Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Дунав-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
Re: Дунав-всичко за и по реката
Йошка взимай яко царевица. Накисния добре за да се вкисне и захранвай. Няма как да не се излъже някой качествен амур.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
- io6kata
- вече хвърля и на тежко
приготвил съм вече 4 човала 

Вземай и нещо за комарите, че при нас са много и много гладниio6kata написа:приготвил съм вече 4 човала

- io6kata
- вече хвърля и на тежко
навзимал съм всякакви репеленти , пчеларски шапки и какви ли не гуджули 

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Абе пичове онзи ден се върнах от Дунава и какво ми направи впечатление...Мнооого мрежарии
и токаджийй..Цяла нощ не се спряха...

Стара работа,но никой не ги притеснява,защото трябва да ги гонят в извънработно времеribolovcho написа:Абе пичове онзи ден се върнах от Дунава и какво ми направи впечатление...Мнооого мрежарии

Не мога да ловя риба,но много се забавлявам,докато опитвам!
-
- вече хвърля и на тежко
Чудя се как си изкарал без бомби и заря - по това време, ако не брат бг, то брат румън е винаги дежурен.
- MIR4EV
- ще става разбирач
И КАКТО ВИНАГИ НАШАТА МИЛА ИАРА МЕ ДЪРЖИ ЗА К--А!
- Carptdv
- ще става разбирач
Здравеите,искам да попитам за цялостна подготовка за Дунав/замислям в края на юли да я посетя между Сомовит и Дъбован/-места, влакна ,монтажи,захранка и разни други тънкости за Дунавския риболов,основно шаран,амур,мряна на дъно
Използвай търсачката - ако седне някой да пише отидоха 2 листа голям формат.tihookeanec написа:Здравеите,искам да попитам за цялостна подготовка за Дунав/замислям в края на юли да я посетя между Сомовит и Дъбован/-места, влакна ,монтажи,захранка и разни други тънкости за Дунавския риболов,основно шаран,амур,мряна на дъно

- Carptdv
- ще става разбирач
накратко може да се опише,но конкретно
-
- новобранец
Само с два листа можем да минем ако пишем двустранно и с много ситен шрифт.kasabinho написа:Използвай търсачката - ако седне някой да пише отидоха 2 листа голям формат.tihookeanec написа:Здравеите,искам да попитам за цялостна подготовка за Дунав/замислям в края на юли да я посетя между Сомовит и Дъбован/-места, влакна ,монтажи,захранка и разни други тънкости за Дунавския риболов,основно шаран,амур,мряна на дъно
Колега tihookeanec не се засягай,но това е изключително обемисто като инфо.и се съмнявам някои да ти свърши работа с всички подробности,а те са важни.
За Сомовит знам ,че е доста дащен ,но там дъното е отвратително. Ако няма риба на куката няма вадене. От месните знам ,че там ловят предимно с гайки и камъни вместо тежести. А на Дъбован дъното е стъпаловидно. Там е по-добрият ти вариянт. Ако имаш възможност мини през Горни или Долни вадин. Там са доста добри места за този вид риболов. А и риба си има там.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
- Carptdv
- ще става разбирач
Гледам на картата Гулянци има път към дъбован и там има някои отбивки към Дунав и по точно виждам края на острова от една отбивка,Ако Долни Вадин е по добрия вариант ще се насоча към него.Видях симки на хванати риби от там.Просто като ми е напълно непознато и малко наизуст избирам място,като тото
Последно промяна от Carptdv на Пон Юли 02, 2012 8:55 pm, променено общо 1 път.
абе кажете някое по хубаво място където сте хващалия някои шаран или амур близо до тутракан Б
once a gunner always a gunner