Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- Vid
- кандидат преподавател
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Форума е интересен за пенсионери като нас
Преди време влизах тук за да поема опит или споделя такъв, щото тогава беше: ебем-ходим за риба, после пак ебем...., а сега от работа почти не остава време ни за риба, ни за ебане... И като ми свърши работния ден, ей по това време си сипвам една МП и се забавлявам във форума. Жалко, че всички вече са заспали...

Преди време влизах тук за да поема опит или споделя такъв, щото тогава беше: ебем-ходим за риба, после пак ебем...., а сега от работа почти не остава време ни за риба, ни за ебане... И като ми свърши работния ден, ей по това време си сипвам една МП и се забавлявам във форума. Жалко, че всички вече са заспали...

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Аааа,
Vid ме разби с този пост
!
Нищо де, то и "пенсионерите" сме живи хора, и ние душа носим
!
Vid ме разби с този пост

Нищо де, то и "пенсионерите" сме живи хора, и ние душа носим

- stonetales
- разбира нещата
Абе, не бях заспал, ала забавлявах туристето, че само си търсят компания за пиьенье.
И да се върне Инку, ще е вече друг човек - на този му етап от развитието тук всичко му е изчерпано. Та той мина от етап на пълното Ми отрицание, до етап на пълно приемане на темата и споделяне дори на интимни подробности.
Наситено му е с тая тема за момента и си търси интересното по друго места. Нещо беше писал за някакви панзер теми някъде - знае ли човек какви тръпки го тресат сега?:)
Всички се променяме, всичко се променя и това е най-красивото на този свят. В противен случай рано или късно ще се стигне допълен ступор.
Вид - мисля си, че пенсионерите са хората, които цял живот са се стремили към това.
В моите сметки няма място за милостиня от държавата и по тази причина не се изживявам като такъв.
А първата снимка от последния пост на Люсс ме разби:)
И да се върне Инку, ще е вече друг човек - на този му етап от развитието тук всичко му е изчерпано. Та той мина от етап на пълното Ми отрицание, до етап на пълно приемане на темата и споделяне дори на интимни подробности.
Наситено му е с тая тема за момента и си търси интересното по друго места. Нещо беше писал за някакви панзер теми някъде - знае ли човек какви тръпки го тресат сега?:)
Всички се променяме, всичко се променя и това е най-красивото на този свят. В противен случай рано или късно ще се стигне допълен ступор.
Вид - мисля си, че пенсионерите са хората, които цял живот са се стремили към това.
В моите сметки няма място за милостиня от държавата и по тази причина не се изживявам като такъв.
А първата снимка от последния пост на Люсс ме разби:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
Future brain Каменарски,към средата на месеца може да бръмча към Царево.Помощ за туристките ?
Днеска скъсах уклея и кефалчетата на Панчеревското езеро.Некакви куки се помъчиха да ма пързалят но околоМръстното,ма дълго гледаха жално след колата кат разбраха ,че няма да ги огрее.Последният дето само не застана мирно
Мисля да си отпразнувам 50 год. юбилей към Смолян,ма ще е потайно ,че местния вожд Инку ми има зъб. 

-
- кандидат преподавател
Горещо се моли наистина да се получи тайно...че тук нашите куки са истински"индианци" и с голям кеф ще ти развалят кефа баш на юбилея
.Никакъв зъб ти нямам,ама ако се "осветиш",ще изкараш празника плюс още две денощия в самота на много романтично място -ареста ни е в една дълбока клисура навътре в планината по пътя за с.Мугла...

Ако знаеш колко са се пробвали да ма карат да се чуствам "самотен"INCUBUS написа:Горещо се моли наистина да се получи тайно...че тук нашите куки са истински"индианци" и с голям кеф ще ти развалят кефа баш на юбилея.Никакъв зъб ти нямам,ама ако се "осветиш",ще изкараш празника плюс още две денощия в самота на много романтично място -ареста ни е в една дълбока клисура навътре в планината по пътя за с.Мугла...

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Скука ма е обзела,вкарал съм пет Финландии с лимонче и лед ,гарнирани с мнооооого рибни деликатеси,салатки и пр.Иначе не обичам и аз фотосите,нещо мноогу ма възнасят - почнаха крилца да ми никнат - сутрин жената не може да изтупа перушината от чаршафитеINCUBUS написа:Тц-тц!

- G.Petkov
Ма гледам, че и нашта тема "задобря"
!
Връщат се старите кадри
,
Ще вземе да излезе Vid да излезе прав, че сме се събрали само кандидат - пенсии, въпреки че някой от нас са много яки
!
Аз, например вече пет "Финландии" не мога да "вкарам" по никакъв начин, освен ако не почна от сутринта.
Въпреки, че май излъгах - на "ол инклузив" го постигам този резултат, ама там е място за почивка и всякакви излишества
!
Главно алкохолни, де !
Той - Vid, като по-млад още е в този етап -
Рядко нещо друго
!

Връщат се старите кадри

Ще вземе да излезе Vid да излезе прав, че сме се събрали само кандидат - пенсии, въпреки че някой от нас са много яки

Аз, например вече пет "Финландии" не мога да "вкарам" по никакъв начин, освен ако не почна от сутринта.
Въпреки, че май излъгах - на "ол инклузив" го постигам този резултат, ама там е място за почивка и всякакви излишества

Главно алкохолни, де !
Той - Vid, като по-млад още е в този етап -
Ама идва времето, когато почнах да предпочитам - риба - риба - питие !Vid написа:.... щото тогава беше: ебем-ходим за риба, после пак ебем...
Рядко нещо друго

- stonetales
- разбира нещата
Еййййй - като ги наизвадите тия огнестрелни играчки, и като започнете да се стреляте с тях:)
Че и моделите да сравнявате:)
Тъцъ-цъцъ - обади се кат се излундзиш насам и наистина се пази по региона, щот стотици книжки вече
са на трупчета напоследък:)
Георге - 4 ги докарвам с кеф, ала плодови, по - нататък ми става скучно, ако съм сам:)
Айде и аз с артилерията.......започнах:)
Че и моделите да сравнявате:)
Тъцъ-цъцъ - обади се кат се излундзиш насам и наистина се пази по региона, щот стотици книжки вече
са на трупчета напоследък:)
Георге - 4 ги докарвам с кеф, ала плодови, по - нататък ми става скучно, ако съм сам:)
Айде и аз с артилерията.......започнах:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
Кире мъцни нещо за риболова бе-пусни снимка.Тия Дъртаняните,минават на тема къде не ми е интересна та ги отсвирвам.Та ти кво ше кажеш
Ако им е жега да се разходат в парка или по крайбрежната пътека
Е един хишнически поглед
Айде отивам на барбекюто и разходка в парка. 

Риболовци.
- G.Petkov
Годзилата може би сега се топи в морето и ни е "отсвирил" и той
!
Не мога да позная от къде са ти крайречните снимки, но крайбрежната алея в гр.Видин и прилежащия до нея парк са много хубави, много отдавна, навремето са го създавали с помоща и на австрийски градинари и паркостроители!
Ама е било наистина отдавна, когото Видин е бил цветущ пристанищен град с активна търговия и разбира се - голям културен център.
А сега - чудовищна емиграция, демографски взрив на индобългарите и 75% безработица !
Абе Люсиене,
Ти какво имаш против "дъртаняните", а
?
И кога ще кихнеш нещо за дигата на Язовира ?

Не мога да позная от къде са ти крайречните снимки, но крайбрежната алея в гр.Видин и прилежащия до нея парк са много хубави, много отдавна, навремето са го създавали с помоща и на австрийски градинари и паркостроители!
Ама е било наистина отдавна, когото Видин е бил цветущ пристанищен град с активна търговия и разбира се - голям културен център.
А сега - чудовищна емиграция, демографски взрив на индобългарите и 75% безработица !
Абе Люсиене,
Ти какво имаш против "дъртаняните", а

И кога ще кихнеш нещо за дигата на Язовира ?
Във Видин не съм ходил никога,минавал съм само по ферибота ама беше преди 25 години.Индийци има доста и в Германия,както и китайци-много повече от колкото са при нас.Ама тука нещо се правите на полицейска академия и не сте интересни
Значи харесвам дъртаняни къде ходат по планините и за риба-по готини са.

Риболовци.
Я малко да отклоним вниманието
Е тия ги помня кога бях 2ри клас-лагерници
малко по- късно,даваха испанския филм за деца и възрастни Синьо лято
В нашия вариянт гледахме Васко да гама от село Рупча.Та главния герой ми беше съученик до 3ти клас.Е такова колело ми купиха за 86лв тогавашни пари-почти цяла месечна заплата.

Риболовци.

Риболовци.