Разкази за сома от залива на девиците

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Разкази за сома от залива на девиците

Мнение от Troli Rapala »

toci23 написа:
Troli Rapala написа: Не съм убеден,че точно това са биячите! :wink: :drinkers:
Само тех немам оригинал,имам ги правени... :D
Изображение

Този го настъпих в лодката и съм го поправил с вкарване на стоманена игла!Мога да ти го заема за влачене,а пък ти някой твой без да се сменя собствеността! :wink: :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Изображение

С този воблер изпреварих интелектуално Рапала с година-две преди да пуснат червените лопатки!Бях го настъпил и след поправката реших да го заздравя с повечко лак!Не се получи добре,но важното е другото! :wink: :mrgreen: :drinkers:
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Troli Rapala написа:Мосю Кючук,моля да се събудите и да не пишете фантасмагории,щот пред фактите и боговете мълчат! :wink: Водя ви с 1:0 в директен сблъсък,размазах ви двамата фалшиви генерали накуп на Жребеца и Янко е пряк свидетел как Великия дьо Троли ви унижи! :mrgreen: :drinkers:
Приятен ден и дано някога станете толко силни,че да биете в пряк двубой дьо Троли със сом! :shock:
Тролка тва 1:0 как го броиш ..щот тогава бяхме 3 дни а предишните на състезанието те отнесохме като свиня мазен вестник на твой терен ма то на всичките състезания де 8) .
Тосле имам и една 10ка дето ти останих скелета на бивака да си праиш супичка че пак само се разхождаше. А третия случай е с агнето кога гушна петела и кога мойта белка ви нарани сите:lol: :lol: тааа понасрещали сме се и в други директни сблъсъци :drinkers:
Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

KRASSI написа:Тролка тва 1:0 как го броиш ..
Броя го,че Троли фана сом а Вие-цел отбор юнаци-не! :mrgreen: :wink: Понеже е сомски форума,се броят само сомовете при сблъсъците между нас когато сме заедно на някой гьол! :wink: В "Гнездото на осите" имам още една победа срещу твоя сол-ташак,та е по-бит и...е... от теб! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Пардон,водя ти с 2:0 в директен сблъсък! :wink: След 40-ката се засякахме пак там и Троли прасна 6-ка,а ти нищо! :mrgreen: Комплексирам Ви яко! :mrgreen: :drinkers:
Аватар
robber_79
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от robber_79 »

Предлагам:
Автора на темата да организира това лято, един турнир..примерно на Жребеца:))
Тролинг или кльонк, каквото прецени .
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Лошото е,че не мога да осигуря награден фонд :lol: А пък и ако зема да отупам Тролката ша стани страшно... :lol: :drinkers: Стягайти са почнаха ги
Прикачени файлове
0-02-04-3f32f245bbd7e671f6e9a309bb4abb459ce84180a8a0372beb11fbab5777959f_full.jpg
0-02-04-3f32f245bbd7e671f6e9a309bb4abb459ce84180a8a0372beb11fbab5777959f_full.jpg (150.56 KiB) Преглеждано 1168 пъти
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа: А пък и ако зема да отупам Тролката ша стани страшно... :lol: :drinkers:
Ако-ако?Чака те дълъг път докато дойдеш на мойто,а аз няма да спя през това време и ще се развивам! :drinkers: Аз уважавам Успелите и Смелите,та няма нищо страшно! :wink: :drinkers:
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Тролка тея ша ги броим ли.............

https://www.youtube.com/watch?v=xQKuLNFXFkc
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
robber_79
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от robber_79 »

bai mile1 написа:Лошото е,че не мога да осигуря награден фонд :lol: А пък и ако зема да отупам Тролката ша стани страшно... :lol: :drinkers: Стягайти са почнаха ги
Споко бе, няма да те съборят 4-5 литра домашна ракия . 8)
То ако има награди, ще стане като цирк Буш.. :lol: :lol:
Идеята е, да се пробваме в състезание срещу Генерала, и Тролката и във вода , и на маса :fishing2:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

toci23 написа:Тролка тея ша ги броим ли.............
Пич,има два проблема,че не е от лодка и рибата е в забрана! :wink: Аз приключих с пролетните сомове,останах капо! :mrgreen: Исках да ходя на Жребеца,да те смачкам,но си се покрил и затворих на друго място! :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

robber_79 написа: Идеята е, да се пробваме в състезание срещу Генерала, и Тролката и във вода , и на маса :fishing2:
Идеята никак не е лоша! :wink: Обаче кът га глеам Тоцката къ е схванат у ръцете и му бегат рибите по два пъти,трудна работа ще е! :mrgreen: Личи си,че не е хванал 100-200щуки и му липсва рутина и финес! :mrgreen: Красотата е да я докараш близо и с едната ръка да държиш пръта,а другата да я хванеш майсторски за врата! :wink: :drinkers: С това влачене по камънака,не мога да се впечатля! :drinkers:
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

На почивка съм Тролка,и след обед се разкарвам до язовир Копринка,нямам готовност за риболов :wink: клипа го пус ах за да посмеете.... :D тепърва ще правя закриване.... :drinkers:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Troli Rapala написа: С това влачене по камънака,не мога да се впечатля! :drinkers:
Идеята не е да те впечатлявам,а да те тупна зад врата :lol:

И да ти кажа,ако ти ме победиш-никой нема да ти каже браво,щото аз съм никой в риболова :D ама ако аз те победя ще те оставя на другите да те разкъсат... :lol: и да знаеш,по язовитите случайно разбирам че,тая тема се чете от цела БГ и дажи некои кУрифеи в тролинга изявиха желание да се включат в наща надпревара......аз им казах да се свържат с теб....замен е без значение-аз се забавлявам.... :wink:
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Troli Rapala написа:Комплексирам Ви яко! :mrgreen: :drinkers:
Да Тролка........ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ЗЪБЧЕееее :smt031
Изображение
Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !