Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от Vid »

Форума е интересен за пенсионери като нас :lol:
Преди време влизах тук за да поема опит или споделя такъв, щото тогава беше: ебем-ходим за риба, после пак ебем...., а сега от работа почти не остава време ни за риба, ни за ебане... И като ми свърши работния ден, ей по това време си сипвам една МП и се забавлявам във форума. Жалко, че всички вече са заспали... :( :(
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

Аааа,
Vid ме разби с този пост :lol: :lol: :lol: !

Нищо де, то и "пенсионерите" сме живи хора, и ние душа носим :D !
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

Абе, не бях заспал, ала забавлявах туристето, че само си търсят компания за пиьенье.

И да се върне Инку, ще е вече друг човек - на този му етап от развитието тук всичко му е изчерпано. Та той мина от етап на пълното Ми отрицание, до етап на пълно приемане на темата и споделяне дори на интимни подробности.

Наситено му е с тая тема за момента и си търси интересното по друго места. Нещо беше писал за някакви панзер теми някъде - знае ли човек какви тръпки го тресат сега?:)

Всички се променяме, всичко се променя и това е най-красивото на този свят. В противен случай рано или късно ще се стигне допълен ступор.

Вид - мисля си, че пенсионерите са хората, които цял живот са се стремили към това.

В моите сметки няма място за милостиня от държавата и по тази причина не се изживявам като такъв.

А първата снимка от последния пост на Люсс ме разби:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
tct

Мнение от tct »

Future brain Каменарски,към средата на месеца може да бръмча към Царево.Помощ за туристките ? :wink:Днеска скъсах уклея и кефалчетата на Панчеревското езеро.Некакви куки се помъчиха да ма пързалят но околоМръстното,ма дълго гледаха жално след колата кат разбраха ,че няма да ги огрее.Последният дето само не застана мирно :lol: Мисля да си отпразнувам 50 год. юбилей към Смолян,ма ще е потайно ,че местния вожд Инку ми има зъб. :lol:
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Горещо се моли наистина да се получи тайно...че тук нашите куки са истински"индианци" и с голям кеф ще ти развалят кефа баш на юбилея :lol: .Никакъв зъб ти нямам,ама ако се "осветиш",ще изкараш празника плюс още две денощия в самота на много романтично място -ареста ни е в една дълбока клисура навътре в планината по пътя за с.Мугла...
tct

Мнение от tct »

INCUBUS написа:Горещо се моли наистина да се получи тайно...че тук нашите куки са истински"индианци" и с голям кеф ще ти развалят кефа баш на юбилея :lol: .Никакъв зъб ти нямам,ама ако се "осветиш",ще изкараш празника плюс още две денощия в самота на много романтично място -ареста ни е в една дълбока клисура навътре в планината по пътя за с.Мугла...
Ако знаеш колко са се пробвали да ма карат да се чуствам "самотен" :mrgreen:Добре дошъл отново.Много продажни задници има в нашенско,преди да те "поканят" на "гости" някой сладур вземе та ти се обади :wink: Гот е да се опазиш да не ти пресекът белтъка,тръпка трябва да има. :drinkers:Обичам романтиката - ако имате някоя кака в униформа върхът ща да е :D Stone .......появи ли се плячката се появява и хищникът. :D
P6261813.JPG
Ето ти една "енергийна картина" и си представи ,че съм някъде там :D
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Тц-тц!
tct

Мнение от tct »

INCUBUS написа:Тц-тц!
Скука ма е обзела,вкарал съм пет Финландии с лимонче и лед ,гарнирани с мнооооого рибни деликатеси,салатки и пр.Иначе не обичам и аз фотосите,нещо мноогу ма възнасят - почнаха крилца да ми никнат - сутрин жената не може да изтупа перушината от чаршафите :lol:Не взимай нещата на вътре. :D
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Ма гледам, че и нашта тема "задобря" :lol: !

Връщат се старите кадри :lol: ,
Ще вземе да излезе Vid да излезе прав, че сме се събрали само кандидат - пенсии, въпреки че някой от нас са много яки :D !
Аз, например вече пет "Финландии" не мога да "вкарам" по никакъв начин, освен ако не почна от сутринта.
Въпреки, че май излъгах - на "ол инклузив" го постигам този резултат, ама там е място за почивка и всякакви излишества :lol: !
Главно алкохолни, де !

Той - Vid, като по-млад още е в този етап -
Vid написа:.... щото тогава беше: ебем-ходим за риба, после пак ебем...
Ама идва времето, когато почнах да предпочитам - риба - риба - питие !
Рядко нещо друго :D !
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

Еййййй - като ги наизвадите тия огнестрелни играчки, и като започнете да се стреляте с тях:)
Че и моделите да сравнявате:)

Тъцъ-цъцъ - обади се кат се излундзиш насам и наистина се пази по региона, щот стотици книжки вече
са на трупчета напоследък:)

Георге - 4 ги докарвам с кеф, ала плодови, по - нататък ми става скучно, ако съм сам:)
Айде и аз с артилерията.......започнах:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
lusienn

Мнение от lusienn »

Кире мъцни нещо за риболова бе-пусни снимка.Тия Дъртаняните,минават на тема къде не ми е интересна та ги отсвирвам.Та ти кво ше кажеш :D Ако им е жега да се разходат в парка или по крайбрежната пътекаИзображение Изображение Изображение Изображение Е един хишнически поглед :P Изображение Айде отивам на барбекюто и разходка в парка. :drinkers:
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Годзилата може би сега се топи в морето и ни е "отсвирил" и той :D !
Не мога да позная от къде са ти крайречните снимки, но крайбрежната алея в гр.Видин и прилежащия до нея парк са много хубави, много отдавна, навремето са го създавали с помоща и на австрийски градинари и паркостроители!
Ама е било наистина отдавна, когото Видин е бил цветущ пристанищен град с активна търговия и разбира се - голям културен център.
А сега - чудовищна емиграция, демографски взрив на индобългарите и 75% безработица !

Абе Люсиене,
Ти какво имаш против "дъртаняните", а :D ?

И кога ще кихнеш нещо за дигата на Язовира ?
lusienn

Мнение от lusienn »

Във Видин не съм ходил никога,минавал съм само по ферибота ама беше преди 25 години.Индийци има доста и в Германия,както и китайци-много повече от колкото са при нас.Ама тука нещо се правите на полицейска академия и не сте интересни :P Значи харесвам дъртаняни къде ходат по планините и за риба-по готини са.

Риболовци.
lusienn

Мнение от lusienn »

Я малко да отклоним вниманието :D Е тия ги помня кога бях 2ри клас-лагернициИзображение малко по- късно,даваха испанския филм за деца и възрастни Синьо лятоИзображение В нашия вариянт гледахме Васко да гама от село Рупча.Та главния герой ми беше съученик до 3ти клас.Е такова колело ми купиха за 86лв тогавашни пари-почти цяла месечна заплата.

Риболовци.
lusienn

Мнение от lusienn »

Изображение Е това беше от гъби,събирани от мен и продавани от дядо ми на женския пазар,иначе си бачкаше в завода.

Риболовци.
Заключено

Обратно към “Разни”