Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: около Бургас ????
Еми така е...пак като си я намерил е добре.Много е непредвидима тая ГрудовскаТАРАЛЕЖ написа: Вчера я намерих на 100-200 м нагоре от това място.Не дава да пуснеш! Гол след гол..
Обаче от тея измислени уклейки,които се завъдиха от 1-2 години,бельовицата не може да се вреди!Имах само 3-4 добри риби! Всичко друго гаден уклей..

-
- новобранец
колеги къде да отида за скариди около Бургас?
Ще кажете сега че баш аз бат' ви Пешо-каридата незнае къде има скариди ама .. все пак ако някоой знае някой тайно място за кариди ще черпим.
Ще кажете сега че баш аз бат' ви Пешо-каридата незнае къде има скариди ама .. все пак ако някоой знае някой тайно място за кариди ще черпим.
-
- кандидат преподавател
Пешо тук си говорим за сладководен риболов ,налиПешо-старата скарида написа:колеги къде да отида за скариди около Бургас?

- ivalpetkov
- разбира нещата
малко инфо от 14.50 днес-обекта е шлюзите-меден рудник...около 15 парашутиста,риба 5-6 таранки...шлюзите са отворени......на дигата на мандрата-няма никой...ами това е репортажа от 8.02.2011.-дано пак не засегна някой,и да не ме изтрият за нещо 

здравейте, моля за малко инфо за речен риболов около Бургас (до 50 - 60 км.) - кефал, скобар, морунаж! предварително благодаря!
Колега,прочети последните няколко страници от темата и ще ти стане ясно къде и каквоltb написа:здравейте, моля за малко инфо за речен риболов около Бургас (до 50 - 60 км.) - кефал, скобар, морунаж! предварително благодаря!

Скобар по нашите ширини за жалост няма,но кефал и морунаж има.Може да се ориентираш към Грудовска или Факийска.В последно време това са едни от най-посещаваните реки

- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

-
- ще става разбирач
Здравейте колеги от Бургас ,как е дереджето по вашия край -Грудовска , Константиново , Тръстиково , драснете по някой ред ако обичате ?
Някой знае ли какво е положението на р. Ахелой?
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
-
- и господ не е толокова добър
Tрагично от към кефал и таранка.Щуки рядко и малкиf1team написа:Някой знае ли какво е положението на р. Ахелой?

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
липсата на каракуда и кефел има ли нещо общо с щуката или просто не им е времето?
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
- ivalpetkov
- разбира нещата
а на Лъка как е положението - съществува ли още това хубаво гиолче
а те май там са две но съм ходил преди година... 

-
Времето е един фактор.Главната причина е друга.Хора от други краища на България са хвърляли вечер мрежи, това инфо от друг човек, но съм склонен да вярвам.Понеже има доста измет която обикаля уж да търси работа по-черноморието а те търсят какво да откраднат и какви поразии да направят.f1team написа:липсата на каракуда и кефел има ли нещо общо с щуката или просто не им е времето?

Не са само нашите. Навсякъде за ИАРА работят измекяри, особено сред горските, пъдарите или както там им се казва.snegk написа: Обаче най-голямата измет са част от ИАРА Бургас
А на реката къде има дащни места освен до Ахелой. Никога не съм ловил на нея, а ми се иска да я сефтосам.
-
Oт Ахелой хващаш пътя за Тънково, на излизане от Ахелой има цехове за преработка на мрамор и бетонови изделия, след тях в ляво по- черен път и стигаш до реката, от там нагоре търсиш вировете.И малко по-нагоре след гробищата има асфалтиран път който стига до реката, от там може надолу, може и на горе по-реката.