Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Ама Люси,
То засега няма ни риба, ни гъби,
Та сме го ударили само на лакърдии, бре
!
Утре и други ден,
Ако намеря/хвана - нещо ще пусна фото
!
То засега няма ни риба, ни гъби,
Та сме го ударили само на лакърдии, бре

Утре и други ден,
Ако намеря/хвана - нещо ще пусна фото

-
- кандидат преподавател
Полицейщината е истинския живот на българина-без онова, рекламното лустро.Ходенето по планината и за гъби,а и за боровинки,вече не е на българина,а е на "новите европейци".Не знам какво става,ама виждам,че lusienn по всякакъв начин се стреми да остане сам в темата и да се наслаждава на воля на снимките си.Което и затвърждава убеждението ми,че няма смисъл да пиша повече от шест реда понякога в тази тема.И това не е сигурно...
Е това помните .и го
За децата списание разкази в картинки-Дъга-тоест широк спектър на приключения.Снимките ги споделят във фейса 

Риболовци.
- stonetales
- разбира нещата
ХА ХА ХА:)
Люсс - така и така си колоритен в снимки - "би ли бил да бъдеш" така колоритен и в презентация на критериите за класация на дъртаци и дъртаняни фсекакви?:)
И което ми е най - интересно - презентирай ясно и свободно твоята позиция в таз класация. Моля - представи ни я обстойно?:)
ХАХА ХААААААААААААА:)
Ице - не го мисли Люсската - темата се развива съвсем свободно и засега не попада в твоите критерии:)
Люсс - така и така си колоритен в снимки - "би ли бил да бъдеш" така колоритен и в презентация на критериите за класация на дъртаци и дъртаняни фсекакви?:)
И което ми е най - интересно - презентирай ясно и свободно твоята позиция в таз класация. Моля - представи ни я обстойно?:)
ХАХА ХААААААААААААА:)
Ице - не го мисли Люсската - темата се развива съвсем свободно и засега не попада в твоите критерии:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
Той помочкото за младеж май са е взел
Кара някакъв ренесансов пуберитет и любов към комиксите,важно е картинки да има
Дъртаняни
Купило си "детето" фотоапаратче щрака си - ненаиграло се 

- stonetales
- разбира нещата
Стига бре, Тъц:)
Не приляга думата "помочко" на участници в темата, обаче самата дума е Изключителна и Цветиста:)
Откъде го извади тоз речник, такъв един:)
От друга страна, една от снимките на Люсс ми е бацк-граунд на ноутбука - оная с наредените колонки от каменни плочки над едно езеро в Рила:)
Нормално ли е джибре да уври за около седмица - дали от жегата или от друго, ала днес, като вдигнах капака и подпалих запалката, пламъчето изобщо не угасна - газа от ферментацията го нямаше никакъв. И сега съм инсталирал казана на мястото на сача и съм я подкарал:)
Интересен ми е бъдещият коментар на Ицо за думата?:)
Не приляга думата "помочко" на участници в темата, обаче самата дума е Изключителна и Цветиста:)
Откъде го извади тоз речник, такъв един:)
От друга страна, една от снимките на Люсс ми е бацк-граунд на ноутбука - оная с наредените колонки от каменни плочки над едно езеро в Рила:)
Нормално ли е джибре да уври за около седмица - дали от жегата или от друго, ала днес, като вдигнах капака и подпалих запалката, пламъчето изобщо не угасна - газа от ферментацията го нямаше никакъв. И сега съм инсталирал казана на мястото на сача и съм я подкарал:)
Интересен ми е бъдещият коментар на Ицо за думата?:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
Абе пияндурчо-намали водките.аз на вашите години ще дойда вие на мойте неtct написа:Той помочкото за младеж май са е взелКара някакъв ренесансов пуберитет и любов към комиксите,важно е картинки да има
Дъртаняни
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Риболовци.
-
- кандидат преподавател
stonetales,в бъдещите ми "до шест реда", не смятам да коментирам никого и нищо-нито персони,думи,цели мнения или снимки.
Не се бъркай в божиите работи,не знаеш какво ти е писано.Може и да не стигнеш нашите години да не вземеш да се гътнеш скоропостижно.lusienn написа:Абе пияндурчо-намали водките.аз на вашите години ще дойда вие на мойте неtct написа:Той помочкото за младеж май са е взелКара някакъв ренесансов пуберитет и любов към комиксите,важно е картинки да има
Дъртаняни
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- ninastefanina
- сериозен играч
Хмм в каква насока ви се е развила темата.Не може да не се обадя,защото и аз съм към дъртаняните
Още се смея на една дума ,която ми каза един колега тук.

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
- G.Petkov
Баси м....та,
Едва се потушиха страстите в "Излети" и сме на път да си запалим нашата си къщичка
!
Нали се разбрахме тук да е свободна тема, бре !
Всеки да пише за това което го кефи.
Което не ме е интересувало, не съм го чел, пропускам.
Камъка знае, че част от дългите постове въобще не съм ги чел и кво от това - не ми се сърди
!
Аре повече усмивки
!
То верно, че се спече от всякъде, няма екстри! Ама ...
Днес станах в 4.37 !!!!!
Не ми се беше случвало от години
!
Да отида на една река, много тежък/за мен/ преход с багаж и с много надежди, уви .....
Не реализирани - едва успях да хвана към два кг дребна риба - 1 кг костури за мен, изпържен надлежно, и 1 кг баби - за релийз / да се радват мисионерите на новата религия/
!
И си ги снимам релийзите много старателно - преди зимата ще ги публикувам, щото ме ебават, че съм месар от старата школа
!
Което, донякъде е вярно, ама какво да направя като жената обича толкова много риба, ама от трите вида:
-костур
-бяла
-щука
Нали за тези жени живеем - да им доставим удоволствие
!
На тези години - главно гастрономическо
!
Едва се потушиха страстите в "Излети" и сме на път да си запалим нашата си къщичка

Нали се разбрахме тук да е свободна тема, бре !
Всеки да пише за това което го кефи.
Което не ме е интересувало, не съм го чел, пропускам.
Камъка знае, че част от дългите постове въобще не съм ги чел и кво от това - не ми се сърди

Аре повече усмивки

То верно, че се спече от всякъде, няма екстри! Ама ...
Днес станах в 4.37 !!!!!
Не ми се беше случвало от години

Да отида на една река, много тежък/за мен/ преход с багаж и с много надежди, уви .....
Не реализирани - едва успях да хвана към два кг дребна риба - 1 кг костури за мен, изпържен надлежно, и 1 кг баби - за релийз / да се радват мисионерите на новата религия/

И си ги снимам релийзите много старателно - преди зимата ще ги публикувам, щото ме ебават, че съм месар от старата школа

Което, донякъде е вярно, ама какво да направя като жената обича толкова много риба, ама от трите вида:
-костур
-бяла
-щука
Нали за тези жени живеем - да им доставим удоволствие

На тези години - главно гастрономическо

Седим си аз у форума 4 години и гледам все до 200 души на линия
Аз съм се показал,другите не ме вълнуват много кои са.Клетви не правим че се връщат.Елемента пръв ме кълне-а не го търся за неговото мнение какво мисли и така нататък.Като му цъкна на ника да видя кога за последно е писъл-или влизал излиза черта
Е аз му пожелавам да живее по живо и здраво по 7 на мен.А днеска разбрах че на олимпиадата,ще се състезават 5 най добри бегачи-за слава и пари,към 10 милиона долара.Тук славата не струва нито стотинка. 

Риболовци.
- G.Petkov
Много дълго се смях на този лаф на lusienn :lusienn написа:...Тук славата не струва нито стотинка.

Ще добавя само, че и удоволствието от темата, също е безплатно

Затова,
Да се забавляваме !
- ninastefanina
- сериозен играч
И аз горе-долу толкова.С голяма част от форума имах честа да се запозная и да създам добри приятелства.Всичко друго е без значение,дали не те харесва някой,дали те хранят и т.н.lusienn написа:Седим си аз у форума 4 години и гледам все до 200 души на линияАз съм се показал,другите не ме вълнуват много кои са.....
Но тези форуми ни станаха част от ежедневието,и не можем без тях

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
Некой ако търси,запазена лодка с 15 коня двигател за 2700 да ми се помоли учтиво
Ако ми е симпатичен може да го уредим и с бонус

Риболовци.