите наи често са в покраинините и обикаляне му е маиката.без лоши чувстваtrepachoo написа:Бе то с тее гъби стана по-страшно от рибите!!!Вече се крием къде сме откъснали 2 треволяка

заимало са е едно немане
охооо ливаден пачи крак.ако няма да ги ядеш......gogobogo написа:Днес риба не хванах но намерих тези на едно поле.

за гъби съм
- trepachoo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колега - никви лоши мисли не съм имал-сори
Днеска набрах около 4 килца сърнели и съм крайно доволен!Най-послее!
Между другото и аз набрах от този "ливаден пачи крак"-тъкмо си мислех да мъча да кача снимка
Вкусно ли е тва чудо и как да го приготва? 

Между другото и аз набрах от този "ливаден пачи крак"-тъкмо си мислех да мъча да кача снимка

любимата ми гъба.без двойник и страхотни вкусови качества.просто пържи с масълце или в тавичка със сирене и яйце.НАЗДРАВЕtrepachoo написа:Колега - никви лоши мисли не съм имал-сори![]()
Между другото и аз набрах от този "ливаден пачи крак"-тъкмо си мислех да мъча да кача снимкаВкусно ли е тва чудо и как да го приготва?
за гъби съм
- trepachoo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ами не посмях да ги ям-изхвърлих ги
все пак не ги познавам.....Иначе сърнелите.....малееее 2 дена ям от тях и днеска последните ще приготвя.....оф аре ,че мъ цепи тиквата и легам.... 

Също е хубаво да се добави лук и малко мащерка към пачикрацитеzastava написа:любимата ми гъба.без двойник и страхотни вкусови качества.просто пържи с масълце или в тавичка със сирене и яйце.НАЗДРАВЕtrepachoo написа:Колега - никви лоши мисли не съм имал-сори![]()
Между другото и аз набрах от този "ливаден пачи крак"-тъкмо си мислех да мъча да кача снимкаВкусно ли е тва чудо и как да го приготва?

колега из доста обикалях местата около Плевен кадето миналата година имаше много много гъби но сега не видях нито една и аз съм на мнение че тази година няма да има никакви гъби.дано да грешаgrizmin написа:Мечката разправяла на всички ,че тая година ще има МНОООГО дренки....
попитали я от къде е толкова сигурна,а тя отговорила :
- Ами ... много ми се ядат.....
Те така и с нашти гъби...цяла година им се точа като авренски нож по тротоар пък то...Мъдягоди,дет вика шурито...

Е кво повече да иска човек
НИКОГА НЕ БЕРА ГЪБИ ЗА ДА ПРОДАВАМ.
Кое кое ... че не разбрахiph написа:На място казано
НИКОГА НЕ БЕРА ГЪБИ ЗА ДА ПРОДАВАМ.
-
- ще става разбирач
утре до обяд съм на работа и след това газ за гъби да откъсна последните сърнелки за тая година.ще пиша резултата
заимало са е едно немане
- trepachoo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
ще те изпреваря ....chema154 написа:утре до обяд съм на работа и след това газ за гъби да откъсна последните сърнелки за тая година.ще пиша резултата

-
- ще става разбирач
но аз ще намеря повечеtrepachoo написа:ще те изпреваря ....chema154 написа:утре до обяд съм на работа и след това газ за гъби да откъсна последните сърнелки за тая година.ще пиша резултата![]()
![]()

заимало са е едно немане
- trepachoo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
chema154 написа:но аз ще намеря повечеtrepachoo написа:ще те изпреваря ....chema154 написа:утре до обяд съм на работа и след това газ за гъби да откъсна последните сърнелки за тая година.ще пиша резултата![]()
![]()
![]()