Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- учете се от него
Re: около Бургас ????
Добра физкултура за събуждане 
Пък колегата с Аудито нещу е срамежлив

Пък колегата с Аудито нещу е срамежлив

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
-
- вече хвърля и на тежко
Колеги, на Карнобат раздвижила ли се е работата откъм щуките ? Бихте ли ми препоръчали близка дестинация за щукарски риболов ? 

"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
- Красьо
- новобранец
- Обратна връзка:
Днес от 15 до 17 часа на Тръстиково, зад гробищата хванах това

Много кал, народ и слънце
. Стръв бял червей. Таранка не можах да ударя. Само червеноперки и 2 костурчета.
Много кал, народ и слънце

-
- новобранец
- ivalpetkov
- разбира нещата
Точно днес ли трябва да виждаме... това тук...в деня на прошката -направете си сами изводите ....понякога трудно издържат нервите ми.....само вижте ника ,кога е регистриран и колко мнения има,а картинките разгледайте отблизо.Извинявам се но не издържах

Последно промяна от ivalpetkov на Нед Мар 06, 2011 5:32 pm, променено общо 1 път.
-
- новобранец
Да точно днес ми се приходи за риба, както и 50-те човека, които бяха около мен на кея. Какво ми има на ника ? И какво като съм регистриран през 2009 година ? Kакво като това ми е първото мнение? Какво им има на картинките - снимани са с Canon A720 8 мега пихела и 6 пъти оптичен зоом ?!ivalpetkov написа:Точно днес ли трябва да виждаме... това тук...в деня на прошката -направете си сами изводите ....понякога трудно издържат нервите ми.....само вижте ника ,кога е регистриран и колко мнения има,а картинките разгледайте отблизо.Извинявам се но не издържах
Пий валериан

- ivalpetkov
- разбира нещата
Първо поста ти не е на място-трябваше или в морски или в бракониери...
И не ми пращай "странни" лични съобщения...а попрочети какво се пише за тройките...

Последно промяна от ivalpetkov на Нед Мар 06, 2011 5:49 pm, променено общо 1 път.
-
- сериозен играч
shtangista2
Имайки в предвид , че не си се постарал да скриеш такъма оставам с впечатлението , че не си наясно с това , че косенето е бракониерски способ за ловене на риба , поради ред причини. Ако наистина това е така сега вече знаеш .
Надявам се сам да се сетиш защо косенето не е спортсменско а и нанася много вреда на рибите , които не са хванати .
Бъди здрав !
Имайки в предвид , че не си се постарал да скриеш такъма оставам с впечатлението , че не си наясно с това , че косенето е бракониерски способ за ловене на риба , поради ред причини. Ако наистина това е така сега вече знаеш .
Надявам се сам да се сетиш защо косенето не е спортсменско а и нанася много вреда на рибите , които не са хванати .
Бъди здрав !
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
-
- новобранец
Ами това ми беше първия риболов на засечка и да ти кава не ми хареса - всичко е на късмет. Незнаех че се води бракониерщина, все пак от скоро ходя за риба и се уча сам, защото от роднините ми само баща ми разбира от риба, но в близките години няма време да ходи, камо ли да ме учиrimohit написа:shtangista2
Бъди здрав !
- cvetan_zashev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Нещо да кажеш за тройките пръснати около рибата.

Рибата и циците се разбират колко са големи едва след като се хванат!
-
- новобранец
Здравей колега.Събота и аз бях там с едно аверче от 10 до 15-само таранка и към края мешано с дребен костур и червеноперка.В началото до Новоселци пълно с десантчици(парашутисти) и беше замръзнало.Другия път ще има и снимки от мен.Красьо написа:Днес от 15 до 17 часа на Тръстиково, зад гробищата хванах това
Много кал, народ и слънце. Стръв бял червей. Таранка не можах да ударя. Само червеноперки и 2 костурчета.
Колеги, някой да знае нещо за риболова около с. Винарско. Съсед на мой познат хванал там 6 кг щука, но сега няма как да разберем къде точно. На сателитната карта излизат няколко гьола край селото, но кой става за риболов....
Ако знаете...помагайте 

няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
- S.Koychev
- разбира нещата
Ако не се лъжа се казва "калдарма" ама може и да бъркам, и наистина почне ли да мръква , местните почват да си пълнят торбите.
Ribarche